370

Далай Лама

преди 2 седмици

Какъв списък , бе , Папазов? Там има милиарди евро в тайната стая !!! Ако си ги намерил , вземай ги и кажи , че подаряваш цялата резиденция на Почетния ! Само остави бележка в тайната стая за Почетния - пиши му , че му благодариш за подаръка . ( Все пак милиарди евро са си сумичка ! ). Представяте ли си - милиарди евро в банкноти + 1 тон злато има някакъв турчин - агент на ДС и руски агент. !!!!! И никой не го пипа !!! А ореваха орталъка за едно кюлче в шкафчето на Пожарникаря !

369

Анонимен

преди 2 седмици

Чак сина му Демир искаше да влезне, да вземел нещо. К"вo e туй нещ"y, бре? Да не е ядрено куфарче? Или куфар с диаманти, че жена му да ги пусне за продан в онлайн магазина си?

368

Анонимен

преди 2 седмици

Д.Папазов ще продаде фирмите си на американски инвеститор за 10 или 5% от себестойността им и това ще е печалбата на Папазов за това, че е предал Доган. 90 % от парите на Доган стопанисвани от Папазов излизат през Атлантика. Интересно какво са обещали на Пеевски? Парите ни отлетяха. Всъщност Магнитски е система за рекет на незаконно забогатели подстсоц-герои, а кой ще вземе парата?-Чичо Сам!

367

Анонимен

преди 2 седмици

Изгонването на Ахмед Доган от собствеността в Сараите и ТЕЦ Варна. Да не би в блиндираната стая да има само пари и турски злато? Толкова зор да влезе поне Двмир да вземе нещо. К"o е туй нещо, бе?

366

Анонимен

преди 2 седмици

Тук пипа дългата ръка на CIA. Сви*н*чо е само ръкавицата, да не кажа друго. Нашите пари през джобовете на БГ политици- глу* па *ци ще се влеят в черната каса на САЩ, защото политиците ни от се*ло са много умни.

365

Агент Сава/Доган

преди 2 седмици

Агент Сава/Доган,сега , когато трябва да освободи имоти ,където той не присъства като собственик, вече нямало демокрация а мафия имало?за да има "демокрация" първо трябва да се спазват ...законите ?

364

Анонимен

преди 2 седмици

347 Агент Сава/Доган, се опита да изнудва държавата, но не успя. Успяваше да живее в невероятен лукс на гърба, на други, но и тази екстра секта.

363

Наблюдател

преди 2 седмици

Гледам , как Кючюк, който дълго време бе евродепутат, повежда борба за "демокрация"? Значи, когато Доган разпределяше порциите, имаше "демокрация"? Когато "доктор" Доган прилапа някое друго милионче като "хидроинженер", имаше демокрация ? Когато си купи ТЕЦ-Варна, имаше демокрация? А сега , когато трябва да освободи имоти ,където той не присъства като собственик, вече "демокрация"? Кючюк като е бил депутат в ЕП не е ли научил, че за да има демокрация, първо трябва да се спазват ...законите ?

362

Анонимен

преди 2 седмици

347 Компромати, уличаващи ДПС Доган в противодържавна измяна, сигурно.

361

ПОРКИ

преди 2 седмици

ВСИЧКИ ГЛЕДАТ СЕИРА НА С,В,И,Н,Я,Т,А ПЕЕВСКИ КАК ИЗНУДВА СЛЕДОВАТЕЛИ , СЪДИИ ,ПРОКУРОРИ ОБИКНОВЕННИ ГРАЖДАНИ И ВСИЧКО ТОВА СТАВА СЕГА КОГАТО Е УДОБНО НА С,В,И,Н,Я,Т,А, И ЗАЩО ТОЯ ПАПАЗОВ НЕ ИЗГОНИ ДОГАН ПО РАНО СИГУРНО С,В,И,Н,Ч,О ДЪРЖИ И ПАПАЗОВ С НЯКОИ КОМПРОМАТ , ДЪРЖАВАТА СЛЕДИ И ГЛЕДА И НЕ ВЗИМА МЕРКИ СРЕЩУ ИЗНУДВАНИЯТА НА С,В,И,Н,Я,Т,А

360

Анонимен

преди 2 седмици

364 Първо, дума "очевидност" не съществува в българския език, а мисля и изобщо. Второ, точно твоите братушки създадоха мракобесните служби в България ДС. Те няма да ги разрушат, защото все още имат полза от тях. Чрез агента си Сава-Доган, да дестабилизират България, например.

359

НЯМА Ц-ИГАНИН

преди 2 седмици

КОЙТО ДА ПЛАЩА ДАНЪК-СГРАДИ, ТАКСА-СМЕТ или НАЕМ > абсурд

358

Анонимен

преди 2 седмици

Значи един гражданско правен спор може да е в основата на напрежение за цяла България, стигнали сме дъното и копаем надолу.

357

Анонимен

преди 2 седмици

370 Балкански, или Турски поток, е построен с одобрението на ЕС и САЩ. Той носи печалба на България от транзитните такси, защото тръбите са българска собственост. По тях може да тече не само руски газ, в двете посоки.

356

Анонимен

преди 2 седмици

374 Борисов е бил премиер три пъти, в закона пише, че бившите премиери имат правото на охрана. А Доган е само един агент на ДС.

355

Анонимен

преди 2 седмици

Тези имоти са купувани с крадени пари от българският народ! Трябва да се национализират!

354

Анонимен

преди 2 седмици

До до 367.. на борисов защо му плащат охрана? да си наеме частна охрана, харчи парите на българита за да прави корупция, а българите мизерстват

353

до 367

преди 2 седмици

Понеже на Доган не му се дават всеки месец от джоба по 134 000 лева за охрана. Отказал да плаща частна охрана и за да може да лъже дедесарите и махалите, че е голяма клечка, държавата го пази от лошите. Мурафети са измислили с Румен Радев след като играха заедно да счупят кабинета Желязков 5 минути преди гласуване. При турците не е важно кой кой е. Важно е кой е по-богат. Те за това правят палати, а ходят с чехли.

352

Анонимен

преди 2 седмици

Пеевски държи МВР

351

Анонимен

преди 2 седмици

КРАДЕЦА ИСКА ОТ ЖЕРТВАТА СИ СПИСЪК С ОТКРАДНАТИТЕ ВЕЩИ И ДОКУМЕНТИ ДА ЗА МОЖЕ УНИФОРМЕНИТЕ МУ СЪУЧАСТНИЦИ ДА РЕШАТ ДАЛИ ЩЕ МУ ВЪРНАТ НЕЩО.