208

Анонимен

преди 2 седмици

А, така значи, Доган и хората му, се сетиха за държавата, трябваше да го направят когато единствената стабилна партия в нея ГЕРБ, се опита да я извади от калта, в която я хвърлиха ПП,ДБ и да подкрепи кабинет "Желязков", колкото и да не им харесва. Поставиха лични и партийните интереси натлд тези на държавата. Що се отнася до имотите, законът е за всички.

207

Анонимен

преди 2 седмици

35 години руският агент Доган паразитира на гърба на българския народ.Баста,стига!Каза цар Дебелян Шишман и го изрита от Сараите като мръсно коте.

206

Анонимен

преди 2 седмици

Доган и хората му дестабилизираха държавата, като по негова заповед, не гласуваха за кабинет "Желязков". Сега са си носят последствията.

205

Българин

преди 2 седмици

Руските наколенки да гледат внимателно и да си водят бележки какво правят руснаците с техните помагачи: Доган 30 и кусур години беше най-верния им слуга, въртеше цялата държава в тяхна полза, и сега, когато вече не им е нужен, го изхвърлят на улицата. Това е съдбата на ВСИЧКИ руски помагачи. РАНО ИЛИ КЪСНО господарите им им вземат всичко. ВСИЧКО.

204

Анонимен

преди 2 седмици

За това не следя аукционите т.наречения бг. политически живот. По-голямата част от новините там са измислици и слухове. Журналистиката също е на много ниско ниво- митологизират се неверни обстоятелства и положения и после като ехо се повтарят с години. Едни прости факти не са в състояние да проверят надеждно

203

Анонимен

преди 2 седмици

Значи години наред "осведомени" ***, политици и коментатори ни продават непроверена информация. Те в селото не знаят какво се случва, ще анализират света и ще ръководят. Пълен цирк сме всички ние тук. Вярваме като деца на митове и легенди и до обясняваме нещата от живота на елементарно, битово ниво. Един *** факт да не могат да проверят и сега да са изненадани всички е смехотворно. Нали уж "сараите" бяха на Доган? Това се повтаряше до втръсване през последните 20 години....

202

Анонимен

преди 2 седмици

Е добре,де ,официално беше съобщено че Доган вече не е собственик нито представляващ фирмата на чието име са имотите т.н.сараи или резиденции.След като не е и след като има въвод във владение ,какво следва.Вероятно Доган се е надявал да го оставят там и да продължат да го издържат,както е било.Само че банката си чака 30 - те млн.

201

Анонимен

преди 2 седмици

Дано се приключи с тази комична етническа, евроатлантическа и корумпирана партия. Който я свърши, паметник ще му дигнем.

200

Анонимен

преди 2 седмици

*** губят почва под краката си, взимат им партията изпод носа плюс придобивките. Тия от видеото може да не видят парламент повече и ще се види че етническия мир е една смешна измишльотина, жалко че не ги приключиха още преди години.

199

последно

преди 2 седмици

последно този айляк защо живее там без да плаща и без договор за наем, не се научиха тези доктори и председатели че всичко има край и видовден , рано или късно иде големия космат предсвдател и купона свършва , дебелото момче ако иде и си отвори устата ще настъпи хаос и дано най накрая се самоизядат тези ***

198

Анонимен

преди 2 седмици

На есен очаквам трупове ... Много трупове. 90те ще се върнат по две

197

Анонимен

преди 2 седмици

"ПЕЕВСКИ НЯМА МУТРИ НИТО ИМА ВРЪЗКИ В СЛУЖБИТЕ, МВР, АРМИЯТА." - Повервахме ти ...знаеш лу КОЛКО НАРОД му има зъб? Без тея си връзки няма да оцелее и два часа. Има хора, които не го гър ят, просто защито ги е страх, какво ще се случи на близките им.

196

Анонимен

преди 2 седмици

Ми нямат ли оръже да ги изпозастрелят тея 5-10 парчета, бе?!

195

Анонимен

преди 2 седмици

та за какво се скараха,не разбрахме

194

Анонимен

преди 2 седмици

Ахмедчо е стар и без пари,а тези милиончетата си няма да дадат.

193

Анонимен

преди 2 седмици

Аталай 30 години е депутат. Нищо друго не е работил. Сега гледа като Тодор Живков когато разбра, че го сменят. Трябва да се приеме закон повече от 2 мандата да не може да са депутати. За всички тъpтеи се отнася.

192

До 192

преди 2 седмици

Пърле бойковско недобито, спукана ти сфирката недопеевска, върляй си и сукропите зелени, бляй агне бело, и не се байданосвай суджук конски!

191

нн

преди 2 седмици

Ха сега. Хитрия ага с двата крака. Сигурен съм, че имотите са преписани на сулю и пулю. Агата нямям нищо на моето име, иде видов ден, марш от имотите хитрец гаден. Доган е тумор в бълг. политика и трябва да се изреже и хвърли, държавата е за това. Бил гарант за етническия мир, лъжа и измама, да му се търси отговорност за глупостите който говори.

190

ПП НА АМБРАЗУРАТА

преди 2 седмици

БРАНЯТ ХРАБРО ИМОТИТЕ НА ОЛИГАРХ ДОГАН... УТРЕ ШЕ ПРАВЯТ ПРОТЕСТ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА

189

Анонимен

преди 2 седмици

Да спят у турската джамия Баня баши до ЦУМ :)))