68

БАНко

преди 2 седмици

ПРИ ЦИТИРАНЕ НА ПРОЦЕНТИ ВИНАГИ СЕ СЕЩАМ ЗА СЛЕДНОТО : В АФРИКАНСКА ДЪРЖАВА БРОЯ НА ПРОДАДЕНИ ВЕЛОСИПЕДИ СКОЧИЛ С 100 % , ОТИШЛИ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ ДА ПРОВЕРЯВАТ И УСТАНОВИЛИ , ЧЕ ПРЕДНАТА ГОДИНА МЕСНИЯ ДЕРИБЕЙ КУПИЛ ВЕЛОСИПЕД ЗА ГОЛЕМИЯ ВНУК , А ТАЗИ ГОДИНА ЗА ДВАМАТА ПО МАЛКИ !!! 100% НАЛИ !!!

67

Анонимен

преди 2 седмици

Нашиот слугува за 4к в склада на Лидл, непомирисвал нова кола, кара някакъв барутник тип BMW F10, но намира кусури на новите автомобили ахахахахахахаххахахахахахахха. Винаги ми е било толкова смешно и жалко някой да слага на пиадестал някаква ВЕЩ. Автомобилът е ВЕЩ. Сменям на всеки 3-4 години с новия модел. По никакъв начин не ме интересува колко км ще издържи- не ме е предал никой до момента. Вече, ако си колекционер на класически автомобили, друга бира, естествено.

66

Анонимен

преди 2 седмици

Карам си Тойота Авенсис 2009 г. и проблеми нема. Подържам колата си в прекрасно състояние, двигателя е пушка, ходовата част е стабилна... Баш народна кола - яка, здрава, комфортна!!!! Немам намерение да я сменям за "нова Дачия" или пластикови "играчки"!!!

65

Анонимен

преди 2 седмици

До Грозната истинаРазликата е в средата, разбира се. Както аз нямам приятели кофражисти, общаци, стругари и шофьори, така и те нямат за приятели архитекти, лекари, зъболекари, дизайнери. Около мен всички са с нови автомобили и адекватни доходи до един русофоби (тук-таме някой неутрален де). Русофилията е болестно състояние, присъщо на бедняците от крайния квартал или селото. Такива няма къде да срещнеш, ако си заможен и кадърен. Освен някой да ти достави пратка или да ти измие колата. Факт.

64

Анонимен

преди 2 седмици

Държавните дългове и войната носят печалба на някои!

63

Анонимен

преди 2 седмици

Повече от логично. Умните хора нямаме нито време, нито пари, за да поддържаме стари барутници. Купувам нещо ново с ОС 45-55% и си свиркам. До момента нито един проблем с нито един автомобил. Немски и японски марки караме вкъщи. По-евтино и удобно от новата кола НЯМА. Пожелавам всекиму! Излиза доста по-евтино, отколкото си мислите. А да не говорим, че покрай дистанционния офис има огромни възможности за работа с европейски заплати. Не че и преди ги нямаше де, но сега са по-достъпни отвсякога.

62

Анонимен

преди 2 седмици

Хаха, санкците рабонят. В Русия се купуват два пъти повече нави коли от целия ес взет заедно

61

Анонимен

преди 2 седмици

За сметка на германците, българската икономика е в супер позиция на стремглав растеж. Затова девиза на днешните кандидат депутати е "Всеки българин с нова кола и поне два апартамента" . Записал съм се и чакам. Мога и цвят да избирам, без да чакам. Обаче незнам защо един бролер ми каза, че гаранцията на новата кола била колкото на един средна ръка смартфон!? След 3 години-смяна! Ако е електричка-плащаш допълнително да ти я вземат за съхранение след гаранцията!? Не може да се рециклира на 100%...

60

До Грозната истина

преди 2 седмици

Не търси разлики, истината е другаде. Руското посолство плаща на копейките да разпространяват дезинформация и да плюят по България. Работа!

