193

Колективния Запад

преди 2 седмици

Не знае ли че след като не може с Цветна Революция в Москва, не може със санкции да победи Русия, Русия е спечелила вече!На военното поле е невъзможно да я победи!!

192

Анонимен

преди 2 седмици

Когато подобни бомби паднаха на плажа в Севастопол убивайки пет руски деца на место и ранявайки още петдесет други хора нищо не написахте по въпроса?

191

Войводата

преди 2 седмици

1. Чета ако вие сте свикнали краката да са ви гладки като на мома, да носите поли и да слагате червило не ставате за четници. Ще развратите дружината.2. Влезте в затвора по добре3. Живота на четника е тежък може да се наложи с месеци дори десетилетия да воювате на всяко ниво.

190

Анонимен

преди 2 седмици

Имаше репортажи по западните медии наскоро по случай Хирошима и Нагасаки, питат обикновени японци по улиците, и те се извиняват и оправдават че са виновни те за атомните бомбардировки, казват, че Япония не е искала да се предава и искала да воюва, а САЩ са искали мир, войната не е хубаво нещо и за това правилно са пуснали атомните бомби. Същото ще говорят след 10 години и в Украйна (или каквото остане там) ако Русия изравни всичко със земята, при това не са необходими атомни оръжия, Русия разполага с технологии да ги размаже и без да използва атома, но Русия ги жали вече 3 години.

189

Натаняху

преди 2 седмици

Само 7Моята армия постига по-добър резултат!

188

До 186

преди 2 седмици

Ааа месото е украинско, но оръжията, разузнаването, командирите, финансирането, инструкторите итн. Са от НАТО!

187

Анонимен

преди 2 седмици

Най-обикновен руски тероризъм.

186

хи хи хи

преди 2 седмици

Онзи ден от украинска охранителна камера се видя как чичо Искандер прави на мармалад няколко РЗСО, без нито една цивилна жертва. Днес умните укpи стреляха по цивилни граждани в Белгород. Ама какво му пука на козяшката мръша

185

Анонимен

преди 2 седмици

До До 181 Я кажи едно поделение което не е украинско.

184

Байдън

преди 2 седмици

Войната трябва да продължава още! Няма значение колко души загиват, нали не са американци?!

183

До 181

преди 2 седмици

Ако това беше война между Русия и Украйна щеше да свърши за три седмици..

182

И Зеленски

преди 2 седмици

И Хитлер са художник и артист които нямат представа от военно дело..разликата е, че Хитлер не е избивал народа си за интересите на чежда държава която ме плаща..

181

Руски наборник

преди 2 седмици

До Анонимен 173 Ми, как. Товарят ни на камионите и излизаме в посока Киев. С вързани на гърба ръце и закрити очи.

180

Анонимен

преди 2 седмици

Ако Русия действаше както израел в Газа, Украйна щеше да бъде премазана за 3 дни. В момента тази измислена държава съществува само благодарение на благородставото и милостта на Путин и на Русия.

179

Територията на

преди 2 седмици

Украйна намалява всеки ден..

178

Инвазията в Курск

преди 2 седмици

Само ускори разпадането на Източния фронт в Донбас защото Украйна изтегли оттам най добрите се войски..сега ги избиват м Курск!Ако бях Путин нямаше да искам никога украинските войски да се изтеглят от Курск ;)

177

До 176

преди 2 седмици

В Будапещския меморандум ( който юридически не е обвързващ и няма силата на договор) също са сложили подпис САЩ че няма да се намесват във вътрешната политика на Украйна като нахример да правят преврати и Украйна ще остане неутрална извън Нато..

176

До 176

преди 2 седмици

Ти явно не ки мел Бедапещския меморандум!И не знаеш какво и това меморандум ха ха ха

175

Анонимен

преди 2 седмици

русия показа на целия свят и всичко около нея , че вяра неможе да й имаш. През 1994г русия слага подписа си да пази Украйна и нейната цялост , ако унищожи своите ядрени глави. През 2022г. самата тя е нападна. Какво повече да говорим. Всеки може да прочете за този Факт от историята.

174

Зеленски

преди 2 седмици

Е в капан в Курск..Не може да излезе от там никога.. а фронта в Покровск се разпада!