62

Анонимен

преди 1 седмица

Гласуват основно хората зависими от държавата,администрацията,търтеи на държавна хранилка, робовете на местните дерибеи зависими от държавни поръчки,и тук там някой заблуден.Нормалните хора не гласуват.Така ще си е и занапред...

61

Анонимен

преди 1 седмица

Доверие на кредит вече не давам! Вие знаете как да извратите изборите, а ние знаем как ще ви отговорим!

60

Анонимен

преди 1 седмица

На политическия пазар всичко е менте! И 1000 избори все тая!

59

Анонимен

преди 1 седмица

Може ли 7 пъти да настъпваш една и съща мотика?

58

Всъщност

преди 1 седмица

все по-малко хора са електорат. Електорат останаха само заинтересуваните и заблудените овце. Упадъкът на нравите се дължи основно на научно-техническия прогрес. Не е сложно за обяснение, просто не си заслужава писането по въпроса. Развитието на науката и технологиите е неотменимо и въпрос на съревнование. До момента, в който човечеството напълно се видиоти. Политиците са просто по-видимата част от скапаняците, каквито ставаме.

57

Анонимен

преди 1 седмица

Не. В последните години народът поумня ли?! Не от жалки по-малки бачкери за 4к в склада. Няма шанс. Там не се гласува масово. Сред интелектуалците избирателната активност е над 90%, ама при масовка от бедни бачкери няма как. Разпозна ли се, бедняко неук, беден и неграмотен?

56

Анонимен

преди 1 седмица

Крадците от парламента, които чакат да облекат дрехите на недосегаемите вече са игнорирали народа и са обезсмислили протесния вот на народа чрез.ИК

55

Малък Праз

преди 1 седмица

До до малък праз А човечност и състрадание към украинците в Донбас? Или те не са хора?

54

Анонимен

преди 1 седмица

До 32. Колко трябва да е протесния вот, така че изборите да са нелигитимни?? Щом няма такива граници, значи протестите чрез бюлетините са безсмислени!

53

до без мен!

преди 1 седмица

Аз ви се чудя как може да лъжите толкова нагло без да ви мигне окото. После си спомням, че сте ооорки, които само външно наподобяват човешки същества. Нищо, продължавай с лъжите. Сметката ти тече...

52

до малък праз

преди 1 седмица

Помощта за Украйна е въпрос на човечност и състрадание, но къде ти човечност и състрадание в путинофил...

51

Анонимен

преди 1 седмица

Хората вече разбраха че всички политици в България са от едно и също котило. Гласуването на "електората" ще спада в проценти по хипербола. Стига с тия кражби- няколко може и хиляда, да са хитри, но не повече от народа си. Хората им писна да им размахват пръст хора с килийно образование и същите да ги заплашват.

50

До 32

преди 1 седмица

До 32. Значи дали за тях са гласували или не, си вземат субсидията големите! Брей, как хитро са го измислили. Протесният вот нищо не носи на протестиращите! Затова аз глсувам за партия, която ще вземе 2% и няма да влезе в парламента, но поне да изкара някой лев от субсидия( субсидията да не отиде за крадците от парламента!

49

Анонимен

преди 1 седмица

Ще гласувам за ДПС-Пеевски. Имаме общи врагове: путин и радев.

48

Малък Праз

преди 1 седмица

Електоратът си е съвсем добре. Причината, основната причина хората, аз включително да не гласуваме е, че всяка партия, когато дойде на власт прави едно и също. Всички сме за Украйна, ЕС е върхът на сладоледа и никога не сме живели по-добре от сега. ППДБ открито го говорят, Нинова се правеше на умряла лисица, че не продаваме оръжие на Украйна. Аз не искам повече да ме лъжат. А от ЕС ще излезем само с краката напред, щото сме придатък на немската икономика. Защо да гласувам?

47

Анонимен

преди 1 седмица

Да гласувам??? В сезона на гъбите???

46

Фитока

преди 1 седмица

Пеевски,ако не говореше срещу Русия и президента щях да съм му фен,но ми напомня младините и съм сигурен,че ще смачка като кочан царевица другите И няма какво да му дреме за разни неразбории.Има си закони,има си и полиция,който ги нарушава в дранголника.Пък за бих гласувал,ако на изборите имаше партия на фолкфуриите,поне ще ми е кеф.

45

ГЛАСУВАЙТЕ!

преди 1 седмица

Ако не гласувате,дефакто отнемате 12 лв. за партията. Това означава по малка субсидия и благодатна почва за финансиране от заинтересовани лица. Гласувайте,с не мързелувайте!!

44

Анонимен

преди 1 седмица

докато избора е между местни бивши комунисти и задгранични златотърсачи, народа ще търси алтернативата зад граница.

43

Питанката

преди 1 седмица

До Пешо Питанката. Абе Пешо, ти не си ли Пешо Копейката? Не е необходимо вечно да се преструваш. Бъди такъв какъвто си. Ако мразиш умнокрасивите стой си тъповато гроззен. Ако харесваш мъже, ходи с мъже. Аман от това лицемерие!