13

Анонимен

преди 1 месец

После като питат учениците, с какво се гордееш, че си българин. Май с нищо, по-скоро ни е срам...

12

Пушкаджиев

преди 1 месец

Що не идат в USA да пострелят на воля и да видят що ще им се случи. Ама, на, Гърция, но и там бият яко през пръстите. Голем сеир сме булгарята. Ревете, че не ни давали визи. Е па как да ни дават визи за САЩ. Ние тук имаме достатъчно криминален контингент: руски хакерчета, MS-13 (Мара Салватруча 13) и още много самосиндикални герои. Та тъй с булгарята. Заради тях визи нанай.

11

Анонимен

преди 1 месец

Явно са некви диви ***. :)

10

Изнасяме

преди 1 месец

Успешно простотия-cигания наглотия . Прочути сме из Европа тъмни субекти

9

Бойко Пеевски

преди 1 месец

БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА - ЕДНОТО ВЕЧЕ СИ ГО ВРЪЩАМЕ

8

До Кръчматъ

преди 1 месец

Там за взломна кражба си лежиш 10 г. отма. Както си трябва. Наще цървуланковци не знаят какво ги чака.

7

Рендето

преди 1 месец

Т:::пите ни мутри са решили, че бг номерата им шъ минат в Гърция??? Голяма грешка..., не зная дали "Кирчо Руския" знае руски език, но без съмнения ще научи гръцкия!!!! -))))

6

Кръчматъ

преди 1 месец

Туй не е Бг....!!! Гърците въобще не се церемонят, ся шъ има "бой, гръцка музика и сиртаки", всичко шъ си кажат нашите мутри!!!!!

5

бг смешки 2

преди 1 месец

Таки залеби яко покрай мутренското управление на Мутро Бойко и неговите хора почнаха да правят зулуми навсякъде .....позодирам че това няма да са последните им изпълнения !

4

Не е за забавен хляб

преди 1 месец

Заведението е на Веско Воденицата. "Лебед", "Воденицата" и т.н. Тия са дошли да го рекетират. Представителят му е отказал. Направили са му панаир, за да не стъпи никой повече там. Ама и той е бил подготвен. По-добре подготвен. И все пак - за какво по дяволите ви е да идете в ГЪРЦИЯ и да ходите в БЪЛГАРСКО заведение, с БЪЛГАРСКИ персонал и да слушате БЪЛГАРСКА чалга и да ви бият и стрелят БЪЛГАРСКИ мутри? Ходете си в гръцки заведения.

3

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще се търсят подкупни гръцки прокурори..

2

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще видите правосъдие по бързата процедура не като у нас подсъдимите болни и делата се точат с годинии накрая оправдани

1

Кравар

преди 1 месец

Тива е всичко което може да се очаква от популацията населяваща задунайската губернийка - само вар-вар-щи-ни .