175

референдум в Курск

преди 2 седмици

Всеки може да си откъсне от уските територии! Жужето е безсилно! Китай не разрешава използването на ядрени бомби!

174

Българин

преди 2 седмици

Реално украйна навлезе в територията на Русия от момента, в който четирите области бяха анексирани. От няколко години се води война, като руската цел е да изтласка украинската армия от тези територии.

173

Украйна незабавно

преди 2 седмици

да анексира окупираните Куркски територии и да проведе спешни избори там, които целият свят ще признае за легитимни. С *** камъни по *** кратуни!

172

Анонимен

преди 2 седмици

До СерГей..аВЕ , защо ЕС няма армия ?

171

Анонимен

преди 2 седмици

Защо първата , а Наполеон и Хитлер ?Не знам за какво влизат , след като излизането ИМ винаги е било срамно !Просто не знаят , какво означава ''ЗА РОДИНО'' !

170

СерГей

преди 2 седмици

Да попитам русофилите с пилешки мозък дали няма да дойде радиация в България от ветрове? Много голямо желание на русофилите да умрът за пропаднала матушка.

169

Зеленски е еврейн

преди 2 седмици

Зелето знае, че губи и единствено световна война ще му даде шанс да се измъкне(вече изби над 2млн. Православни). Ако един циркаджия може да взриви света, то този свят не заслужава да съществува.

168

ДО КОМЕНТ: 171

преди 2 седмици

АКТУАЛИЗИРАЙ СИ ЗНАНИЯТА..РОДЪТ ДУЛО Е С ПРОИЗХОД ОТ ТЮРК.ДИНАСТИЯ АШИНА !!!! БЪЛГАРИТЕ СА СМЕС - СЛЕД 2 ВЕК ОТ НАД 9 ЕТНОСА. ОПИСАНИ СА..А ОБСТОЙНО МЕЖДУНАРОДНО ДНК ПРОУЧВАНЕ 2023 Г УСТАНОВИ ЧЕ ГЛАВНАТА ДНК СЪСТАВКА НА БЪЛГАРИНА Е ОТ САРМАТСКИ ПРОИЗХОД.С ТОВА Е СЛОЖЕН КРАЙ НА СПОРА ЗА ПРОИЗХОДА НИ И ОНАЗИ ГЛУПОСТ ЗА ТРАКИЙСКА ВРЪЗКА..РЕЗУЛТАТИТЕ БЯХА ОПОВЕСТЕНИ ПО НАЦИОНАЛНИТЕ МЕДИИ СЪЩО.

167

999778

преди 2 седмици

ТОВА НЕ Е ШЕГА И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЯДР.ОРЪЖИЕ Е ПАГУБНО ЗА ВСИЧКИ....РУСИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА СПОСОБНА ДА ЗАЛИЧИ САЩ ЗА 9 МИНУТИ .....!!!!! САМО С = 10 БР. ХИПЕРЗВУКОВИ ТЕЖКИ ,РАКЕТН.БЛОКА,ОТ МЕГАТОНЕН КЛАС Х 20 МГТ.- SS-29 Sarmaт 15А28-РС-28 И, САЩ ЩЕ БЪДАТ ИЗПЕПЕЛЕНИ ! ТЕХНИЧЕСКО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НЯМА !!!! ЕКСПЕРТЪТ ОТ ЦРУ СКОТ РИТЕР ,ВЧЕРА ЗАЯВИ ,СЪЩОТО,ЧЕ САЩ СА БЗЗАЩИТНИ . А ЗА БРИТАНИЯ Е НУЖНА= 1 БОЙНА ГЛАВА ОТ СЪЩИЯ ВИД И 4 МИНУТИ,ЗА ДА Е ИЗРАВНЕНА.

166

(^.^)

преди 2 седмици

Нека не забравяме, че въпросната ядрена държава първа нахлу в територията на Украйна, да убива, руши, граби, изнасилва и извършва вандалски действия ... така, че ядреното куфарче на жужи не е оправдание за престъпленията му, а като е казал народът: който нож вади от нож умира ... и на зло куче, зъл прът, намордник и на къса верижка ... !!!

165

9999

преди 2 седмици

В САЩ ПРЕЗ МЕКСИКО СЪЩО ВЛИЗАТ СВОБОДНО И Е НЕРЕШЕН ПРОБЛЕМ.А В РУСИЯ ВЛЕЗЛИТЕ СА ИЗБИТИ-8700 УКРАИНЦИ И МНОГО РАНЕНИ. УНИЩОЖЕНО Е ЬЯЛОТО ИМ ВЪОРЪЖЕНИЕ . ..ПЪРВИТЕ УСЕТИХА СИЛАТА НА ВАКУУМНИТЕ СНАРЯДИ.СЕГА ВЪРВИ ПРОЧИСТВАНЕ ПО ГОРИТЕ НА ОТДЕЛНИ ЕДИНИЦИ.

