77

Дочо

преди 2 седмици

До VENUM===Ще те бият, нема да избегаш! Те сичките са от ДС!

76

Анонимен

преди 2 седмици

Цялата пaплaч около терориста алкохолик от село Дръндар трябва да бъде тикната в затвора за това,че десетки години източва и краде България,а сега нагло е организирала криминалитета да реват зза почетния затворник,който ги отгледа. Црвул Сарафов е прекалено мазен *** и намазан с джуджета да свърши каквато и да е работта

75

Случаен минувач

преди 2 седмици

В края на краищата трябва да има ред. Нямат право да блокират ЦИК по такъв начин. А иначе - категорично не харесвам Свинята, но мога само да я поздравя за начина, по който се справя с мафиотския кръг около Доган! Защото Доган си мисли, че е вечен. И никой няма право да му казва каквото и да било напряко. Самозабравил се дерибей.

74

Анонимен

преди 2 седмици

Изходът е само един. Всички досегашни кандидати от по-повече от 10 години в парламента-вън! Защо се натискат като кьорави за властта...то е ясно. Или другия, по приемливия вариант. Заплатите на депутатите да станат по 2000 лв., никакви комисии и представителни. Сваляне на бройката им по 2-*** за област, а за София град-4. Бай Тошо построи България и тези наглеци го съдиха, а сега те окрадоха България и искат да ги избираме. За това масово хората не искат да гласуват. Аз също мисля да спра.

73

VENUM

преди 2 седмици

Искаме Бой между двете ДПСта. И Ченгетата

72

Анонимен

преди 2 седмици

Да играят на камък, ножица, хартия, за да се разберат кой да е първи :)

71

Признайте си пи4кии

преди 2 седмици

Искате народа да грасува дори с не подкрепям никого заради субсидиите?!НЕ ГЛАСУВАНЕТО Е ГРАЖДАНСКО ПРАВО!ЗНАК НА ПРОТЕСТ!СРЕЩУ ПРЕСТЪПНАТА БЪЛГАРСКА ВЛАСТ НА МАФИЯТА!

70

Бaй Kypтu

преди 2 седмици

Koй шa npeвapu cя, pyckoтo ДПC uлu xaмepukaнckoтo ДПC?

69

До тук добре

преди 2 седмици

Величие се разпадна, ДПС се разпадна, БСП се разпада в момента, ППДБ са бита карта, ИТН и те. И то какво остана? ГЕРБ и тяхната патерица Възраждане. Сега само трябва едни хора и да извадят едни папки и едни флашки и работата е готова!

68

До 72

преди 2 седмици

Още през ноща шестимата от ДПС Доган са си обрали крушите.НСО ги е изритало след като цялата мрежа гръмна от снимките с настанилите се дерибеи в ЦИК.Разбира се, че е престъпление от общ характер влизането в ЦИК преди /или през ноща/ датата за официалното отваряне на ЦИК. Явно прокуратурата е сезирана.Има много доказателства, а и камерите в обект от национална сигурност са запечатали цялата история.

67

До НЕ ГЛАСУВАй

преди 2 седмици

Точно това правиш и така ти *** техния, ама явно ти харесва

66

Анонимен

преди 2 седмици

Не ви ли стига 35 години едно ДПС, че сега ви натресоха още едно ДПС? Я ги махайте и двете. Както е тръгнало, ще има само ДПС-та в парламента. ДПС-то на Шиши, ДПС-то на Доган, ДПС-то на Слави... Като ги карат с автобусите да гласуват, турците няма да знаят на коя спирка да слезнат.

65

До НЕ ГЛАСУВАЙ

преди 2 седмици

Ми като си прocт не гласувай. Точно така легитимираш престъпниците, ромите и турците с рейсовете. Ама явно не можеш да го осъзнаеш.

64

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Радо наистина чета коментарите ти и много от тях са много точни,но в случая сравнението с думичката развод, семейство наистина не е подходяща. Така се опорочи семейството като ценност.Иначе си прав!!!!

63

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко е за парлама. Няма значение кой е първи и кой последен. ЦИК ще разгледа документите и кой е представил оригиналния печат, той е първи. Кое е неясното?

62

Анонимен

преди 2 седмици

Всички партии ще се разпаднат до изборите. Така е наредено отгоре!

61

Анонимен

преди 2 седмици

Какви са критериите кой ще регистрират?По-тежкия,по-възрастния,по-богатия?

60

до 60

преди 2 седмици

Влизането в обект на национална сигурност е криминално деяние от общ характер. Нахлуване е когато се влиза незаконно в обект, който е охраняван.

59

Айляк

преди 2 седмици

Нема вече ДПС "Меди", отидЕ у историята. Има ДПС "Глиган"...с магнитчета изотзаде.

58

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Шшшш кви протести бре мъйхъл.Един протест заради скъпата храна няма от 30 години!!!!!!!!Тука приказваме, ама след малко трябва да отвориш хладилника и ще платиш двойно по скъпи храни от Европа. Към протест. Вие сте толкова заспали и продажни, че не можете да се един протест да направите без да ви се плаща... Мъйрши сте