72

Анонимен

преди 2 седмици

Краварските фашисти в БГ да ги жигосаме с пет кръга по челата за да се вижда черно на бяло от 100 км че са заклети евроатлантици! А после да ги пратим на международната олимпиада по папагалстване. Със сигурност ще я спечелят, защото от както се помнят като папагали повтарят всичко каквото им спуснат от ФАЩ и Козяк. Имат сериозна закалка!!

71

Майка Русия

преди 2 седмици

Идвайте братушки! Освободете ни от робията на ФАЩ. Корпоративния западен камшик плющи безпощадно по гърба ни вече 30 години. Нищо не ни остана. В управлението са полуграмотни лакеи и слугинаж като Кирчо Петков тъпира и Ицето Иванов грантояда. Положението е много зле. Единствено Майка Русия може да ни помогне както винаги го е правила.

70

Анонимен

преди 2 седмици

Радев има топки и точно този факт докарва до лудост и до истерия джендърясълия евроатлантически контингент у нас като ППДБ. Те отдавна са се простили с тези вторични полови белези и мълчаливо си преживят кквото им сервират по купените медии. А после го повтарят като папагали.

69

ППДБ гледат слънцето

преди 2 седмици

Сорос е слънце! Всички зомбирани евроатланти от ППДБЛГБТ гледат слънцето Сорос. И захласнати по лъчистия образ забравят дори да сменят пълните си памперси! Но ще дойде време и от изток ще дойдат едни ракетки, едни фишечета. И ще изгреят ЯДРЕНИ СЛЪНЦА! Тогава евроатлантиците ще плачат, ще се молят но ще е късно. Няма да имат време и да са прекръстят даже. С пълни памперси ще бъдат изпарени!

68

Гербер

преди 2 седмици

Само ГЕРБ! Другите явно не стават.

67

Анонимен

преди 2 седмици

Предлагам да гласуваме по пощата като на но сащ приятелите,ви защото така ненмобете да купувате избори и цели комисии ,пък и тия машини имат кодове които ПП ги знаят

66

Анонимен

преди 2 седмици

ПП ко стана ,фондерлаен каза в новините че трябват две жени ,вашия човек де не е гей ,ко че правите сега )пожелавам ви на изборите 3 %който е не доволен на украинския фронт нали много обичате Зеленски ))

65

Анонимен

преди 2 седмици

Без Кирчовците и гномите, дебейците са две идеи пп-приемливи, но все така противни...Много и здраве на тази уродлива куролация!

64

Анонимен

преди 2 седмици

без ПП, ДБ са аут, заради техните кандидати в нашия град резултатът им падна на 8% и нямат депутат, но за ДБ е важно Цонева и Мирчев да са в парламента, те са качествените според Иванов

63

Анонимен

преди 2 седмици

Тия *** и мееекерета на посолството отдавна трябваше да бъдат прогонени ритници от нормалните хора. До такава степен омръзнаха на всички с глууупостите си, че вече тези, които ги избират ги считат за умствено недоооразвити. Колкот по-бързо тази паплааач се махне от очите на населението, толкова по-добре.

62

Един от народа

преди 2 седмици

Да напомним, че през 2017 г. Да БГ и ДСБ развалиха ортаклъка и резултатът бе,че и двете партии се явиха отделно на изборите и получиха по 3%. Тогава Христо Иванов си бе внушил, че е много велик и затова гледа 4 г. парламента отвън. От Да БГ да вземат да се засрамят, защото още са пресни новите "подвизи" на техния лидер, изсулил се наскоро като мокра връв. Тази партия не е в позиция да поставя условия. Или може би Мирчев, Надка и Божанов искат да гледат парламента отвън,за радост на Буци и Гуци!

61

Анонимен

преди 2 седмици

Да си припомним пророческите думи на отец Христофор Събев от 90-те за присъствието в демократичните среди на "ренегати и някои люспи".Поредният епизод на роене и отлюспване...

60

Анонимен

преди 2 седмици

На БКП олигарсите са Доган и тези около него какви са що са излезли да се бият с български полицаи защо за кого са тръгнали да създават смут и защо не са арестувани Разследване съд изземване на милионите на тези забогатели от нищоправене на държавната трапеза

59

Анонимен

преди 2 седмици

А не може ли да гласуваме с есемеси за "личности", а пък след като бъдат избрани от нас да си регистрират формално партии. Ще е много интересно. Също не е ясно защо е нужно т.нар български парламент да заседава постоянно. Събират се веднъж годишно на сесия, одобряват всички директиви от Брюксел и се разотиват, всеки по работата си. По старата Търновска конституция е било така, хем че тогава, след 1911г. България е била независима държава.

58

Анонимен

преди 2 седмици

На кого са частните ВЕЦ-ве, които източиха язовирите при 40 градуса горещина?? Мисирките нв могат да кажат нищо по въпроса! Това е тема табу! Само олигарсите знаят!

57

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 50 - Сигурен ли си, че живееш в България, а не си размечтал се?

56

Анонимен

преди 2 седмици

Лелере пак ли ти по големи Мутри от тези шайката шарлатани няма твоите лъжи се изтъркаха едни и същи са досадни са

55

Не са шантави, шарлт

преди 2 седмици

Кирчовците искат дебейци да ги вкарат в парламента. След алибали, куп гафове и пределно неадекватни хора в листите им, в това число министри, дб най-накрая се усети. Софиянци ще гласуват за дб, ако се разделят, а кирчовци едва ли ще минат бариерата, с оглед на факта, че в провинцията масово нямат и по един депутат и сега. Та, нормално е да се дърпат. Слагат си неадкватниците, а техния протестен вот го няма отдавна. Ще са и тн2 без да, България.

54

Анонимен

преди 2 седмици

До 50 ти нормален ли си кого лъжеш теб ли или кого колко ти плащат но тези лъжи прости вече не вървят 50

53

Анонимен

преди 2 седмици

Хаха. Трябват нови лица. Да пробваме с Диона. Убеден съм, че ще се справи с налагането на европейското законодателство. Както каза класикът "и магаре да сложим" ще я свърши работата.