63

Аква

преди 2 седмици

Путин го посрещат навсякъде с почести и респект. Няма такъв съд , който да спре възхода на Русия и похода й за нов световен ред. Украйна иска, ама няма желание да моли за мир руснаците. Е, тя и без друго приключи като държава.

62

Анонимен

преди 2 седмици

До НЕУТРАЛЕН Гравитационното поле на Юпитер е подчинено на физичните закони, затова съществува. Признаването на юрисдикцията на МНС е въпрос на държавно решение. Държавата може и да не го признае. С други думи, работата ти с аналогиите е пълна катастрофа.

61

БАНко

преди 2 седмици

ТАЗИ КРИТИКА ВЪЛНУВА САМО НАТООООООВЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ !!!

60

Дон Кикот

преди 2 седмици

Прислужника които е носил иббрика на Чингиз Хан всъщност е прадядо на Путин. За това президента не отиде да го посрещне. Гнус го е.

59

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна много си повярваха, че са важна държава. Забравиха преди войната какви бяха - такива като Беларус, Чечня и Грузия. Сега изискват, порицават... сякаш другите се интересуват от мнението им.

58

Малък праз

преди 2 седмици

МНС няма собствени полицейски сили, които да арестуват когото и да е. Разчита се на добрата воля на страните по Римският статут. Затова и Украйна безсилно злобее. Няма и никога не е имало шанс Путин да бъде съден в Хага. Първо Русия трябва да престане да съществува.

57

Анонимен

преди 2 седмици

Тази заповед отиде в кошчето, където ще отиде и *** накрая

56

НЕУТРАЛЕН

преди 2 седмици

"Украйна разкритикува Монголия, че не е арестувала Путин" -- Ами то е все едно аз да разкритикувам гравитационното поле на Юпитер, че ми огъва времепространството тук на Земята. Аз си критикувам, а Юпитер си огъва като за световно и даже не знае, че аз се нервя на макс... Ако ме разбирате... Колективният Запад е подивял. Пффхххфх... :)

55

Анонимен

преди 2 седмици

До Ааа Научи се да пишеш правилно на български И не се притеснявай за АЕЦа.

54

Капитанът

преди 2 седмици

Възмущавате се защо Украйна държи сметка на другите . Ами защото плаща затова с кръв. 300-400 Хил убити. Същия брой избити окупатори от Русия .Какво пречи на Украйна да се съюзи с Русия и Китай и да реши да пусне руснаците към България или самата Украйна да влезе в България. Тогава ще гледате като отровени ,като влязат украински и руски войници в къщата ви и ви изгонят с ритници от нея.

53

П.утььо

преди 2 седмици

Ама защо да арестуват двойника, истинският пу.тььо е в бункера.

52

Анонимен

преди 2 седмици

До Христо Христов Ако "смяташе" щяха да го направят.

51

Христо Христов

преди 2 седмици

Режимът в Киев смяташе, заедно със съюзниците си, да налага санкции и на Индия, че стояла неутрална.

50

Анонимен

преди 2 седмици

До Аааа В "руский мир" кражбите са си начин на живот, затова и руските другаре виждат във всичко намерение да се краде.

49

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 47 ".Те ще продължат да използват и SWIFT" Ахахаха. Това ми напомня за руските наколенки, дето много обичат разия, но живеят на Запад.

48

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 45 "не са навидени като български назначен посолствен управленец." Монглия е БУКВАЛНО китайска колония.

47

Анонимен

преди 2 седмици

След месец и половина влиза в действие разплащателната система на БРИКС. За сега 147 държави са заявили желание да участват в нея.Те ще продължат да използват и SWIFT но някак си е друго да има и алтернатива.Нали така?

46

Анонимен

преди 2 седмици

До Айляк Дори ботоксовия фашист призна, че Зеленски е легитимния президент. Без да иска, но го призна.

45

Анонимен

преди 2 седмици

Пука им за смешните санкции на Монголия. Хората си гледат интереса, не са навидени като български назначен посолствен управленец. На никой не му пука за лая на урсуло-байдрънското котило.. Тези санкции без друго вредят само на юроGейци.

44

Анонимен

преди 2 седмици

До Айляк Русия е най-клатената държава. От началото на историята им около московските блата до ден днешен населението там никога не е било свободно.