118

БАНко

преди 1 седмица

АнонимеНчо , И СТО ИМЕНА ДА СМЕНИШ , ПРО.СТАШ.ТИНАТА ТИ НЕ СЕ СКРИВА !!!

117

Анонимен

преди 1 седмица

Председателят на руската ДУМА казват бил от тази партия а и " Всевишният" В В Путин за това са го направили ключар в ГДР , КГБ -то всичко знаят до подробности.

116

Някой

преди 1 седмица

Това е по християнски. Знаете Господ какво направи със Содом и Гомор.

115

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 седмица

Да бе, изпращали ги на фронта !!!!!! Баси и лъжата ! Всеки уващаващ себе си гей ще предпочете раят на мъжките ласки, независимо в кой затвор са те, вместо куршум на бойното поле !

114

а нашите гейове тука

преди 1 седмица

направо ще изпръснат! ха ха!

113

супер яко!

преди 1 седмица

Открили са лечението! :):)

112

Ясен

преди 1 седмица

Русия се изчиства от обраттни, затворници, безделници и алкохолици. А - и от прости центаджии!

111

истински мъж

преди 1 седмица

Аман от п-ед-ер-а-си.Служебно съм в офис от 20 г. с един стар п-еде-раст-.Отврат.Нямате си идея действително какво представлява п-ед-ер-р-а-ста.Това са из-в-р-а-теняци,които нямат нищо човешко.Влюбват се в мъже,правят гадости.И това с няколко колеги го гледаме десетки години.Намразихме истински тези ненормалници.И сега някой ще ми каже,че ние,хетеросексуалните,сме лоши хора.Елате и го наблюдавайте.След една седмица ще се чудите,как е възможно да съществува такъв у-р-од.

110

Анонимен

преди 1 седмица

По тая логика може скоро да мобилизират и Ленин?

109

Гошо

преди 1 седмица

Не са много, нашите гейове са повече. Трябва да ги пращаме там за задоволяване на нуждите. То и за лизбитата има работа. Важно е да ги пратим, атам ще се разберат. По време на гръцко -турската война , гърците виждат че турците атакуват и издават заповед: *** долу... Турците гледат и не вярват, надървили ги и ги онодили, тогава нова заповед: стисни дупе и води в плен...

108

ParisSG1970

преди 1 седмица

Като чета коментарите надолу си правя извода, че България не само е завила рЕзко на Изток, но и заради омразата си към "различните", това общество е готово да започне да подкрепя такива с бради като онези на снимката. Това ли ви харесва, юнаци? Заради едни 3-4% от населението, които няма да станат хетеро, нито останалите "нормални" 96-97%, които няма да станат гей. И във връзка с коментара на Дарвин, размножаването не е идея фикс, поне за съвременните хора, които работят и не са бреме!

107

Анонимен

преди 1 седмица

Има и трета възможност - като им дадат оръжие - да го изпразнят в ей тия гъзззове на снимката!

106

БАНко

преди 1 седмица

АнонимеНчо , СМЕНЯШ ГЛУПАВИТЕ СИ ИЗРАЗИ КАКТО ЗАМЕНИ ТЕОРИИТЕ ЗА ОТКАЧЕНИЯ БАЙ ДРЪНЧО С ....КАМИЛАТА ХАРИС !!!

105

Курти

преди 1 седмица

..........Гледам снимката и виждам Егоисти които искат само "Те" да правят като Вятъра на други Мъже........

104

Решение

преди 1 седмица

Когато един индивид е роден, като мъж, но ни убеждава, че е жена трябва да бъде затворен в едно помещение с друг мъж и да бъде освободен, когато забременее.

103

ПРЕДАТЕЛ ТЪПУТИН

преди 1 седмица

КАМАЛА ХАРИС ЩЕ ПОБЕДИ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА, А НАСЕЛЕНИЕТО НА ТЪПОТЕРОРУСКАТА МЕЧКИ ГО ЯЛИ! ВАЖНОТО Е АЗ ДА ОПИТАМ ДА СИ СПАСЯ КОЖИЦАТА ПРОКЛЕТА!

102

Анонимен

преди 1 седмица

Не " вдявам" няма логика да държиш един сифилистичен гей вече 100 г в Мавзолей, а сега да се отнасят така грубо с подобните му .

101

Дарвин

преди 1 седмица

Онези, които са неспособни или не искат да се размножават по естествен път за бреме за обществото и трябва да се намери решение за опазване на обществото от паризитното им съществуване

100

говНАНЕ

преди 1 седмица

До БАНко/ НЕ ЧЕШИ ВЪЗПАЛЕНИЯ КЪРВЯЩ ТЪ ПУТИН , ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ЩЕ ПО ЗЛЕ! ГЛЮПАВА ДРАГ ТЪПУТИНИСТКЪ :D

99

НАЕБАНко

преди 1 седмица

ПОЛОЖЕНИЕТО СИ Е ЕБАЛУУ ТЪПУТИНИЦЪТА В МОМЕНТА ТОВА Е :D