93

Анонимен

преди 2 седмици

Дебелия чичак дето се е развихрил няма нищо общо с ДПС. Той над десетилетие не стъпваше в парламента, но се водеше депутат, разказа играта на всичко до което се е докоснал. Явно чрез магнитски го държат за т..*** и го дирижират. Крадец и предател.

92

Анонимен

преди 2 седмици

Мед ми капе на сърцето, няма да крия :) Не че има особено значение дали ДПС-тата са едно или две, гласовете са купени и взети във всички случаи. Не че не се вижда и как цялата държава е клекнала пред турците и разните им назначения. Но тези презрени ***, които им симпатизират, успяват да се опозорят, че и дават наряди с недоспиване пред ЦИК - ето това е приятното за гледане.

91

Елеонор

преди 2 седмици

Доган трябва да регистрират.И фирмите му взеха и имотите,вземат ли му и партията само на една пенсия как ще я кара?Друго си е да има заплата,партийна субсидия. Диона,супер си!

90

Анонимен

преди 2 седмици

Аз пък вярвам най-много на вечния,единствения ,да се свети името му,почетния председател ,доктор,философ,агент Драндарски.

89

Аз съм ДПС

преди 2 седмици

Аз вярвам само на този човек ----->>> Шиши!

88

Анонимен

преди 2 седмици

Ем който превари - той завари, тва е положението. Който съумее да стигне първи и да се регне, той ще е истинското ДПС и народа ще го признае веднага!

87

ароматния пръч

преди 2 седмици

Не пробват ли чрез друга партия отиват в историята не само сараите.

86

Анонимен

преди 2 седмици

Пеевски преди малко написа, че са иновативни и модерни и са подали електронно документите: "ДПС-Ново начало е подало в 00:05 на 02.09.2024 г. по електронен път документи за участие в изборите." А нахлулите незаконно ще им остане резила, който е тотален. Най-много да ги съдят като криминални. ХАХАХАХАХАХА

85

Анонимен

преди 2 седмици

Те и двата лагера казват че са първи,но излезе инфо и видео как с помощта на секретаря Севин и дерибейчетата са влезли през задния вход на ЦИК и това изобщо не е нормално.Ползват всички вратички без да им пука,е не става така .Да се вземат мерки.

84

до 60

преди 2 седмици

Няма как да нахлуят и БСП в ЦИК точно сега. Дори не вярвам да им идва на ума такава проява. ЦИК се помещава в НС. Това е обект от националната сигурност. Дори и депутати да нахлуят, те могат да отидат само в НС. В ЦИК никой няма право да влиза извънредно (през ноща) поради същността на обекта. Когато се влезе незаконно в обект на национална сигурност действието е криминално. Тоест това е престъпление.

83

Ние

преди 2 седмици

Уважаеми братя и сестри ,до къде ни докара тази демокрация .Гласувахме винаги уж за по добър живот на нас и на децата ни.За 34 години само едни станаха милионери а ние работещи бедняци.Работя 40 години и цял живот изпращам заеми,защо защото все няма пари за нас.Всеки ден мисля как ще изкараме месеца. Стигам понякога до пълно отчаяние защото за хората в НС никой не мисли за народа.Вече нямам и желание да гласувам все едни и същи не се наядоха .

82

Анонимен

преди 2 седмици

Борбата е безмилостно жестока. Борбата както казват е епична. Излагацията ще е тотална.

81

До 96

преди 2 седмици

Комисията щяла да вземе решение. Нямало значение кой е първи и кой втори. Явно ще търсят кой е представил оригиналния печат.

80

Анонимен

преди 2 седмици

Всеки знае, че правото е на страната на Пеевски. Важно е кой е вписан в регистъра, кой държи печата и може да се подписва. В правото няма такива безмислени фрази като "ДПС е на нашия лидер Доган".

79

до 78

преди 2 седмици

Не е точно както мислите.Те може да са депутати, може да имат карти и имунитет,но нахлуването в ЦИК е престъпление от общ характер.При наличие на престъпление от общ характер имунитета може да бъде свален с основания на извършеното престъпление.

78

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 седмици

Ще се върне ли Бойко Борисов? Само в повторенията!

77

Анонимен

преди 2 седмици

До АнонименА МИЛИЦИОНЕРИТЕ ЗАПАЛИХА БЪЛГАРИЯ 2024 ГОДИНА НО ПАРИ НЕ ИЗКАРАХА ОТ ТОВА

76

Анонимен

преди 2 седмици

До АнонименДА И ЗАПАЛИХА МУТРИТЕ 1990 ГОДИНА

75

Анонимен

преди 2 седмици

Тия турци така влязоха и в Стара Загора и я запалиха 1877.

74

Анонимен

преди 2 седмици

ГЕРБ СА ВЛЕЗЛИ НЕЗАКОННО В ЦИК! СЛЕДВА ДИСКВАЛИФИКАЦИЯ!