164

.

преди 2 седмици

Мишуги! Украинците са си руснаци. Все едно един влязал в двора на друг. Голямо важно, а вие го изкарвате все едно голяма работа е станала. Украйна е руска територия и Русия си я връща и няма значение дали ви харесва или не.

163

Анонимен

преди 2 седмици

Подир погрома руският посланик Неклюков побягна от София. Чичо Петър, сръбският крал го награди с най-голям орден за заслуга към сръбските интереси. Защо крялят на Сърбия награждава един пълномощен министър, който действувал в друга държава, в София? По заповед от своето началство той, Неклюдов, дирижираше нашите русофилски кабинети, които му служеха за кукли и държеше сръбското правителство в знание за движение и положение на нашата армия. Руското агентство в София е служело на сръбската армия!

162

Анонимен

преди 2 седмици

Един виден български митрополит, на когото са кръстени улици из България... казва го това преди 100 години. 100 години не ни увира главата. ИЗ "ПОГРОМА НА БЪЛГАРИЯ, ВИНОВНИКЪТ" Митрополит Метогий (Кусев) България е болна. Тя страда от недъга на сляпото русофилство. Погромът се дължи на тоя недъг. Кабинетът Гешов - Денев приеха съюза и подписаха договор със Сърбия по искането и посредничеството на руската дипломация под гаранцията на императора. Тия кабинети бяха чисто русофилски!

161

Анонимен

преди 2 седмици

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски. Цялата земя от Москва до Казахстан, от Киев до Атина и от Солун до Будащеща е Българска. Ние наследниците на Императорския род Дуло ще ликвидираме този Руско - ТурскиКЕНЕФ и Възстановим Българската държава. ЗЕМЯТА Е БЪЛГАРСКА - ДЪРЖАВАТА ХАЗАРСКА - ДА СЕ ЛИКВИДИРА. ЕДИН КАН-ЕДИН-БОГ-ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРИ.

160

Анонимен

преди 2 седмици

Ама моля ви се, откога Украйна е държава? Не пишете смешки, тази руска република, не е била държава някога и досега не е официално призната за държава!

159

Анонимен

преди 2 седмици

Русия ще продължи да бие по Украйна болезнено, но акуратно. Целта на Русия не е да върне Украйна в каменната ера, защото Украйна и без това вече е там, и Русия няма интерес да има такова нещо на границата си. Целта на Русия е да стане страшно в САЩ и ЕС, стратегическата цел на Русия е САЩ, а не Украйна.

158

По действителен!

преди 2 седмици

Митя Медведев отива в бара в Кремъл и сяда на една маса, подвиквайки на сервитьора - "Хей, донеси една водка". След няма и минута сервитьорът пристига и носи 1 чаша водка от най-хубавата. Медведев го погледнал и му се развикал: - Ти добре ли си, бе на работа съм! Сервитьорът ведната се извинил: Ааа, извинете -г.н. Медведев, не знаех, че сте на работа! Обърнал се към бармана и му подвикнал: Игоре, подай една бутилка водка!

157

Анонимен

преди 2 седмици

Руската нация е продукт на Любовта между БългарскоАрийскоГoвeдо и ХазарскаПедерасткаСвиня кланяща се наФалоса. Заплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а виновник е Угор Лачич (Игор Рюриков) издънка на рода Дуло. Угоре, Угоре Тангра ли ти изпи мозъка та изпусна от обора БългарскитеГоведа, хазарските пачаври само това и чакаха и те ти сега съвременнитеИЗРОДИ наречени Руснаци. Тази Измислена държава наречена Русия, България я Създадоха, Българи ще я Ликвидират!

156

Анонимен

преди 2 седмици

Руската нация е продукт на Любовта между БългарскоАрийскоГoвeдо и ХазарскаПедерасткаСвиня кланяща се наФалоса. Заплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а виновник е Угор Лачич (Игор Рюриков) издънка на рода Дуло. Угоре, Угоре Тангра ли ти изпи мозъка та изпусна от обора БългарскитеГоведа, хазарските пачаври само това и чакаха и те ти сега съвременните *** наречени Руснаци. Тази Измислена държава наречена Русия, България я Създадоха, Българи ще я Ликвидират!