10

Анонимен

преди 2 седмици

Неуморно обикаляше света с лични пари или с държавни пари?

9

Анонимен

преди 2 седмици

Хе-хе, тежка категория бил тоя...рашките ще го направят категория "захарно петле":)) Истината е, че на бандерите им трябва нов, по-изобретателен и изпечен лъжец в просията, на оня Кулебкин му се изтъркаха номерата пред западняците. Те на т'ва асъл Зельонкий казва "вкарване на енергия" в управлението на бандерите...

8

Сарказъм Радомирски

преди 2 седмици

Така прминава световната слава. Какво му остана на Кулеба? Да живее в швейцарската си вила и да разговаря с мармотите завиващи шоколад...

7

Малък Праз

преди 2 седмици

Зеленски ще се опита да използва Реджеп Ердо(г)ан отново като посредник? Интересно? А може би не, чу се, че Турция е пожелала да се присъедини към БРИКС. Интересно. Единственият "приятел" на Зеленски, извън западният блок, па макар и член на НАТО е Турция. Ердо(г)ан се опитва от регионален играч да се превърне в глобален. Ще видим. Зеленски обръща д..у..***..то накъдето му обещаят помощ.

6

Много интересно

преди 2 седмици

Сега Кулеба дали ще отиде да помага на фронта или ще изприпка някъде на завет да си урежда живота? Или вие се бийте и си проливайте кръвта, нас не ни гледайте, щото сме елит и по-ценни от вас. А всъщност и нашите първи атлантици са точно същите копия.

5

ПЕТKO KATЪPA

преди 2 седмици

И не се казва Сибига,а Шибега!

4

Анонимен

преди 2 седмици

Явно този ще опере пешкира за всички провали на украинската дипломация. Но САЩ искат дипломат който може да има преговори и разумна приказка. Уклонът е към преговори. Последната дума ще има Путин. Четете между редовете. Кастрюлоглавите и твърдоглавите ги ринат не еден по един, а направо с лопати.

3

до 1

преди 2 седмици

Къв Байдън бе?

2

Анонимен

преди 2 седмици

По-тежък случай от Кулеба не мога да си представя, но в Укропия сигурно такъв съществува

1

Анонимен

преди 2 седмици

Пак зпадна пропаганда. Тежка колко да е тежка, ще први каквото му каже Байдън.