17

Анонимен

преди 3 седмици

Протестите сега се изразяват в бягство от страната.Даже семействата на всластимащите не са в Украйна,

16

Вече е невъзможно

преди 3 седмици

Зелената хунта изби украинците....няма кой вече!

15

Какво

преди 3 седмици

...му става на Тоя? Преди беше нормален в анализите си, но откакто стана политик, завъртя палачинката ? Трябвало да се "успокои" руското общество??? Това ли им е проблема? Трябвало Европа да прояви повече инициатива за преговори ? А за онзи, дето хвърля денонощно ракети по цивилни обекти, нито дума ? И него ли не трябва да го "притесняват"? Защото Бункерният Фюрер можел да се събуди в "лошо" настроение? Извратена работа...

14

Да

преди 3 седмици

Няма невини в Украйна.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Искам да попитам "експерта": Тъй като Петро Перошенко (има запис на ритуала) официално е обявен за дякон към каноноческата правослявна църква (тази, която е с център Москва), сега, коагто я забраниха, ще го обявят ли за кремълски агент, и впрочем защо досега не са го обявили?

12

VladTepes

преди 3 седмици

Невъзможно е Зеленски скоро да излезе от делириум.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Кой да протестира бе байно? Хората са на фронта

10

Анонимен

преди 3 седмици

Копейките пак заливат коментарите с простотиите за "хунтата", а не се виждат, че в любимото им блато вече четвърт век един кгб пенсионер не пуска властта и избива всеки, който реши да си отвори устата.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна въобще не е суверенна държава, Нито теоретичаки м нито практически. Както и да се говори, първо няма договори за границите на държавата. Второ, според реферндума в СССР съюзът не бива да се разпада, т.е. образувните д-ви не са по международното право, трето, всички управници в т, нар. Украйна неприкрито са инсталирани отвън, и , както през 90-те в Русия, в Киев гъмжи от америкамци и подобни, Още: земята на У, е в голяма степен разпродадена, предприятоята също, ...

8

Анонимен

преди 3 седмици

Никакъв експерт не е този, НИЩО съществено не казва. Маже, само за да не сгази лука пред следящите американци. Напулно безсъдържателен.Ако това са ни "експертите" нищо чудно, че от името на България се вземат вредящи и унижаващи ни решения.

7

10та година

преди 3 седмици

Киевската хунта извършва изтребление на населението от руско-говаорящите райони. Американопапаглчетата - краварите как викаха на война срещу такова положение? не беша "Освобождение" и борба за човешката свобода? :)

6

Анонимен

преди 3 седмици

Щото е много важно да има платени протестъри и контрапротестъри докато ти хвърлят бомбите на главата

5

Анонимен

преди 3 седмици

Засега вървят анализите на политкоректните специалисти, не обективни. Но в днешно време информация да искаш, важното е да я пресяваш и отсяваш, не е трудно.

4

Хунта

преди 3 седмици

укрохунтата направи узурпация на властта и геноцид на украинците! В този смисъл рашките наистина са освободители!

3

Всъщност 2

преди 3 седмици

Изобщо така поставен въпросът от Гърдев предполага, че двете страни имат еднакво морално основание да воюват. Това не е вярно. Войната на Русия е завоевателна и престъпна, тя се държи като държава-терорист, докато войната на Украйна е отбранителна и в съгласие с международното право. Единствената възможност за мир е пълна победа за Украйна и сваляне на престъпния режим в Москва. За това са нужни усилията на цялата международна общност.

2

Страшно е

преди 3 седмици

Да нападнеш 23 пъти по-малка държава и да те чупят от бой. На собствена територия. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш -в Суджа да пристигнеш. Флагманът по дъното да лази. На Рамзан и Тарзан да се надяваш. Страшно е!

1

Всъщност

преди 3 седмици

"Руското политическо ръководство трябва да отговори на един въпрос - защо на третата година от войната бойните действия не ги води в Киев, а ги води в Курск." Не съм съгласен, този въпрос предполага, че агресията на Русия е в легитимна и в съгласие с международния право ред, а тя НЕ Е. Кремъл трябва да отговори защо нахлу в суверенна държава с международно признати граници (признати и от Русия), нарушавайки международното право, изби хиляди мирни жители, отвлече хиляди деца, обстрелва болници..