17

Анонимен

преди 1 седмица

Сигурно е, щото едни дългове има да се чистят с новосъздадени пари. Така че номинално (в евро, долари и турски лири) ще поскъпнат.

16

Божке експерте

преди 1 седмица

То и еврозоната не е сигурна. Да кажа само на експерт финансиста с поло тенисчица от шаното на Христо Белчев. Абе, поне като лъжеш хората сложи една ризка, а не като амбулантен търговец.

15

Aaa

преди 1 седмица

Много ниски цени, искайте повече, че не останаха

14

Ала Бала

преди 1 седмица

Лихварските сбирщини кредитират колиби, защото тук няма ни бизнес, ни производство и няма какво да правят парите. Спрат ли хората да държат пари в банка на отрицателна лихва (инфлация плюс такси), строителството ще потъне за нула време.

13

ще поевтинеят

преди 1 седмица

има много мръсни пари вкарани в имоти и ще ги перат като почнат да ги продават. От 10 до 20 процента надолу са добра сделка за пране на пари.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Не е нормално хубав апартамент в София да е 400 хиляди евро, Това си е спекула, мафия и тн.

11

Анонимен

преди 1 седмица

Нямам мой апартамент, но и нямам пари в кеш да си купя. По добре да инвестирам в себе си, да се науча как да изкарвам пари сериозни и тогава да си купя. Вместо сега да се хвърля на 200К евра за двустайка във Надежда, 60 кв с общи части. Не ми се струва много умна постъпка, на заплата от 3500 лв. 2000 ще отиват за вноската. Как мислите? (не питам тия къде живеят от заплата до заплата и се ограничават от всичко, техното мнение не ме инт).

10

мак

преди 1 седмица

А сигурно ли е, че цените на всичко ще паднат или ще се задържат на сегашното ниво? Този е пореден агитатор за еврака. Противниците на еврозона никой не ги пита нито моли за интервюта.

9

Анонимен

преди 1 седмица

А, направо ще поевтинеят ахахахахах ))))))))

8

Балонест

преди 1 седмица

Перът се яко пари в имоти. Другата пералня са адрес и имотека. Издихание на мутренските истории преди приемане на еврото. Ама много големи балъци са Българите и са много прости. С две стати и два коментара по медиите всичкин се юрват да купуват кат простии. Тъй им трябва по 200-300 еврака за 30г. Имало инфлация 100%, а банките не вдигаъ лихвите. Дават 100 евро, а взимат 60 след 30г. Брех че прости банки и толкова умни клиенти, нали? Кой ли е балъка и кой ще е прецакан?

7

Анонимен

преди 1 седмица

Дано се сринат както през 2008-***

6

Анонимен

преди 1 седмица

колко му платихте на тоя експерт да приказва глупости?

5

Спекулация

преди 1 седмица

Шест милона живеен в държава голяма колкото Холандия,Белгия и Швейцария взети заедно, където живеят 45 милиона и пак няма жилища за младите. Има монопол от банки,брокерски мафиотски фирми и политици лобисти с цел поробване на населението . излезе ли имот за продажба се купува веднага и се пуска с 300% надценка, мрежата банка-фирми-политици е непробиваема.

4

Фифи

преди 1 седмица

Даа, влезнем ли в Еврозоната всички цени падат с 50 на 100.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Нали това е целта на влизане в Еврозоната. Привличане на чужденци за покупка на имоти. Затова натискат имотната мафия и банките.

2

Бай Байдън

преди 1 седмица

Взимайте жилище докато сте млади.Докато станете на 45-50 ще го изплатите.Бе в българия естествено.Не е сигурно след 20 години дали държавата ще съществува

1

Анонимен

преди 1 седмица

Утре продавам апартамента в Мюнхен и купувам панелка в Люлин. Исках панелка в Младост, но парите няма да ми стигнат! София е град с толкова много възможности!