157

Германец

преди 2 седмици

Пореден удар по чугyнeните кacкети :)

156

Анонимен

преди 2 седмици

В България се ползва българския лев.На който не му изнася да не го изнесем.

155

99% са идеоти,не 80%

преди 2 седмици

Е не става да легнеш на магарето да раждаш и да искаш референдум дали да родиш!Става ако не сме влезли в ЕС.Сега е след дъжд качулка!!!!

154

Евала

преди 2 седмици

Постващите тук пиш.лемета не помнят хиперинфлацията и глад при Жан Виденов, не знаят какво е да те управляват проруски популисти. Преди бяха комунисти, сега са Възраждане. Беше 3000лева за 1 долар(евро). Това ли искате пак???

153

Хаха

преди 2 седмици

Какъв Шенген ? Сега ще видиш след сбирката им в края на годината , че пак няма да ни приемат. Онези неумници подписаха да приемаме мигранти от Австрия и къде ли не, заради уж прием във въздушен Шенген. Пълен цирк. ЕС и държавите ни подмятат и се държат с нас доста зле. Отговаряме на критерии за Шенген ама няма прием а само гавра. Шофьорите висят с дни по границите. Стоките се развалят от висене

152

Зозо

преди 2 седмици

Хахахааа, дyпeдaвeцът Копейкин се върна от Масква с нови опорки и разширена халка :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

151

Анонимен

преди 2 седмици

Кой е против референдумиа? Борисов ,Пеевски и променкаджиите,все доказани краддци и корумпета.До сега тия хора какво полезно са направили за България та еврото ще е полезно?

150

ми бягай в Русия бе!

преди 2 седмици

Не го разбирам аз.Да рботиш за Евро и да си за Путин?!Да са ти парите в банката в евро и да си протрив ЕС?!Или някой ти плаща,за да се правиш на луд или не си в час!

149

Анонимен

преди 2 седмици

Do zirito 157 vaselina dono pomogbe

148

Анонимен

преди 2 седмици

Ooo

147

Зозо

преди 2 седмици

Копейкииииииииии, много ви поздрави от фалшивия Путин!!!! България в НАТО, ЕС, Шенген и Еврозоната. Копейките в Сибир, за да има мир!!!!!!!!!!!!!!

146

Копейка

преди 2 седмици

Другари, днес злите капиталисти ще пръскат с кемтрейлс, не излизайте без чадъри

145

99% са идеоти,не 80%

преди 2 седмици

Това който гласува за Възраждане и ИТН е кръгъл глууупаак!!!!

144

Vox populi

преди 2 седмици

Vox populi, vox die- но не и в Бг. Безродниците не дават да се чуе мнението на народа. Щото знаят какъв ще е резултата. Голяма част от хората желаят еврото да се приеме по напред във времето, когато сме готови за това. А не както сега бутаме каруцата пред коня поради неясен интерес.. за някои е Ясен. Нищо не говорят за Хърватия и какво става там. Имам колеги от там, които споделят доста неприятни неща относно цените и инфлацията-рязко са обеднели това казват. Ама тези неща удобно се премълчават.

143

Анонимен

преди 2 седмици

По-добре дядо Тошо от бай Лойко и от Киро Интеуекта и от Пеевский светилото на българската демокрация, съзидателя на Булгартабак, ДПС и КТБ. Тошо е един а тези нямат изхранване...

142

Анонимен

преди 2 седмици

ЯМХ бе Костя.

141

Анонимен

преди 2 седмици

С какво право ППДБ управляваха с 36 депутата, то и коменистите след девети септември са имали по-малък процент министри в правителството на Отечествения фронт

140

Анонимен

преди 2 седмици

Значи какви заблудени коментират тука,всички явно гледат купените телевизии дето им промиват мозъците.И дори не търсят истинска информация или поне потвърждение.Какво да споря с такива?Ми те си мислят,че бай Тошо ще се върне.....

139

ДОЛУ ЦЕНЗУРАТА

преди 2 седмици

Десните олигархополитици без черен пиар и без демагогия не могат да държат народа в подчинение. Ето така леят по Костадинов, по Ивелин Михайлов, Цветан Василев, Васил Божков и по всеки дръзнал да им вземе властта. Десните умират от грижа за народа да ограбват хората с грижата на най-големите кървопийци. Колко плащат на десните *** , на минимума, за да тролят срещу собственото си семейство и срещу собствения си хладилник.

138

Анонимен

преди 2 седмици

Десната олигархия измисли инвтернет за да лъже народа с троловетее си и откакто има интернет управлява много по-често от левите. С интернет лъжи занулиха и БСП и оставиха хората на политическите леви шалратани на олигархията Кирчо и Кокорчо...