92

Бля бля

преди 3 седмици

По *** и *** статия не бях чел, абе сайтче недоклатено , мали тези регулацийки ще дойдат и при вас, което ще доведе до вашето загиване, и така трябва да бъде, всички лъжливи сайтчета като вашето трябва да загинат ,Амин

91

АнонимеН

преди 3 седмици

ТОЗИ Е РУСНАК И НЕ СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ ГРАЖДАНСТВОТО СИ! ТОВА Е ДОСТАТЪЧНА ПРИЧИНА ДА МУ СЕ КОНФИСКУВА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО И ДА СЕ ДАДЕ НА УКРАЙНА!

90

Анонимен

преди 3 седмици

Демократите забравиха че Дуров е репресиран в Русия.Според тях няма проблем да го репресират във Франция.

89

Анонимен

преди 3 седмици

Капейците са много освирепели, смятай какви са бедняци щом за 2 кисели млека на ден са готови да продадат майките си.

88

Анонимен

преди 3 седмици

Според автора на статията Дуров не е голяма глечка като Мъск или Зукърбърг и затова може да бъде тормозен.Ужас!

87

Анонимен

преди 3 седмици

Копейки, кога заминавате за русия? В ЕС няма демокрация.

86

Анонимен

преди 3 седмици

Чудно е ,Защо в Русия се вълнуват от действията на Френската държава към френския гражданин Пол дьо Рув(Павел Дуров)??? Ако така ги вълнуваше съдбата на хиляди руски затворници,може би нямаше Навални да умре като куче!

85

АнонимеН

преди 3 седмици

ЗАКОНИТЕ СА БЕЗУМНО НЕЩО :D ЗА ПРИМЕР АКО ИЗПСУВАМ ПРЕМИЕРА В ТОЗИ САЙТ ЩЕ НОСЯ ОТГОВОРНОСТ И АЗ И САЙТА :D В ЦЯЛОТО ЕС Е ТАКА! НО АРЕСТА Е ЦЕЛЕНАСОЧЕН , ЗАЩОТО ПО ТЯХНАТА ЛОГИКА БАЯ СВЪРЗВАЩИ ПРИЛОЖЕНИЯ И ПРОГРАМИ СА СЪЩАТА РАБОТА :D

84

Анонимен

преди 3 седмици

*** преди да говорят за демокрация и Европа нека знаят, че първо никой не го интересува тяхното мнение, ако не им харесва в демокрацията - самолета и в Конго, както милионите преди тях българи и руснаци заминаха на запад щото не им харесва режима. Второ мислете за демокрацията във вашата русия, където трепат хора че са погледнали на криво и после говорете за свобода на словото. Толкова са ви жалки опорките.

83

Анонимен

преди 3 седмици

Това си е репресия. Създавал бил възможност за организираната престъпност... Ако не е телеграма ще е Х, ако не е Х ще е Вайбър или whatsup или скайп. Трябва да арестуват създателя на компютъра защо той го създал и сега организираната престъпност го използва.

82

АнонимеН

преди 3 седмици

В ЕС ИМА ДЕМОКРАЦИЯ САМО АКО НЕ СИ СРЕЩУ УПРАВЛЯВАЩАТА ДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ

81

Анонимен

преди 3 седмици

Както Русия хвана и уби Навални, така и запада може да трепа руски агенти ако реши, нали?

80

Анонимен

преди 3 седмици

Прави впечатление, че само koпeйkaджиитe лаят за този развъдник на руска пропагандна дезинформация. Нормалните хора никога няма да използват нещо свързано с Кремъл.

79

Анонимен

преди 3 седмици

Ти във фейса или в туитър сякаш ги няма тези неща. Айде не ми се правете на луди. Когато ФСБ поиска ключовете от Дуров преди години и го заплашиха, че ще блокират Телегеам, либеpacтиятa откачи, то не бяха декларация, свобода на словото, ала-бала, а сега??? Наrла, двулична craн.

78

АнонимеН

преди 3 седмици

ЗАПОР НА АКЦИИТЕ НА ТЕЛЕГРАМ И ЦЯЛАТА МУ СОБСТВЕНОСТ! В ПОЛЗА НА УКРАЙНА РАЗБИРА СЕ! ТЕЛЕГРАМ СЕ ПОЛЗВА ОТ ВОЙНИЦИТЕ НА ТЕРОРУСКАТА ЗА РАЗМЯНА НА СЪОБЩЕНИЯ КАК ДА ОТВЛИЧАТ ДЕЦА И УБИВАТ ХОРА И ТЪРГОВИЯ С ДЕЦА И КАКВИ ЛИ ОЩЕ НЕ ИЗВРАЩЕНИЯ!

77

Анонимен

преди 3 седмици

Бягайте крачета в руските дерета

76

Анонимен

преди 3 седмици

Леви, десни, консерватори, прогресивни, либерали, социалисти, националисти и т.н. всички са гладни за една и съща власт. Контрол върху държавния апарат, който става все по-голям, все по-обхватен и все по-жесток. Политик да си. Това са новите царе. Постоянно забраняват, регулират, ограничават и т.н. Никога обратното.

75

Селянин

преди 3 седмици

Демокрация,Свобода на словото = Американски Империализъм

74

Анонимен

преди 3 седмици

Чудно как след уж изненадващ арест на съветския пощальон Кремъл е разпоредил всички да си изтрият чатовете там. То човек ако си е бъбрил за нещо законно и нормално, то няма нужда сам да се цензурира и изтрива..... значи нещо друго извършва Кремъл чрез каналите на "пощальончика".

73

Запознат

преди 3 седмици

Не мога да разбера какъв е проблема на Дуров, нали според него е невинен? Има десетки адвоакти, всичко ще се докаже в съда? Какъв е този вой? Като има фирма с 950 милиона потребителя, значи е над закона и не може да бъде съден когато го наруши? Колкото повече потребители ползват твоя софтуер, толкова рискът тези потребители да злоупотребяват с този софтуер расте. Задължение е на собственциите на софтуера да го направят сигурен, те носят отговорност ако помагат на терористи!