43

Анонимен

преди 4 седмици

Ами добре! И какво сега,ние ли да ревем? Даже без тези ПОТОЦИ,, газа стана по-евтин у нас.Ако има други потоци за взривяване,да ги приключват и тях!

42

Анонимен

преди 4 седмици

Тоя да се оплаква на арменскио поп! Моля другарке, пък Сащ ме чу.ка!

41

Анонимен

преди 4 седмици

"А смятаха цяла Европа да рекетират?" Може ли някой умен евроатлантик да ми обясни бавно и с картинки, понеже съм глупав русофил, как продажбата на евтини ресурси е рекет. И съответно какво е продажбата на скъпи американски такива?

40

Анонимен

преди 4 седмици

ми нападнете САщ деее! Нали вече влязохте в Берлин... хахха

39

Анонимен

преди 4 седмици

Къде стъпи американския мирижлив ботуш трева не никте. Стъпи в украйна и вече е с минус 20% територия и минус 50% население. БГ е вече 35 г. под краварско р0бство и от 9 млн вече сме има няма 6 млн. 1/3 от населението ни станаха р0би назапад, а останалите 1/3 са р0би на западни фирми у нас.

38

Анонимен

преди 4 седмици

Русия е най-мощната ядрена държава. Русия не може да загуби, както и историята показва. Швабите, нацягите, наполеоновците, турците и другите знаят това.Русофоби, демократи и нацисти победата ви дори не е близка до нулата, тя е с отрицателно число. Вашето поражение е неизбежно!!!!

37

Анонимен

преди 4 седмици

Лавров, око се разплачеш ще ти повярвам.

36

Анонимен

преди 4 седмици

В така наречената украйна е унищожен американския военен съветник Ричард Гари Кирлин. Същият е отговарял за поставките на Ф-16 в така нар. украйна и състоянието на техните военни летища. Бил е отправен в така нар. украйна 10 дена преди неговата ликвидация. Денацификацията върви с голяма сила.

35

Анонимен

преди 4 седмици

Я лавров,ти по-добре кажи кой нареди специалната военна операция? Пак ли от Вашингтон?И кажи защо така грозно лъжеше 2дни преди войната, че никога няма да нападнете Украйна.Как да ви вярват и как да ви взимат на сериозно?

34

Свинско с зеле

преди 4 седмици

Не е ли наредено от Киро,Кокора,Шиши и Тиквата.Те са в основата.

33

Анонимен

преди 4 седмици

По полетата на Руските Курск, Донбас, Луганск, Запорожие и Харковь мирише на гниещи трупове на укронацистти и натовски наемници. Гюбрето гние, а руската земя става още по-плодородна.

32

123

преди 4 седмици

Преди два дена като излезна статията, че украинци са планирали и взривили Северен поток всичко копейки викаха - "Видяхте ли украинците са виновни". Днес излиза мосю Кон и казва: САЩ са виновни и всички копейки забравят кво са говорили преди 2-3 дена и викат - Видяхте ли САЩ са виновни. Утре ако Путин каже, че Великобритания е виновна, всички копейки ще викат - Великобритания е виновна. В психологията се нарича "Ефекта на стадото"

31

И сега какво?

преди 4 седмици

Отрязаха ги за Силата на Сибир 2 ! Япония ,Франция и Китай ги отрязаха за разработването на находището в Арктика! И какво стана? На Тоя му дожаля, та се сети за Северен поток? Ами нали точно затова го строихте, за да нахлуете в Украйна?

30

НАТО

преди 4 седмици

До Анонимен 29 - Че тогава защо беше така отворена за нахлуване в задният и двор??

29

Анонимен

преди 4 седмици

"А войната в Украйна кой я нареди?" Пак САЩ. Благодаря за въпроса.

28

Анонимен

преди 4 седмици

Писна ми да слушам как цвили "КОНЬО"-пyTлеpacтки!

27

Русия мачка наред!

преди 4 седмици

Taка нар. украинец няма родина и той много добре знае това. украинеца е руснак, но нацист и той не се бие за родината си, той се бие за чужди ценности. Той не се нуждае от свобода, а просто иска да убива руснаци. Истинските руснаци се бият за родината си, за народа си и за правдата. Всеки вдигнал ръка срещу руския народ ще си понесе накаZаниетO. Сила V правде, а V правде и ПОБЕДА! Враг будет разбит! Победа будет за нами!

26

Щази

преди 4 седмици

Не може да бъде.Това го знаят и децата от детската градина.Поетаряте едно и също повече от две години.

25

Путин

преди 4 седмици

До Анонимен 25 - Ужас, сега сигурно ще ги използват за биоексперименти в тайни биолаборатории!

24

Анонимен

преди 4 седмици

Една от причините Русия да бъде вероломно нападната от нато е, че Русия не съблюдава нормалните пеераско-джендърски ценности.