68

Много

преди 2 седмици

от коментиращите, не знаят кои са Маркс и Енгелс, камо ли да се чели нещо от тях. Не са виновни отделни политици а видовете обществено икономически отношения.

67

Бон Бон

преди 2 седмици

Статията да се чете така - ако случайно има още луди в България искащи да работят в Германия, да се обадят веднага.

66

Анонимен

преди 2 седмици

Ако в германските месарници работят виетнамци тогава кой трябва да работи във виетнамските месарници ??? Германци ли ? Никой не им е длъжен на евроатлантиците . Да си работят сами вместо все да гледат държавна ясла социали или субсидии . Да уволнят службогонците и ще има кой да работи в месарниците а виетнамците във Виетнам .

65

Шофьор на камион

преди 2 седмици

Кой ще иска да работи 45-50 години?Аз разбирам нещата така.По 3-4 дневна работна седмица и пенсия на 50г.Все пак трябва да има време и за мен.

64

ДОБРЕ ЧЕ ИМА КОЙ

преди 2 седмици

ДА РАБОТИ В БГ > НАД 2 МИЛИОНА СОЦИАЛНО-СЛАБИ, ТРАЙНО-БЕЗРАБОТНИ, ПЕНСИОНЕРИ ПО БОЛЕСТ, ПЕНСИОНЕРИ С 15 г. ТРУДОВ СТАЖ, САМОТНИ МАЙКИ С ПО ЦЯЛА ОРДА ЧХАВЕТА, ЧХАВЕТАТА ПЪК С 90 % ВРЕЖДАНИЯ И Т.Н.

63

Абориген

преди 2 седмици

То пьк гостите на сглобката от австия като се разработиха тукЦял ден се озьртат в метрото за наши момичета и си играят с телефоните -докато ние гьрбим на тръстиката от сутрин до вечер

62

Кунчо

преди 2 седмици

Партито свърши, Германия се скара с Русия и фалира вече.

61

Анонимен

преди 2 седмици

Ще си признаят причината за пълнене на Европа с разни съмнителни индивиди. Не е щото са много загрижени.Господарите си търсят евтина работна ръка. Изсмукаха младите хора от източна Европа и вече трябва да разчитат на съмнителни индивиди.

60

Хм

преди 2 седмици

На Германия и трябвали работници...Добре,а защо тогава внася хрантутници и терористи,възможно най-лошия материал,а не избира нужните и хора???Да внесеш милионен бо*к*л*у*к за да ползваш реално няколкостотин хиляди е меко казано странно.

59

Шведски Шестак

преди 2 седмици

Източно германците са единственият народ на планетата, които заради банани и свободно пътуване доброволно си разрушиха държавата. Щели били да оправят германия сега, ама друг път.

58

Анонимен

преди 2 седмици

Не ги мислете германците, ще се оправят. Ние дали ще отлепим от дъното или ще дълбаем още?

57

Гогол

преди 2 седмици

Германия потъва бавно, с нея потъва и България също бавно.

56

Нашият Козяк

преди 2 седмици

е невинно бебе в сравнение с германския. Седнаха им на врата след ВСВ и досега продължавят да ги яздят. Дано източногерманците да успеят да спасят Германия!

55

Анонимен

преди 2 седмици

мигрантите не искат да работят. Вярно е. Тези, които дойдоха са мързеливи и високомерни. Смятат, че е им е под достойнството да разнасят пакети, да работят по фабрики или строежи, или пък да работят в сферата на почистването. И просто не се хващат на работа. Това е. Елате да видите обаче например едни турци. Коренно различно е положението. Аз съм визхитен от тези хора. Имат си особеностите, обаче са много работливи. Е, младите турци ги мързи и тях, но поне имат примера на родителите си.

54

До 51

преди 2 седмици

И тук сме на тоя път. Еуфорията на работодателите от робите от Непал бързо отпадна. Просто си тръгват, а и не работят.

53

Фяфъ

преди 2 седмици

Няма вече желаещи за работа в германия. Това е положението

52

Анонимен

преди 2 седмици

Нямало кой да работи, пък през ден пишете как изнудват и лъжат българите. Всичко е едно и също. Тук така се отнасят също. И от Бангладеш идват работниците, само да тръгнат натам и да се убедят, че са пета категория хора. Ама нали новобогаташите мразят бедните. Е, сега ще видите, че човек се уважава. На тия ИТ и бизнесмени все някой трябва да им чисти, да им прави храната, да им чисти басейните и прочее. ИИ това не го може. Нали презираше работниците, Ами работете си сами. Само с ИТ не става.

51

Николай Шести

преди 2 седмици

Нас кво ни интересува в България, че нямало кой да работи в Германия?

50

Анонимен

преди 2 седмици

Ми няма. Вкараха мигранти на кило като работна ръка, а се оказа, че те мигрантите изобщо не искат да работят. Вместо да оправят икономиката и финансите, сега се омотаха още повече, щото трябва да подслонят и хранят мигрантите, че и да им дават помощи за безработни.

49

Анонимен

преди 2 седмици

в Германия - 10 000 - приказва си ги ей така. Имаше по телевизията предаване за доходите на работещите - кой колко печели. Попитаха един детски ортопед-травматолог, който работи в болница, оперира и дава дежурства (т.е. всички основания за виока заплата). Той каза, че получава около 7 хил.евро бруто на месец, нето, каза, малко под 4 хил.евро. Това е положението. Другото са мечти, приказки и лъжи.