12

Анонимен

преди 3 седмици

ИЛХАНЕ ТИ НЕ СИ ДПС А ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ СА ДПС ТЕ СА ТЕ ИЗБИРАЛИ ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА ТЯХ НИЩООООО ВЪН ОТ ВЛАСТТА ПЪЛНИШ СВОЯТА БАНКОВА СМЕТКА

11

Гей парада

преди 3 седмици

Продължава. ЕК дали знае, че ДПС е регистрирана в нарушение на Конституцията? Кючек, кога ти дереш кожи не те боли, ама като те дерат тебе- олеле! Всички сте еднакви апаши! Сега преразпределяте благата.

10

срам

преди 3 седмици

А тоз в момента е разследван от ЕК. за усвояване-кражба на хиляди евра , и има нахалството да се оплаква ,че са тормозили турци които са крали държавата !!

9

Анонимен

преди 3 седмици

До 7 бабо Марто,той ли те пробва,или ти него,че го наричаш гей.

8

Вейдър

преди 3 седмици

Не реви сега,шефа ти от Росенец каза че Пеевски е феномен,сега му сърбайте супата на дебелака.Съвременен Митьо Ганев

7

Анонимен

преди 3 седмици

Следете Кючук, този има злоба да запали ГРАЖДАНСКА ВОЙНА В бЪЛГАРИЯ.Той е от ония талибани, за които ни предупреждаваше, че има в запас Ахмет Доган преди години.Доган ще избяга с летящата чиния ако стане напечено, но къде ще идем ние ако тия подпалят България.

6

баба мара

преди 3 седмици

хаиде сега и геят на дпс се обади все се оплакват от нещо и някого за неговотофинансово състояние не чухме нищо

5

ЗНАЕМ

преди 3 седмици

Всички в България знаем че ДПС е Мафия , сега се разведоха и ще имаме две Мафиотски Семейства . Няма Главен Прокурор - или по точно казано - Сарафов е зависим и държи Чадър над ДПС .Италия и Испания минаха този етап преди 20 години - още излежават присъди и откраднатите пари са възстановени на Бюджета .

4

Кире

преди 3 седмици

Всъщност обвинява собственото си партиино ръководство. Същото, което гарантира безнаказаност на Доан и компания в продължение на години и строителство на имения в държавна собственост на Росенец и т.н.! Този да не би да е шизофрен някакъв? или има някаква амнезия:)

3

Анонимен

преди 3 седмици

Умирисник е тоя Кючук.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Гей пингвина умрял. Ще обяви ли ЕС тридневен траур?

1

Анонимен

преди 3 седмици

Мба, ни ЕС ни народа ще ви помогне. Това което ще правим е да ви гледаме сеира как се самоизяждате