10

Истанбулец

преди 1 месец

Жените никога не са психично неуравновесени и злоупотребяващи, затова им даваме специални привилигии във всичко.

9

ЛЕНА ЛИ СЕ КАЗВА?

преди 1 месец

ТАМ СА ВСЕ ТАКИВА АГРЕСИВНИ И НАГЛИ

8

Анонимен

преди 1 месец

ПОКЛОН ПРЕД ТАКАВА СМЕЛА ЖЕНА ЖЕРТВАЩА СЕ В ИМЕТО НА ИЗКУСТВОТО ! БЕЗ ВАС СВЕТА ЩЕ Е ПО МРАЧНО МЯСТО !

7

Ганчо

преди 1 месец

Ако полицията арестуваше и вкарваше в затвора всеки който казва "ще те убия" в България нямаше да има нито един човек на свобода. Тая "килърка" нито е ходила на наша Дара на концерти , нито се е срещала с нея на живо. На това отгоре живее отдалечена на няккакви си 200 км ... А как се блокира профил при неспиращи заплахи? Ами СВЪРЗВАШ СЕ СЪС СОЦИАЛНАТА МРЕЖА И ПОДАВАШ ОПЛАКВАНЕ. Те си знаят работата . Да се жалваш на непознати хора и "фенове" в интернет и по медиите е единствено с PR ЕФЕКТ.

6

Николай от Николаево

преди 1 месец

Проблемът тук не е психично неуравновесената жена, повече е проблем, че че такива незначителни същества като дара, мара и Артмутлиева се развяват като арт-елит, това, че някой ръси заплахи е огромен комплимент, но няма как да го оценят този печален факт, това, че човек като мен ги коментира изобщо, и че го четем, също е назаслужен комплимент към уважаемите.

5

тТт

преди 1 месец

Много евтин и пошъл PR, мнооого!!! Да си чешиш егото, т.е. да получаваш само положителни оценки, в социалните медии какво е??? Изтрий си профилите и никой няма да е заплашва или хейти!!!

4

Анонимен

преди 1 месец

А дали въпросната Дара не пише и от заплашващия профил с цел да си повиши известността?

3

Кути

преди 1 месец

Значи ГДБОП вместо да бори организираната престъпност се занимава със Саня Армунтлиева и нейните певци и ги охранява така ли? Интересна държава имаме.

2

Анонимен

преди 1 месец

Каква поредна евроатлантическа драма Дами и Господа...

1

от Ганя

преди 1 месец

Как ще блокираш някой да не създава профили в соц. мрежите ***, овчаркооу?!?