33

вижте ги

преди 2 седмици

И там застанали младежи от глyпaв по-глyпaв. Сигурно само с основно образование. Платено им е да са там. Едните сигурно не са с български имена и са от разни села из Родопите и са българи само по документи. А другите са бъдещи продажници на България. Колко трябва да са смoтaни, че да подкрепят престъпници - единия Сокола от ДС, а другия Свинчo от Магнитски. Искат и да станат млади крадци и престъпници ли.

32

АнонимеН

преди 2 седмици

УЖ НОВ БАРДАК ,А ВЪТРЕ 80% ПЕРСОНАЛА ОТ СТАРИЯ БАРДАК :D

31

А.Колев, пасе кози

преди 2 седмици

ЦИК е в шах, ако не признаят онлайн заявлението, отиваме в съда, и там дори не е нужно да си Делян Пеевски, за да спечелиш подобно елементарно обжалване.

30

ЦИК

преди 2 седмици

НЯМА ДА РЕШАВАМЕ КОЕ ДПС Е АВТЕНТИЧНОТО! РЕГИСТРИРАМЕ И ДПС И ДПДС НОВО НАЧАЛО !! ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ ДА РЕШАВАТ!

29

Ха ха ха

преди 2 седмици

ДПС- Ново начало, начело с Пеевски е все едно да назначиш директор на една фирма и той да каже, аз съм легитимният собственик, фирмата е моя.

28

Анонимен

преди 2 седмици

До Интересен казус. Като легитимен председател на ДПС, Пеевски може да регистрира ДПС за изборите, а не ДПС - Ново начало. В тази връзка има само една ДПС и то е основано през 1990 г. от Доган. Председателят на една партия е изборна длъжност и той винаги може да бъде сменен. За лидерските партии като ГЕРБ, ИТН, ДПС, основателят на партията остава неформален лидер докато е жив. Ако може г-н Пеевски да престане да краде както бизнеси, така и партии.

27

Моето мнение

преди 2 седмици

Това е фалшива новина. Регистрацията не може да се прави електронно, а само присъствено, на място, в сградата на Народното събрание от 9:30 часа. Пеевски направо е за 4-ти километър. Напористо безмозъчно с купена диплома и ужасно, арогантно поведение.

26

Я па ти..

преди 2 седмици

До Анонимен 24 Какви милиарди те гонят ? Пеевски е декларирал два милиона и няма да ги даде за ДПС.

25

Анонимен

преди 2 седмици

Не ни интересува нито прасето, нито *** му.

24

Анонимен

преди 2 седмици

A "ДПC-Cтapu тaбueтu", kora?

23

Марин

преди 2 седмици

Слава ВЪЗРАЖДАНЕ!

22

????????????????????

преди 2 седмици

Хората известни с кражбите на нашата Родина сега са си отгледали крадец по-голям имот тях.Краденето на фирми и заграбването на земята на Родопите от ДПС, сега премина и в крадене на партии.Разбира се пионката Сарафов се е скрил в миша дупка. Прокуратурата мълчи защото тя не съществува. Тя е на заплата на Шиши.Все тази кой ще се регистрира. Видимо е че БГ е превзета от шайка крадци и мафиоти.

21

Анонимен

преди 2 седмици

Уж ново начало, пък все стари брантии...

20

Анонимен

преди 2 седмици

.много е смешно как зом.бит..ата на дръндара внимават да не изпуснат някоя част от наименованието му" почетният председател доктор" ....ама какво е това доктор 99% не са наясно, електоратът му хептем..

19

Анонимен

преди 2 седмици

Точно два месеца след обявеното ново начало в ДПС и очакванията, че изключеният от Движението Делян Пеевски ще прави нова партия със същото име, търговската марка Ново начало се оказа придобита от финландска компания..

18

Анонимен

преди 2 седмици

Пуевски ще пръска милиарди за да се спаси. После като обезумял ще краде от народа. Гответе се

17

Анонимен

преди 2 седмици

Със същия успех можеше да подадат такова заявление и преди седмица, веднага след Указа на президента за датата на изборите. Щеше да е още по-иновативно, изпуснаха момента )))

16

Анонимен

преди 2 седмици

Какво може бе? Да краде и убива

15

ДеПаСе

преди 2 седмици

До Анонимен 16 Делян Пеевски Съюз (ДПС) може и без налична софтуерна платворма да задейства процедура по регистрация в ЦИК. Който си го може, може си го. Нали така, фиток?

14

Анонимен

преди 2 седмици

Ивелин Михайлов !!!