151

Анонимен

преди 3 седмици

Защо в България престъпника има повече права от нормалния работещ и плащаш данъци човек? От тези данъци се плащат заплатите на учителите! Включително и на тези които подкрепят този срамен протест в полза на допускането на педофили и гендъри и тн. В училище

150

Анонимен

преди 3 седмици

Националистите системно се излагат. В безсилието си да направят нещо смислено и градивно, те вършат золуми- един блъскаше бабички по границите, изтръгваше кабели по морето, обиждаше хората с увреждания, друг постоянно разиграваше театрални постановки и се влачеше по съдилищата... агресия, агресия... А сега и музейният работник почнал списъци в прокуратурата да носи по стар сталинистки почин. И по списъка ще ги праща в лагер ли?!

149

Анонимен

преди 3 седмици

Аз не разбрах какви права са отнети на обратните,освен забрана да внушават на детето ми колко хубаво е да си гей.

148

Анонимен

преди 3 седмици

И защо списък с имена да е противоконституционен? Нито са престъпници, нито предатели, нито пропагандатори. Нали?!.....Не и се получава на омбудсманката тоя път пропагандата.

147

Анонимен

преди 3 седмици

Изказването на проф Дайнов, учител в НБУ, за протестите на миньорите от Октомври 2023 година, което включваше цитирам "диви ***" и заплахи за саморазправа, нарушаваше ли конституцията? Питам за приятел...

146

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 135 В списъка са се писали хора, които споделят лична позиция. Вашият фашизоит Костя като как носи списъка в прокуратурата? Това престъпници ли са? Какъв е съставът на престъплението?

145

До149

преди 3 седмици

Не подкрепям копейкин,но в училищата под формата на тестове,анкети,различни активни мероприятия се прокарват именно гей пропаганда! Просто оставете децата да се учат в училище !

144

Анонимен

преди 3 седмици

До Реалист 147 Kакви конституционни права е упражнило Възраждане? Посочи конкретно! Създаването на списък за преследване на хора ли?

143

Анонимен

преди 3 седмици

Какъв проблем е този списък? Това ,че някакъв даскал се е подписал за нещо си извратено!естествено е ,че трябва да си носи последствията! Щом си си сложил името ,защо трябва да се криеш и оправдаваш! Аз не искам децата ми да ги учат такива повредени морално и духовно екземпляри@

142

Иван

преди 3 седмици

Интересно, кой ли ни е омбудсман в момента. Не мога да се сетя? Помощ , моля!

141

Анонимен

преди 3 седмици

Децата трябва да учат това,за което са в училище,а не да им се втълпява каквато и да е пропаганда.Иначе,ще излизат все по-неграмотни,но пък наясно как да си сменят пола.

140

До 146

преди 3 седмици

До Анонимен "И защо тази пропаганда се прави в училищата?" Спирай вече с тези опорки! Никаква пропаганда НЯМА в училища. Най-малко гей пропаганда. Явно нямаш никаква представа какво значи пропаганда. С нея основно се занимава Копейкин, но на вас това многоооо ви харесва.

139

Анонимен

преди 3 седмици

до 149, възприели са го като смела постъпка, но родителите са консервативни и не искат в тази неукрепнала възраст да се влияе на децата им, могат да вземат решения които са необратими и за които после да съжаляват, това сигурно се е отразило върху приема на деца в училищата, където работят

138

Реалист

преди 3 седмици

Ми според публикувания текст "Възраждане" просто е упражнило конституционните си права, а омбудсманката някак си това не го забелязва..

137

Анонимен

преди 3 седмици

А къде остана правото на децата ни да бъдат защитени от всякакъв вид вредна и лоша пропаганда? И защо тази пропаганда се прави в училищата? Естествено на учителите трябва да е забранено да извършват каквато и да е пропаганда!

136

Анонимен

преди 3 седмици

Камала Харис говори за редуциране на населението, това е един от начините, но в родната на родителите и Индия са вече милиард и половина, в Китай също, в исляма са забранени абортите, за 30 години населението на Афганистан се увеличило 3 пъти, от 11 млн. вече гонят 40 млн.

135

Анонимен

преди 3 седмици

Ама тя нали вече не е омбудсман?

134

Анонимен

преди 3 седмици

това е информация за родителите, да знаят кой учи децата им, а иначе трябват твърди забрани, тази възраст е податлива на внушения, например дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли като малка искаше да е момче, сега вече е на 18, носи рокли и си пусна дълга коса, ами ако си беше направила операция, щеше да разбие живота си

133

Анонимен

преди 3 седмици

Възраждане са антибългарска и античовешка партия, сборище от злобни и човеконенависнически елементи.

132

и те така

преди 3 седмици

копейкин е скрит гей пълен с омраза към другите гейове