59

Бабите под пейката

преди 2 седмици

Ти да видиш . Разбогатяли сме се нещо . Неусетно почти.

58

Анонимен

преди 2 седмици

Основно се купуват се от фирми и после са отдават под наем и това е в повечето страни по света

57

BBB

преди 2 седмици

Причината е следната:1. Колите след 2010 стават все по не-надеждни с годините и за сметка на това все по-скъпи. В момента една 10-годишна среден клас кола струва 18000+ лв., като риска да налееш още едни 4-5 хил. лв веднага в ремонти е висок.2. Доста автомобилни представители предлагат гъвкави условия на лизиг и хората се подвеждат тъй като не им се занимава с автокъщи, сервизи и прочее.

56

Кръчматъ

преди 2 седмици

Това статистическо сравнение се отчита спрямо численоста на населението ни спрямо численоста на населението на другите държави, което е доста подвеждащо!!! Просто като пример, 100-150 чисто нови автомобила закупени в Бг са много, а за Франция, Германия, Италия,Британия??? Това е смешно малко!!! Ето как се промиват мозъците на хората в Бг!!!

55

Грозната истина

преди 2 седмици

Имам чувството че с русофилите не живеем в една и съща държава. Значи като карам по улиците пълно с нови коли, тръгна на море - задръсване и към нашето и към Гърция, реша да хапна навън - в добрите ресторанти нема места, разходя се вечер пред Народния театър- пълно с млади усмихнати и щастливи хора. В същото време във всеки форум някой русофил ми разказва как вече съм умрял от глад, че съм ужасно беден и как младите били пропаднали. А аз познавам прекрасни млади хора,разликата явно е от средата

54

Анонимен

преди 2 седмици

До 51- не само русофилите живееха добре по онова време.И по-голямата част от днешните евроатлантици също мажеха филията от двете страни.А относно дефиницията "живея добре"-всеки си има свое разбиране.За едни е да сте окичени в златни ланци, да карате скъпи(не нови)коли, да седите и да мълчите многозначително в скъпи заведения на скъпарски курорти, да слушате чалга.За по-обикновените хорица има по-обикновени нещица- една разходка в парка или гората, една салатка с домашни зеленчуци, една ракийка!

53

Богата Държава

преди 2 седмици

в София Живота вече е по-скъп от Токия и Заплатите са по-големи от в Токио, а според всички класации, Токио е 3тият най-скъп град в Света, след Хонконг и Сингапур! и не ми вярвайте - имате Интернет - проверите си сами за да се уверите!!

52

Димо

преди 2 седмици

Ей го, изпълзя първия :) Казах ли ви? Като в Афганистан направо сам да си очукаш колата зер да не стане привлекателена за автоджамбазите.

51

Анонимен

преди 2 седмици

А ако копейкте ни спрат да заработват мизерните копейки от пасольство за да ни заливат с фалшва пропаганда и се хванат на нормална работа, нещата ще са още по-добри, дори само заради факта, че няма да я има тая поимя, която изливат всекидневно в огромни количества.

50

Анонимен

преди 2 седмици

България не е и за нови автомобили , или ще ти я откраднат , или ще ти я очукат многото шофьори с КУПЕНИ КНИЖКИ , СЪЩО АКОХОЛИЗИРАНИ ИЛИ ДРОГИРАНИ ... Който няма акъл , да си купува ''НОВА'' кола !За толкова пари ,можеше да караш 10-15 по-стари , и да ги оставиш където си поискаш , ако откажат нещо !

49

Димо

преди 2 седмици

Хаха. Байганез продължава да цъка с език, като разбере, че някой си е купил нова кола и не може да повярва. "Макак" толкоз пари, те новите коли се чупели като им свърши гаранцията, всичко било пластмаса, обслужването било скъпо, ще се построшат по пътищата и т.н. Наслушал съм се на всичко.