237

Анонимен

преди 3 седмици

Досега гласувах за ППДБ най-вече заради ДСБ,която се води консервативна партия.Даже убеждавах и близките ми да гласуват за тях.Вече изгубиха 10 гласа.После да не се чудят ако имат под 10 процента на изборите.

236

Сега

преди 3 седмици

Гледаме тук пак надделява насилието,само това ли можете? Спрете се ,стига насилие малко или много всеки сам решава как да си живее живота ,а дали на някой това не му харесва това си е негов проблем но насилието го забравете нищо не постигате

235

Христо Христов

преди 3 седмици

Какво ревете из форума бе, про'с'таци неграмотни? 85% от ВАС гладуват за тези европейски ценности.

234

Христо Христов

преди 3 седмици

Важното е ПП да бъдат разследвани и съдени.

233

Анонимен

преди 3 седмици

Трябва да учим децата си че могат да си избират пола ли Кириле,след като Бог го определил.Айде малко по сериозно.Закона е един малкото добри закони приеман в последната декада .

232

007

преди 3 седмици

Утре може да си ти.

231

Анонимен

преди 3 седмици

Киро вика, че закона бил за несъществуващ проблем, но щял да съдаде огромен такъв ... Аз па казвам, че няма да съдаде нищо лошо, защото на тея, като не им е властта в ръчичките, го играят на жертва, ама сега, защото и това не могат да направят, го играят на "потенциална жертва". ЦИРК! Фашизъм ги гони вече. А вашата власт какво беше? Денков не сдава властта, ти си управляваше авторитарно, върпеки че беше в коалициа с три други политически партии!

230

Анонимен

преди 3 седмици

А може и депутати да се преследват.

229

Анонимен

преди 3 седмици

Нема и 3 процента да виде на изборите...

228

Анонимен

преди 3 седмици

Не Съм Видял някой, да хони и да бъхтее учители зарад това. Кой ги преследва? Какви глупости говори Кирил? Още пази ли го НСО? Или поне сам човел ли е? Кой беше адресът му отново?

227

Анонимен

преди 3 седмици

Ооо я не завършвайте заглавието с точко точки! Това е толкова грубо!

226

Анонимен

преди 3 седмици

да има някой късмета тайно и подмолно да обработва внучката ми в училище да си махне панделките и красивите рокли и да се прави на момче,защото Сорос така иска,ще го смеля на минутата да знаете.

225

арт инсталация

преди 3 седмици

Група художници с алтернативно мислене мислим пред парламента да направим арт инсталация и да изрисуваме новия флаг на различните. Планът е върху бял чаршаф 30 на 50 метра, двеста души публично да освободят чревното си съдържимо и да изпразнят мехурите. А който му дойде музата може и да повърне.След това чаршафът ще бъде грижливо сгънат и пратен в Брюксел да си го сложат в рамка да си го гледат. Имаме ли право на подобен артистичен акт? Нали е демокрация тук?

224

Анонимен

преди 3 седмици

Син води зет. На Запад това вече е нещо нормално. Содимизират се масово. Халките им разтегнати като стари шушони. Не могат да се сдържат и акат като птички, където ги завари там. Боксерките им окаляни. Европейски ценности.

223

Търпим, но и бием

преди 3 седмици

Навират ни в очите извратените си ценности. Търпим. Но почнат ли да зомбират и децата. Бием!

222

Очите на кокорчо

преди 3 седмици

Защо очите на Кокорчо са вечно ококорени? Защото го работят здраво изотзад всякакви НПОта и посолства. После защо ПП били хо-м-о пропагандатори.

221

Най добре е

преди 3 седмици

Църквата на баба Гуси и руските сатанисти и ченгета да провеждат вероучение.Самата дума звучи малоумно.

220

Дай

преди 3 седмици

Боже други ден да са политици

219

Демократ

преди 3 седмици

Попринцип харесвам Хитлер като политик но съм демократ и уж живеем в демокрация а при демокрацията тези учители имат право да се изразят мнението и да се подпишат под каквото искат без да ги вкарват в комунистически списъци тип кои да вкарат в Белене че разказвал вицове за бай Тошо.Дали са прави дали не са това е отделен въпрос обаче дали имат право да са несъгласни с някакъв закон който според тях не е правилен имат право да!

218

Наркоманията в БГ

преди 3 седмици

Е на много високи нива!И вие сте виновни за това като и държавата също е виновна!