38

Анонимен

преди 1 месец

Забелязваате ли,ч е в Украйна всички селища, в които влезе руската армия са сринати? Защото украинската армия се крие зад цивилните до последно. В Курск всички села, в които са влезли украински войски са цели, защото руската армия не се крие зад цивилни. Няма какво повече да говорим за морал.

37

Анонимен

преди 1 месец

Играта над 2 години се играе на укринска територия. Вече дори не е в центъра. Украйна ускорено пордължава да губи територии. За да потдържа операцията в Курск се налага да оттегля войска от другите направления, а в Курск ги бухат като за световно. Не бързат да ги гонят, понеже са по - уязвими там и по - лесно ги трепят. А и ПВО - то взе да свършва.

36

Антикомунист

преди 1 месец

Щатите не бива да забраняват на Украйна реципрочни удари по руските градове. Нека усетят войната която те така подло започнаха. Въпреки ,че се бият с една вързана ръка украинците здраво бъхтят безаналоговите в завладените области и всеки ден увеличават територията...

35

Сибирстан

преди 1 месец

Ха-ха-ха, жалки, отчаяни опити за отмъщение. Ами върнете си Курск бе, съветски смотани ушшанки! Украинците ви направиха за смях.

34

Нептун

преди 1 месец

Абе, какво стана с крайцера Мацква?

33

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да проумея защо Русия има право да бомбардира Киев, а Украйна няма право да бомбардира МаЦква?! Дайте им ракети на хората да думнат Кремлин.

32

Анонимен

преди 1 месец

До 5,това по украинския канал" овча мисъл "ли го гледа.

31

IQ 3.14

преди 1 месец

Убити са поне петима сирски, 24 залужни и 100500 наемници от галактиката андромеда.

30

Анонимен

преди 1 месец

Да ги обстрелват, докато им дойде умът в главата , че воюват и умират за интересите на САЩ и запада.

29

Анонимен

преди 1 месец

Колко мило и с любов един по-долу пише вместо Москва - "Масква", истински русолюбец.

28

Путин В.В.

преди 1 месец

Браво, похвално!

27

Анонимен

преди 1 месец

До Димо 2. Драв си за всичко, освен за едно. Руснаци и украинци се изтребват за кефа на извратеняци, но те са отвъд океана. Те открито показват своето задоволство и заявяват, че това е най-добрата им инвестиция.

26

Х

преди 1 месец

какво огромно отмъщение. :D

25

ДО 27

преди 1 месец

Защото си слагаш сам + , хората са достатъчно умни за да не те подкрепят .Това не е начина , предполагам че ако имаш възможност да си казваш мнението на живо , ще ревеш като ЛЪВ .Наздраве .

24

Анонимен

преди 1 месец

Терористи!

23

Анонимен

преди 1 месец

Русия трескаво прехвърля войски и опълчение за защита на Масква.Стотици хиляди московчани копаят окопи около столицата В очите им се чете сурова решителност :Няма да дадем Москва! За Родину,за Путину,и Медведеву.Ура ,другари!

22

Димо 2

преди 1 месец

Няма никаква разлика от руснаци и украинци-еднакви диваци са!Западните части на Украйна към Полша вече са друга бира,но там не са бойните действия.Това е братоубийствена война,но както при нас един етнос само Мешере го спасява,така е и за диваците дето се самоизтребват!За кефа на един дребен извратеняк,който мишкува в бункер,ограден с алкохолни лакей,готови да продадът майка си и баща си!

21

Анонимен

преди 1 месец

Много студено станало в Киев. Гледам сняг завалял и шубите нахлузили. Да не чакат ядрената зима?

20

Ада на чебурашките

преди 1 месец

До 21. Я, Господ започнал да пише на български, че да ни каже кой има право да съществува:))))))))Л***хман

19

Анонимен

преди 1 месец

Сега Путин спокойно може да думне и Върховната Рада, за отмъщение- без да му мигне окото.