32

Анонимен

преди 2 седмици

Спомням си аз , че Меси плати. Ама първо - за Меси тези пари не са проблем и второ какво е посланието към обикновения човек - ако имаш пари, плащаш си и няма да лежиш. А ако нямаш - при бай Ставри. Справедлилво ли е? Разбира се, че не. Но това беше най-голямата звезда на Барселона и щеше да бъде наистина неразумно да го тикнат в дранголника. Така че и аз да бях съдията - да, щях да му тегля майните на този крадлив гном, но нямаше да го пратя да търка наровете.

31

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен"ТЪПО" - А ТИ СЕ МИСЛИШ ЗА УМЕН??

30

До 21

преди 2 седмици

Меси плати 40 млн .глоба,затова не го вкараха в затвора.

29

Анонимен

преди 2 седмици

Слагайте ми минуси колкото искате, но за мен съдът е прав. И аз не бих отнел МПС-то на Нойзи или на някой друг човек в подобна ситуация, защото според мен това е Tъпo.

28

Анонимен

преди 2 седмици

при положителен дръг тест отнемат колата (кръвния резултат чакаш 6 месеца и си без кола през това време), нищо че си пил беналгин, а тоя с 2,57 промила го оневиняват? пълно безобразие, рекетьорска държава, рекетира народа си

27

НАЙ-ГОЛЯМАТА

преди 2 седмици

КОРУПЦИЯ Е В СЪДА, МВР И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. ТЯ КАСАЕ ВСЕКИ!! ,

26

А,ха

преди 2 седмици

Нойзи няма пари да си купи нова кола,но има пари да си купи съдията?

25

Анонимен

преди 2 седмици

Ама направо да му разрешат да кара в бус лентите и аварийните ленти! А като го видите - задължително му направете път! Да му брандират един надпис - НОЙЗИ наобратно като на линейките, за да знаете на кой се кланяте! НОЙЗИ КРИШНА, КРИШНА НОЙЗИ!

24

Анонимен

преди 2 седмици

ДАААА,Е...ТИ ДЪРЖАВАТА И ПРАВОСЪДИЕТО!Обикновените да го...

23

a

преди 2 седмици

Всеки ден ви плюят в лицата и пикаят на главите овце с овцете! Ясно е, че докато не се изкара бесилото на площада нищо няма да се случи в тази територия.

22

Прокуратурата

преди 2 седмици

Да обжалва на втора инстанция.

21

Анонимен

преди 2 седмици

това с мениджъра на Байерн М. си беше чисто пopно, ако цитираме бате Венци! Затворът на онзи беше като хотел, почина си добре човекът, даже събота и неделя си ходеше вкъщи. Оказа се, че никой не може да пресметне какво е откраднал, но са със сигурност над 30 млн. евро. Направо се е олял. И какво му направиха - нищо. Преди десетина години хванаха Меси и баща му, че и те са крали (данъци). Принципно Лео трябваше да търка наровете. Да ама Барса се застъпи и какво му направиха - нищо. Само си плати.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Съда с това си решение е съучастник на всеки следващ случай в който има жертва и бъде хванат шофьор да шофира, защото на основание на това решение прецедент, на наши хораняма да бъдат отнемани автомобилите

19

Анонимен

преди 2 седмици

Пълна гавра

18

Анонимен

преди 2 седмици

защо отнемането на автомобила за останалите членове на обществото е законно, а за някои противоречи на конституцията, всички останали са престъпници до доказване на противното?

17

бла бла

преди 2 седмици

Същите мотиви мна съда се отнасят за всички шофьори,хванати за първи път да шофират с алкохол в кръвта.

16

Анонимен

преди 2 седмици

Жалка държавица, имитация на всичко от както простоидиотите на Радев правят врътки!

15

Смех

преди 2 седмици

Това е брутална подигравка с всички останали, чиито коли вече са отнети или подлежат да бъдат отнети, но не са си платили на съдията да напише толкова хубаво и красиво оправдание. Ако си мислите, че законите се прилагат, са се прилагали или ще бъдат прилагани еднакво за всички, ето ви го доказателството!

14

Анонимен

преди 2 седмици

Абе аз набързо прочетох мотивите на съда, но не видях да пише нещо за конституция? Просто пишат хората, че отнемане на МПС би било непропорционалн тежко наказание за деянието, като се отчете и миналото на Нойзи. Сега , това е постанповил съдът, еми значи така ще бъде. Прав, крив, мнения винаги ще има различни. Айде, жив и здрав, Ивайло, и друг път никакво шофиране след алкохол! Да ти е за урок и слава Богу, че не направи катастрофа!

13

Анонимен

преди 2 седмици

популярна личност е оневинен че е карал пиян, какво казвате на народа вие от съда?...