54

Сега

преди 3 седмици

Никога не гледайте какво е било в миналото а гледай напред за утрешният ден за бъдещето на децата и внуците ни и си дай сметка че с твоят глас какъв живот ще живеят те

53

Анонимен

преди 3 седмици

Cвиня No.2 пак се изказа.

52

до 37.

преди 3 седмици

До селянин.Че одиш на Акапулко ли?

51

Един Българин

преди 3 седмици

До Гошо Гробаря ИПОН-аджията искате да кажете :))) Само дето за него и Шиши (прякор , даден на Пеевски именно от Борисов) честни избори са да си купувам аз и Шиши колкото си искам. Явно президентът реши да не се намесва и остави Толу па и Шиши да си купуват гласове пак и съответно няма да има отново правителство. За това носят отговорност Чекмеджан и Шиши и им доста кофти като разбират , че вече са заобиколим фактор ако не броим малкото дпс на Чалг аря.

50

Анонимен

преди 3 седмици

Това ултиматум ли е, бибитков?

49

опетков

преди 3 седмици

До Анонимен Така ли бе, умнико? Ами ти забрави главния причинител на злините: Жан Виденов и неговото икономически гуру, което се ската в Европарламента. Гечев, ли, Мечев ли беше. Кой докара българите до просешка тояга и с долара пенсиите и 5 долара заплатите, бе умньо? Синият или червеният, тъ*панарино!

48

Сега

преди 3 седмици

При демокрацията кой как ще си мери приказките си е негова работа и не е Бойко ви е виновен(така и така не го харесвам) но подгласниците и любящите го заблудени люде продължават да гласуват за него .Там е разковничето на нашата криворазбрана демокрация

47

опетков

преди 3 седмици

До э Да, дважди по-проклети да сте и всички, които гласувате за шарлатаните

46

э

преди 3 седмици

Старите,де-бе-лите и гламави селски крадци,на които им предстои да прекарат последните си дни в затворите,нямат право на мнение.Проклети да сте всички,които гласувате за мерзавците!

45

Пелето

преди 3 седмици

Защо на снимката Толупа от Банкя е увисил нос.

44

Анонимен

преди 3 седмици

По-добре ти си подай оставката и закривай ГЕРБ/ГЕПИ/. Всички злини на България тръгнаха от синия лин....гурин Ваньо брат;чеда и продължават с теб.

43

Политолог

преди 3 седмици

Мистър Кеш и Винету играят заедно.Винету играе заедно и с Шиши,Шиши обаче е на нож с Мистър Кеш.Сложна симбиозата.

42

нн

преди 3 седмици

Е, кой да ни управлява, пак върви към ГЕРБ. ПП и ДБ в коалиция, видя се не стават, ИТН с протестърите и те същите, БСП вече не трябва да ги броим, залязват, другите партии едната етничиска, другата дръпната. В Б-я така зле сме с партиите, много са, ако всички са истински сериозни партии държавата ни трябва да е 500 милиона, над 400 партии, ненормална работа, но това сме ние, демокрацията дава който иска прави партия. Партията стана бизнес, влезе ли в НС потичат едни пари.

41

Гошо Гробаря

преди 3 седмици

Съобразявайте се със сикаджията,да не стане лошо.

40

Анонимна

преди 3 седмици

Хахаха Боко остана без homies. Следва "Home alone" на R. Kelly :) И аз предпочитам сама, отколкото зле придружена :)

39

Анонимен

преди 3 седмици

Охлююю, заради тебе сме на избори отново! Ако не беше се изгаврил с Габриел, сега щеше тя да си е премиер. Вместо това гласуваме за 7ми път! Няква баба министър на Рундю каза че тези избори стрували 120милиона?! 120мил.х7 ко прай? 1 милиард лева за избори. 15г години си в политиката и видя сметката на тази държава! Няма съд, следствие, прокуратура, само мутри и мутреси с джуки. Новия елит на мутрите. Държавата на процъфтяващите колектори, лихвари и хазарни босове. Държавата на Бочко!

38

Анонимен

преди 3 седмици

Нахално......

37

Анонимна

преди 3 седмици

В предизборна кампания, да си мерят приказките и обещанията, които трябва да изпълнят...? Не го слушайте иначе ще има нови избори :))

36

селянин

преди 3 седмици

къде нова година съм зает не ме бройте

35

Анонимен

преди 3 седмици

Докога Борисов ще се изявява като фактор в политиката след като никой, освен Пеевски, не иска да управлява с ГЕРБ.? Бойко ти си минало, ходи си, още повече е редно да си в затвора!