5

Анонимен

преди 2 седмици

до 2, ютюб си върви, поточни предавания от всички градове денонощно

4

Анонимен

преди 2 седмици

пак ще има обяснения като ония журналисти, които влязоха доволни и щастливи в Курска област вземаха интервюта от нацисти с хитлеристки знаци по дрехите, ама не забелязали, когато им повдигнаха обвинения за нелегално минаване на границата и съдебно разследване взеха да се оправдават с украинците, че едва ли не насила са ги вкарали на руска територия, италианците от държавната РАИ веднага се изнесоха, после и останалите

3

До 2

преди 2 седмици

Те си знаят. Тяхна си работа. Кво си се угрижил?

2

Оххх...

преди 2 седмици

И какво ще забранят? Facebook, YouTube, cnn, Euronews?? Те са спрени или орязани отдавна! Единственото което остана е програма Время и филмите за войната! Обаче единствено ги приемат промити мозъци над 70 г, които тъгуват за Брежнев и великия СССР! Добре е да го възстановят! Празни магазини, опашки за всичко възможно и мечтаната лада 1600! Също и заплати по около 500 рубли от 87а!

1

Анонимен

преди 2 седмици

Има задължителна евакуация в доста голям район от Украйна. Руснаците за 3 години са завзели стотина села на територия колкото две Българии, а украинците завзеха за две седмици 200 села на територия колкото област Каспичан.. Нещо има оглушително мълчане. Кво стана че не вечеряааме ?