62

Епилирания

преди 4 седмици

Ококорения с лявата резба да върне 1 млд лева, където ги завлече от Енергиййния Фонд. Да ни се прави на цапнат с ***.

61

Реалист

преди 4 седмици

До Василев. Стига с тази мантра, че изборите зависят кой знае колко от МВР! И да има тук-таме купени гласове (макар че трудно което и да е МВР може да противодейства сериозно) колко да са? 10, 20, 30 хиляди, не повече. Това изобщо не променя изборния резултат.

60

Ганьо

преди 4 седмици

Ама те и ПП -ДБ уж искаха да оправят кашата на предишните. Българска му работа.

59

Анонимен

преди 4 седмици

този пък как се озова в 'политиката' какво ще оправяш ти бе лол

58

Василев

преди 4 седмици

Много дежурни! За коментари. Дали ще е Тошко или Тошковица,някой трябва да каже какво е сътворено с измененията в Конституцията. Как се политизира Конституционния съд.Защо така ревностно се пази Калин Стоянов? Всички директори на МВР по места са сменени по негово време и са на ГЕРБ и ДПС.А те следят за изборите.ПРОСТО и ЯСНО. Пеевски е стожера на демокрация!!! Докъде я докарахме.Толкова ли са слепи?

57

Спонджбоб

преди 4 седмици

Чуда се онзи капацитет Дани "Барни Ръбъл" Кирилов каква конституция щеше да напише

56

Анонимен

преди 4 седмици

До Капитанът53 Щом може к иро в ци и и ленк и .

55

Анонимен

преди 4 седмици

Кой наруши Конституцията и се гордееше с това - Радев назначавайки Кирчо! Кой създаде ПП и ни докара това на главата-Радев! Кой разби системна партия като БСП -Радев! Кой направи далавера по- голяма и от Булгартабак и КтБ подписвайки Боташ - Радев ! Кой е символа на корупцията - съветника на Радев ! Та злото си има име и държавата за 3 години е опустошена от Радев

54

Анонимен

преди 4 седмици

то ако нямаше промени,още 1 договор за по 1 милион на ден щеше да подпише в полза на Турция или Русия.

53

Значи ,

преди 4 седмици

...не бил Радев виновен , дето му спрели кеша , а поправките били виновни? Подопечните на Резидента ще се надпреварват, кой да го омилостиви да врътнат едно ..."Аллабала "!

52

Анонимен

преди 4 седмици

Прав е Тошко. Това си е конституционална криза, причинена от евроатлантиците. За това допринесоха и 6-мата съдии от кс, които попречиха да се корегират антиконституционалните фантазии на хр иванов. Преднамерено орязаха пълномощията на Радев, а сега го обвиняват. За какво. Че остана единствения разумно мислещ политик,.

51

Тошко Джуджето

преди 4 седмици

Тошко искал да стане джудже ама не го взели - бил много дребен.

50

Анонимен

преди 4 седмици

Защо всички в Бг си мислят, че проблемите ни са в конституция, някакви формални подробности?Е нали от такова мислене 10 години Ицо Иванов шеташе навсякъде от прокуратура,съд и конституция.И накрая какво постигна, сега ще поправяте поправките.Значи ако ги поправите пак ще объркате нещата.Защо, ами защото проблема с Бг е съдържателен, бе хора.Кого заблуждавате.В САЩ дали някой мисли да назначи за радетел на етнически мир Осама след 11 септ.Това направи Бг след 89 г.Това ни е проблема.

49

Капитанът

преди 4 седмици

Ехеее щом опряхме , Тошко Господина да ни оправя , то значи е време да я подаряваме тая държава на турците, украинците или руснаците.

48

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 седмици

ПРОМЕНИТЕ В КОНСТИТУЦИЯТА БЯХА ПОЛЕЗНИ. Те вързаха ръцете на шофиора на съветски самальоти да прави простотии в политиката.

47

Анонимен

преди 4 седмици

Айде дано ИТН да ги няма в парламента Октомври. Не знам още как някой гласува за тая пародия на партия. А буквално преди 3 дни случайно на улицата имах щастието да чуя как говори Тошко - ми тежък ***. Като шефът му тежък нарцис и чалгар, ужас са тея всичките.

46

Анонимен

преди 4 седмици

Няма кой да ви вярва вече, че Не сте проруски проксита. Излагате се много.

45

Анонимен

преди 4 седмици

Само мен ли ме дразни това недоносено дребно човече ?????

44

Анонимен

преди 4 седмици

Вредните поправки в Конституцията не ги направиха само ГЕРБ, ПП и ДПС. За тях гласуваха и СДС и ДБ.

43

Анонимен

преди 4 седмици

ИМА ТАКЪВ НУЖНИК И СЛАВИ МУ Е ДУПКАТА