19

Анонимен

преди 3 седмици

Арестуван е не заради това, което казват, а за качените снимки и видеа на натовската техника и наемниците, които не са наемници, а бойци на НАТО. Заради заснетите кадри по терените на военните действия е. Будалкат, че е за порнография.

18

пияница мистик

преди 3 седмици

"Според руската депутатка Мария Бутина арестът на руския милиардер Павел Дуров, основател и собственик на "Телеграм", показва, че свободата на словото в Европа е мъртва." === Да, според мордорските *** свобода на словото има само в Мордор. Там ако кажеш нещо срещу режима на диктатора джудже и таксиметров шофьор отиваш за 20 години в концлагер в Сибир с обвинения, че си чужд агент и шпионин. А този Сноудън трябваше да свърши като враговете на Путлев - паднал от висок етаж, отровен или директно застрелян. Хубаво е понякога да се учиш и от диктаторските режими. Запада и САЩ са много благи към пр

17

Анонимен

преди 3 седмици

Може да е публикувал, че бабата на Макрон е дядо. Не е без нищо. Хахахахахаха

16

Българин

преди 3 седмици

Арестът на Дуров е срам за демокрацията.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Да не е публикувал Макрон с мъже в спалнята, бре,че да го арестуват?

14

Анонимен

преди 3 седмици

Риснетата все ги влече Париж,Франция,Запада.Да си е седял някъде по Сибирските полета.

13

До 13

преди 3 седмици

Мъск ще измисли нещо, не им бери дерта на руснаците! Няма да си оставят магарето в калта. Може да е арестуван, за да го разменят за някой арестуван в Русия.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Руснаците ще останат само с Перевий канал и холодилника.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Макрон иска да заглуши свободата на словото, за да могат да лъжат как напредвала Украйна, без да има видео и инфо от другата страна. Готви се нещо голямо. Ще искат да източат данните на всички потребители. Това е фашизъм в действие. С какъв акъл Павел Дyров отива във Франция?

10

Анонимен

преди 3 седмици

Сноудън е бивш.Тоест никой.Нещо като бившият герой на рф Пригожин.

9

Ямболски цървуль

преди 3 седмици

Парадокса е,че диктатурата ни я представят като демокрация.И за "демократите"другата гледна точка не е вярна!

8

Дуров

преди 3 седмици

Телеграм е толкова по-добър от американските социални мрежи че на практика цялата война се води live в каналите му.И двете страни публикуват всичко там , Зеленски , Сирски ...всеки който е нещо в Украйна и Русия има канал в Телеграм , допреди две години и украинците пишеха на руски ...Това не е ФБ Месинджър или Ютюб които цензурират съдържание и трият акаунти при всяко обаждане от ЦРУ ...

7

Анонимен

преди 3 седмици

Много демократично.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Точно пък той ли ще говори за свободата на словото при демократите? Сноудън отлично знае, че такова в демократичните държави няма, нито при ковид истерията нито преди това. Хитлеризма и робовладелството никога няма да се избие от западния нацист, психологическата му природа е такава. Докато се прави на толерантен той не може да не сегрегира някой. Под знамето на толерантността те сегрегират белите мъже.

5

Дуров

преди 3 седмици

Ако не беше Телеграм щяхме да слушаме само украинския наратив за ситуацията на фронта , Телеграм дава възможност на всички страни да покажат гледната си точка и това вбесява Запада :)Медия която не контролират ... Москва не можа да я подчини , досега и те не успяваха

4

Анонимен

преди 3 седмици

До Българин - Е, все пак хората му дадоха на Сноудън убежище и гражданство. Някаква благодарност и лоялност е нормално да има. Ама ти това го остави! Ами кажи - не е ли прав Сноудън? Понеже според мен, каквото Сноудън е казал, си е точно така.

3

cunimi ku...

преди 3 седмици

Един руски агент защитава друг руски агент.

2

Мда

преди 3 седмици

Единствено Мъск остана да е трън в очите либерастите , прекалено е силен да бъде свален. Еврейчетата Зукърбърг, Гейтс и сие пеят на ЦРУ като чучулиги , Телеграм им е трън в очите.

1

Българин

преди 3 седмици

Ахахаха. Докъде стигна Сноудън: открито да слугува на Кремъл.