54

Анонимен

преди 2 седмици

Българите нищо не търсят, защото са окрадвани от сиганския ром Гламчев и задругата му!

53

Анонимен

преди 2 седмици

глупости

52

Анонимен

преди 2 седмици

Кой нормален човек ще си купи имот на нашето мутроморие. За тези пари можеш да си купиш нещо прекрасно в други страни. Тук всичко е яко завишено.

51

Друг Айтозлия

преди 2 седмици

И аз си продадох тристайката в Айтос и си купих 3-стаен в Меден Рудник. Сега съм по-далече от морската :(

50

Анонимен

преди 2 седмици

Имотните брокери се скъсаха да пишат статии. Българите търсят имоти. Къде ли не. Само имоти. В София, на морето, в Пловдив, в планината. Толкова вече се *** с тия приказки, че даже почнаха и самите те да си ги вярват.

49

морски

преди 2 седмици

Напълни се брега с наркомани !

48

Айтозлия

преди 2 седмици

Нормално, аз си продадох тристайката в Айтос и си купих тристайка в Бургас, имах спестени и доплатих, но си струваше! На морето винаги е добре!

47

ще търсят

преди 2 седмици

що да не ттърсят 100.000 евро са половин бг заплата,какво му плащаш,всеки месец можеш да си купуваш по един и другата половина от заплатата в банката или под дюшека

46

Шукаар

преди 2 седмици

Двустаен за 200 000 лв.... Това е откачено бре.... Има ли такива болни, или на имотните дилърчета така им се иска?

45

Мен

преди 2 седмици

Много хора имат имоти на морето и ние също имаме! Лятото се събираме цялото семейство! Децата са на свобода в затворен комплекс, цяло лято играят до 11 12 часа и то криеница ,карат тротинетки ,гонят се, има учители по плуване ,английски език ,тематични вечери за децата ,магически вечери, лятно кино ! Отдаваме и под наем ! Утрешния ден като ни няма всичко това ще оставим на децата нали за тях го правим а няма да изядем и изпием парите ! А ходим и на други места когато искаме и можем ...

44

Кирчо

преди 2 седмици

200 000лв в празните комплекси 9 месеца в годината ли.... айде не !

43

Само бандитите

преди 2 седмици

Кой българи ?!

42

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

За какво вдигам тоя "джангър"? Това да такива нагли и безочливи копилета , че да им мълчиш да ги овикваш да сезираш половината европейски съдилища е все тая! Всъщност са станали толкова нагли, защото винаги им се е мълчало и кога стане сериозно пращат жардармерията да бие или в болницата екзекуция - като те докарат до там!

41

Квазимодо

преди 2 седмици

Купуват друг път . Ипотеки с гюлотина *** ще падне по *** отново скоро. Вижте цената на наемите и сравнете с проста математика и ше видите за каква спекула и балон става въпрос всичко е празно българина даже такса подръжка неможе да си позволи за ваканционен имот и търсят такива имоти и няма.

40

Анонимен

преди 2 седмици

На морето е ужасно, гадно и скъпо а и сезона е 1 месец дори да си пенсионер е шит!

39

Анонимен

преди 2 седмици

Едно време когато никой не купуваше купих два двустайни в центъра на София за 100 Хил.евро.Не беше толкова отдавна

38

Анонимен

преди 2 седмици

"пенсионери от Германия, Франция, Италия и Нидерландия" с такива съседи от тези изброени страни аз съм пас. Най-противнште нации, заедно с американците и ингилизите.

37

Анонимен

преди 2 седмици

Вижте само заглавието на статията ,дори не е нужно да я четете- "Българите ТЪРСЯТ"...после имаме "Българите ДАВАТ ..."-Само тези думички и словосъчетания са достатъчни за да разберете защо е писана тази статия и какво внушение и пропаганда се цели с нея

36

Чекемджан от Банкя

преди 2 седмици

Това е поръчкова статия, защото вече няма купувачи по море и планини. Купуването на ваканционен имот си струва само в Барселона и то ако имаш да настаниш там Мата Хари, която да те обслужва от благодарност. Инак просто да си купиш, да го даваш под наем, поддръжка, майстори....ще се изплати след 200г. Като изключим няколко поръчкови коментара като на онзи 4 месеца без дупка вилата, никой нормален човек не би се вързал да живее на едно място и то на морето, където 8 месеца не става.

35

Анонимен

преди 2 седмици

Е за какво ти е това кто за 2000 лева ще почиваш 2 седмици някъде. Трябва ли да се закотвиш на някой определен курорт?