179

Нещастници!

преди 3 седмици

Има ли все още някой, който да вярва, че ПП-ДБ е дясна коалиция! Не е! Нито ПП, нито ДБ са десни! ПП откровено са червени либерали, ДБ се прикриват, но накрая резултатът е същия! Обръщам се към всеки, който симпатизира и се определя като десен да направи разбор и да се ориентира към наистина дясна формация, в противен случай само подпомага политическия хаос в България и силите, които не искат десни, демократични партии!

178

Нео

преди 3 седмици

Просто Киро още от сега започна да обяснява предизвестената загуба на гласове.

177

До 185

преди 3 седмици

Нека да си направят стабилни партии всеки, който може! Никой не им пречи. То не може да се лъжат хората и после да очакват да ги подкрепят. Кой ги накара да правят сглобка? Аз ли? Вие ли? Като обещаваха на протестите нещо защо се изметнаха като чамови дъски? Те програма нямат. Само с плюнки по другите партии не става. Нали разнасяха ковчега на Борисов? След това нали палеха полицаите пред ПД на стълбите? За какво беше цирка? След като управляваха с Пеевски и Борисов? Те гласуваха еднакво с тях.

176

Анонимен

преди 3 седмици

ПП марш на фронта при вашия приятел Зеленски ,кога ще му подарите още 100000лв гадни предатели

175

Анонимен

преди 3 седмици

Великите юристи вместо да сложат прах за влизане в НС на 8%, щото...........да бетонират ГЕРБ+ДПС завинаги. Е, много сте хитри, бре, каква майка ви е раждала такива хитреци?

174

Анонимен

преди 3 седмици

"Никога с ГЕРБ.БСП и ДПС" викаха , викаха направиха АЛА-Бала С ПРЕЗИДЕНТА Румен Радев и го преизбрха за президент .Накрая се коалираха и изпраха Бойко и Пеевски ! Даже на закрито събрание на партията си го признаха !

173

Анонимен

преди 3 седмици

Киро, който и дя сложат на този пост ти няма да го харесаш, защото не е сложен от теб. Честно, по-голям мрънкалник и то некадърен от теб в страната няма. Когато имаше власт и можеше да направиш нещо се провали. Нищо добро, хубаво и полезно не направихте. Провал след провал. Махай се вече.

172

До 101

преди 3 седмици

Хехехеее, Киро е трошач. Троши маси, матраци, парапети, бутилки, шишета........ Строши си и партията. Викат му Киротрошачката.

171

Анонимен

преди 3 седмици

Петков пак ще чупи маси

170

Анонимен

преди 3 седмици

Великите юристи вместо да сложат прах за влизане в НС на 8%, щото са много хитри "почнаха да променят правилата за служебните кабинети. Ако бяха променили да се влиза в НС не с над 4%, с примерно със 7% или 8%, щяха пет партии да имат повече мандати, а може и 4 партии да останат в НС, а дребните еднодневки партии щяха да са аут. Така с повече мандати щяха да правят стабилни правителства. Но на шарлатаните задачата е да разбият партийната система и да услужат на олигарсите и мистър КЕШ.

169

Много удобно

преди 3 седмици

Първо, променихте конституцията така, че бетонирахте Шиши, после лаете против него. И никой не разбра, че в тандема ви създаден на коляно и мазно кафе, вие го играете добрия милиционер, а Пеевски лошия.

168

Възмутен

преди 3 седмици

Некадърни аматьори, скрийте се и нито дума. Заради вас и президента, вече 4 години в България е този хаус. Има поговорка: "Когато ти е на.ран г.за, не си го подавай, други да го миришат". Какво очаквахте честният собственик на 22 имота за милиони Бойко Рашков да бъде министър на МВР. Каквото си надробихте, това ще ядете!

167

Анонимен

преди 3 седмици

Радев ги назначи тези министри, бре Кирчо. Разправяй се с ментора си Радев! Стига се излагай! Четири деца направи, но акъл на един петел нямаш.

166

МАХНЕТЕ ТЪМНИТЕ

преди 3 седмици

СТАИЧКИ ЗА ДА ИМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ > какво се правите на разсеяни ?

165

до150

преди 3 седмици

Рашков е бил в МВР доста преди Пеевски и Бойко да станат фактори.Прочети, поинтересувай се.

164

Анонимен

преди 3 седмици

Заради Божанов и Кирил Петков един бивш техен министър и детето му ходят с охрана, защото са заплашени от тях. Заради Кирил Петков загина човек на пътя и доказателствата бяха набързо асфалтирани. Заради ПП,ДБ държавата 4-та година е в застой и хаос...Да не споменавам записите с парапета, "нашето МВР", "кеша от шефето", фалшифицираните подписи...За какво говорим? Хора, тези лица са токсични и твърде опасни за националната сигурност. ПП,ДБ са позор за България. Няма ли прокуратура в държавата?

163

ъцз

преди 3 седмици

е кой промени конституцията и остави този избор на служебни премиери? Не бяхте ли точно вие? *** ревета защото сте некадърни...

162

Анонимен

преди 3 седмици

АЗ ЗА ППДБ ШАЙКА ШАРЛАТАНИ СЪД ЗАТВОР ЗА ВАС БЪЛГАРИ ЗАЩО ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЕЗИ ШАРЛАТАНИ ЛЪЖАТ ВИ ГРАБЯТ ВИ ЗАБЛУЖДАВАТ ВИ ВЪН ВЪНВЪН

161

А ДАЛИ СА ДДЕБИЛНИ?

преди 3 седмици

РИТОРИЧЕН ВЪПРОС.... НА БАБА ВНУЧЕТАТА, КВО ДА ПРАВИШ.. ...

160

Анонимен

преди 3 седмици

Асен Василев не е ли многократно осъждан в САЩ?