28

Анонимен

преди 3 седмици

До Пепката - има-няма няколко милиона.

27

юнга

преди 3 седмици

До морски.Така е,но те са католици и църквата поема голяма част от разходите им.Така е и на пасажерските кораби.Постоянно ги пълнят от фондации,църквата и организации.За нас никой не се грижи.Затова всичко ни е скъпо.

26

Анонимен

преди 3 седмици

До 24, яденето на чесън е изключително здравословно. Използва се в две от най-здравословните кухни в света(френската и италианската). А кой до кога планира да живее си е негов проблем. Ти очевидно имаш проблем със злобата!

25

Popо

преди 3 седмици

Мерси ,Черноморие! Едни колеги ходиха 2 пъти за по 4-5 дни. И двата пъти следваше детокс програма с 39 градуса температура,а втория път за десерт имаше и кашлица :-)))

24

Анонимен

преди 3 седмици

Нямам пари за море

23

Анонимен

преди 3 седмици

До 24, къде видя нещо за чесън в коментара ми, че явно имаш проблеми с очите или четене с разбиране. Не мога да реша, с кое ... вероятно и с двете :) Иначе планирам да изкарам до 100 години. Ти, ако преценяваш за теб си, се приключвай и днес :) С тази злоба... ще си докараш някоя цероза :)

22

до 22

преди 3 седмици

До Анонимен.И като плющиш чесън ще живееш ли с орлите бе?Чернодробен метил.

21

Фифи

преди 3 седмици

Посочете къде плащаш паркинг в хотела в който си настанен?Къде можеш да ядеш бой,ако не платиш чадър на плажа?

20

Анонимен

преди 3 седмици

До пияница мистик, не се вари пред или зад входовете, а в дворовете :) Тези, които си имаме къщи си правим и не пропускаме години. Така е по-вкусно и по-евтино :)

19

Анонимен

преди 3 седмици

Човек трябва много да мрази себе си и да не уважава парите, който изкарва за да ги даде за "почивка" по българското Черноморие.

18

Анонимен

преди 3 седмици

Дам :) Букнали сме си Санторини за края на октомври :) perfection

17

пияница мистик

преди 3 седмици

До Чичо === Да, вярно е голяма селяния с тези зимнини....хахаха :) Макар че много отдавна не съм виждал някой да вари лютеница пред блоковете или отзад. По пазарите има разни бабички, продават домашна лютеница, който му се яде да си купи. Скоро даже видях един пич на пазара, към 30 годишен продаваше домашни яйца, суджуци и луканки.

16

Пепката

преди 3 седмици

Сериозно ли, още има хора, които посещават нащо езеро?

15

Анка

преди 3 седмици

На Слъчака сам се едно в маалата

14

Свако

преди 3 седмици

До Един от народа.Така е.Не работя цяла година за да им гледам физиономиите на питекантропус.Особено на юг от Емине е отвратително и противно.Съжалявам и хорицата как ги източват.

13

ТНР

преди 3 седмици

Кой нормален ходи на Черно море? Аз не съм стъпвал там от години, този гьол не става за нищо! Същата работа с камънаците в Гърция, пълна леш, на плаж само в Мароко, Тунис, ОАЕ, Кариби и т.н.

12

Чичо

преди 3 седмици

Чесъна не 13лв.,а 130лв. да стане.Омирисаха цялата кооперация на чесън.Ще започнат и чушки да пекат.Ужас!Човек вратата на балкона не може да отвори.От години сме пенсионери ,но не готвим у дома.Готовата храна излиза по-евтина.Та кои нации готвят у дома,пекат чесън и чушки и варят лютеница в градинките пред блока?А?

11

може и в ФРГ

преди 3 седмици

Гръцка, Турска . Самолета и за 2-3 часа слизам на морето . Чужди езици, друг свят , почивка . Няма ала бала с касови бонове, бучка лед, стек блек , скъп бензин . В РФ е за 8 дни 7000 лв . а на тези е евтино .

10

Анонимен

преди 3 седмици

Тия откриха топлата вода.....летния сезон бил до октомври, а цените били по-ниски....вие заслужавате Нобелова награда за научно откритие!

9

Един от народа

преди 3 седмици

И да падат, и безплатно да стане пак няма да отида на бетонираното Мутроморие!