123

17ти Август

преди 2 седмици

До 126 - Изразявам се точно: Колхозниците, демек голташка пРосия нападнаха пълномащабно и против всякакво международно право суверенна Украйна. Предполагам на kAпейките пак няма да ви се изясни но нищо. В правото такова нещо като предизвикал съм да ме нападнеш, няма!

122

Анонимен

преди 2 седмици

Тази само се чуди какъв бизнес да завърти с животите на хората.

121

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 124 - Не нападнаха, а бяха предизвикани да нападнат, изразявай се точно.

120

17ти Август

преди 2 седмици

До 125 Значи викаш урсулата да и пука, че путинарко нападна братския си народ пълномащабно от 3 страни ли? Ми те го предупредиха, че влезе ли при урките ше настъпи мотиката. Така и стана. Ся, разбирам, че колхозниците както и kAпейките търсите кой в ака в гащите ама...

119

Анонимен

преди 2 седмици

Само дето кво излезе, че диктатурата е при колхозниците, които нападнаха 25 пъти по-малка държава и дават жертви невиждани от ВСВ и путинарко не му пука -всичко на фронта. Че и територии им завладяха на самая могучия и путинарко не му дреме и за хората, които живеят там даже. Важното е да е на власт и да къта милиардите долари и евраци от лошия Запад пък колхозниците да *** както винаги в пРосията

118

Хаха

преди 2 седмици

Пука й на Урсула, че се избиват два братски народа. Хората мрът, тая ще им дава още оръжие

117

Анонимен

преди 2 седмици

Днес Туск е казал, че Украйна няма да влезе в ЕС докато не признаят вината си за Волинското клане. Поляците няма да пуснат Украйна в ЕС, докато украинците не променят принципно отношението си към другите държави, докато не преосмислят историята. Казано е официално, надявам се и по нашите медии да го излъчат.С това изказване, поредно от полска страна, отново става ясно, че от и на територията на днешна Украйна в средата на ХХ век са се вихрили фашисти.

116

За още 50 милиарда

преди 2 седмици

ваксини мисли ли да купи? Че са ни малко вече купените. :)

115

ЗА ЕС И САЩ

преди 2 седмици

Е важно да има жертви,НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ЩЕ СА ЗАПАДНЯЦИ ИЛИ РУСНАЦИ!!!ТЕ НЯМАТ ДРУГ ИЗБОР ПОНЕЖЕ ДОСТА НАРОД ВЕЧЕ НЕ ИМ ВЯРВА В ДЕМОНКРАЦИЯТА ИМ,КОЯТО СЕ ПРЕВЪРНА В ДИКТАТУРА!!!

114

Анонимен

преди 2 седмици

Сетила се Мара да се ....Европа и най-вече Германия трябваше отдавна да се въоражават и превъоражават.Самолети,ядренни подводници космически технологии с военна насоченост.Най технологичната част от Цивилизования свят по-точно с потенциала за технологичен гигант номер едно трябва да се върне там където е била през вековете.Не САЩ и Китай са страните които трябва да доминират а Европа.Производственни мощности,нобелови лауреати, технологично подготвенно население.Просто Европа трябва да се завърне

113

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 112 Ако някой е зоомбиран, това си ти бе! Мозък пълен с шаблони и клишета, с пропагандна боза, които повтаряш като света истина?

112

Анонимен

преди 2 седмици

Ама какви са тези чаавки и отврааатяги комплект с коруумпето отврааатяга на снимката???

111

ПроСоТо

преди 2 седмици

ега тиВЕЩИЦИТЕ !!!!!....Хора,толкова ли не виждате какви същества ви командерат ?

110

Анонимен

преди 2 седмици

Целта е да се намали населението на Источна Европа.Гостите на Меркел няма къде да се разселят. Изнервят се.

109

17ти Август

преди 2 седмици

Ся kAпейки, предпочитам да съм под немско влияние под каквото са предпочитали тогава и българите защото сме били съюзници с немците отколкото с алкохолизирани колхозници. А, и ако не бяха ингилизите и янките колхозниците още щяха да говорят на немски. После щяха всеки момент да победат капиталиЪма и взеха, че фалираха

108

Анонимен

преди 2 седмици

Да ѝ гръмнат оръжията. А то се е случило.

107

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 108 - Нема нищо, дано има още капачки за събиране у нас.

106

Анонимен

преди 2 седмици

Права е.Нищо,че мразя ЕС и НАТО.Няма място за избор пред тях и zомбирана русия на злото.Жалко,че стигнах дотам да избирам !

105

Христо Христов

преди 2 седмици

До 96 "От кога проекта Европейски съюз стана военен?" - във всеки случай преди 9.6.2024 когато подкрепихте военния съюз ЕС. Факт.

104

17ти Август

преди 2 седмици

"ЕС се бори за това за което гласувахте на 9.6.2024. На тази дата 80% гласувахТЕ за война. Факт." Точно така kAпейки, ако не ви аресва знаете -чемодан, вокзал, тиня, голташка пРосия. Ама на ни една kAпейка не и се напуска ЕС.