57

Анонимен

преди 2 седмици

Имаше плакати- Вън ДПС от БСП- малиииииии....

56

Кръчматъ

преди 2 седмици

Бг има нужда от Лява партия, но не и с лидери като децата и внуците на бившата БКП номенклатура! Те отдавна вече са се превънали в Олигарси.

55

иска ти се да е Деля

преди 2 седмици

Тая омраза, която тя сътвори надмина всички страсти от всичко видяно през прехода.Изкара един военен да смачка Борисов и заедно с вечно мразещия България и всеки работещ за нея, Доган, искаше да убива Борисов.Сега се оказа, е е на път да убие БСП.БСП може да не участва заради нея на изборите.Агрипини и Ирини - вън от политиката.

54

Анонимен

преди 2 седмици

АЙДЕ НОВИ ПАНАИРИ,НОВИ СЕИРИ...МАЛКО ЛИ НИ БЯХА ОНЕЗИ ПРЕД САРАИТЕ ВЧЕРА И ОНИЯ ДЕН,СЕГА И ТЕЗИ!НА 27 ОКТОМВРИ ВИЖДАМ 20 % ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ!!!

53

дедо ви

преди 2 седмици

Тя им благодари, че са дошли спонтанно в нейна защита. ,,,,, хахаха , дошли спонтанно , ама свиленски е обикалял цела вечер по верни другари да докарат други верни другари пред централата .

52

До 51

преди 2 седмици

Нападаш президента и *** в едно изречение? Деляне ти ли си бе? Връщай парите от Булгартабак и КТБ и заминавай при магнитски.

51

Анонимен

преди 2 седмици

А какво ще стане с джендърите? Джендърите на кого ги оставят? Може ли така? Тъкмо Нинова им стъпи и те я махат.

50

Г-жа Импексова е

преди 2 седмици

много жилава! Трябва да я изтръгнат иначе с ала бала изключвания и т.н. няма да стане! Жалко за партията, но към тази ноторна лъжкиня не изпитвам никакви чуства! Да прави каквото си иска, но само далеч от политиката! Жертвите са и всички възрастни хора построили България! Колко се борих с баба ми да обясня, че нямат нищо общо с комунистите освен, че обсебиха народната собственост! Уви, баба ми почина преди да включи, което започнах да разбирам от последните и изказвания, че стауса на БСП беше до

49

Анонимен

преди 2 седмици

Комунистите са на път да надскочат Пеевски и Доган в борбата за надмощие. Нинова превърна БСП в бутикова партия, сега заедно със Зафиров, Вигенин и новите стари муцуни ще я довършат и ще се борят вече изобщо да влязат в парламента.

48

Анонимен

преди 2 седмици

Тая е сродна душа на лойко и депесарите. Без бой не пуска кокала. 8 години влошаващи се резултати за БСП не могат да я сломят. Ако беше бизнес да е уволнена 6 години по-рано. Много нагла.

47

Анонимен

преди 2 седмици

Ами да я изключват.Тя беше върха на цялото лицемерие на този пропилян преход.Докара един военен за президент заради който сме извън еврозоната и шенген.С нейното махане пт политиката ще започне постепенното оздравяване. Не че ще стане за един ден, но после Доган ще си иде, а накрая и Радев.Тогава ще можем пак да се гледаме и да си говорим за България.

46

Анонимен

преди 2 седмици

Кой ли не се опита да разцепи БСП през последните 35 години, все безуспешно. Нинова обаче успя!

45

Анонимен

преди 2 седмици

Голяма излагация на Нинова! Когато трябваше да спре оръжието на Украйна, се правеше на невидяла, сега се разправя с колегите си

44

Анонимен

преди 2 седмици

ГРУПА ЛЕЛКИ ИЗПОЛЗВАЩА ПРЕДИОБЕДНАТА ПАУЗА В ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ,ИЗЛЕЗЛИ ДА НАПАЗУРВАТ НА КООПЕРАТИВНИЯ ПАЗАР!

43

Анонимен

преди 2 седмици

седесарката нинова унищожава БСП, както пеевски ДПС, "спонтанни" протести, срещу какво протестират, нали нинова подаде оставка, да си вкара пенсионерския клуб в НС поне за още няколко месеца

42

Тома неверни

преди 2 седмици

Корни,Ахмед,Боко,Дженерал Наско,Христю-на картонен сал....иначе сме блато

41

Анонимен

преди 2 седмици

Аз под 70 годишни не видях на протеста. Заради тези твари дето вече миришат на пръст БСП е още в парламента.

40

Анонимен

преди 2 седмици

Тази крадлива червена шафранти- мултимилионерка, пардон - комунистка няма изгонване! С гола п.тка защитава интересите на работниците на БСП/ мастити хайдуци, предатели и наследствени *** на руски ***/. БЪЛГАРИНО, КОГА ЩЕ ПРОГЛЕДНЕШ!?!?!?

39

Анонимен

преди 2 седмици

Обръчите от фирми са патент на БСП, ДПС са тяхната етническа версия и те държат фирми само в определени региони!

38

Анонимен

преди 2 седмици

Нинова си е доказан мъж по думи, само един тест за наличие на две ХХ хромозоми не е известно да е правил/а, но съм сигурен, че има У хромозома, щом все налита на ББ на бой.