132

Анонимен

преди 1 месец

Кой си ти, че да искаш нещо.

131

До Анонимен 110

преди 1 месец

"Само 10 000 украинци влязоха в русия и глейте кво става." ххх Сава това, че още първата седмица половината бяха леш, а сегашната - останалите са или вече на оня свят, или се крият по горичките в партизански битки и криеници, а въоръжението им е тотален каPут.

130

Анонимен

преди 1 месец

Целта на Зеленски е да провокира Трета световна или да накара Русия да ползва ядрено оръжие. Дали е негова лична цел или цел на НАТО а.к.а САЩ е отделен въпрос. Дори мауоумниците като Шолц почнаха да се дърпат и да усещат как Украйна ги завлича към дъното, но за тях е вече късно. Самата пасивност на Русия след нахлуването на нейна територия е съмнителна, абе изобщо всички играят едно голямо театро, което обаче се плаща с много братска кръв, за която нито на Зелето, нито на Вова им пука!

129

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски е изпушил тотално и ще взриви АЕЦ Куркс. Радиацията ще стигне чак до Франция. Малоумнициииии!

128

Нато трябва да

преди 1 месец

Започне да му дава сериозни оръжия с които да се стига Москва . Вижда се че с оръжия украинците са по елитни войски от руските

127

Анонимен

преди 1 месец

Що, бе? Ядрени централи ли ще взривява Зелето?

126

Анонимен

преди 1 месец

Нахлуването в района на Курск има за цел не само да разтегне фронтовата линия и да забави настъплението на руските войски в Донбас, но и да провокира Русия да предприеме извънредни стъпки в отговор - безразборни атаки срещу Киев, например, с много цивилни жертви. Или демонстративно използване на тактическо ядрено оръжие. Най-добре е ядрени удари.

125

Анонимен

преди 1 месец

Ако НАТО загуби в Украйна и капитулира без Русия да използва ядрено оръжие, това означава стратегическо порежение за Запада - и НАТО и ЕС ще се разпаднат, цялата западна система заедно с долара си отива, а САЩ ще са само една регионална сила като Бразилия. И точно това ще стане, когато фронта в Донбас се разпадне. Така че Курск няма да е последната провокация, ще направят всичко възможно да принудят Русия да използва ядрено оръжие, само това може да спаси запада.

124

Анонимен

преди 1 месец

Ядрен удар е единственото спасение - ще измрът няколко десетки хиляди украинци - голяма работа, те и сега измряха към милион и без ядрен удар, а радиацията е в Украйна и бързо ще се разнесе. И тогава Западът ще каже, ами ето, направихме всичко за Украйна, помагахме, ама какво да се прави, диктатора Путин пусна атома, какво сега и ние всички ли да умрем, ами дайте сега да се обединим, са укрепим НАТО и ЕС, да укрепим долара. Само ядрен удар може да ги спаси.

123

Анонимен

преди 1 месец

В момента в Куркс е НАТО, а не Украйна. Този блудкаво театър се разиграва за пред спонсорите на ядрените терористи Зеленски и сектата му.

122

ЯМБОЛИЯ

преди 1 месец

До Анонимен 122. А кой ще се бие с нашето НАТО. Русия отдавна е бита карта. Китай също няма силна армия.

121

Анонимен

преди 1 месец

Маг Еленски тотално е превъртял.Иска да стреля по атомни централи с тези оръжия,за да унищожи света.Под въздействие на зли сили е и вчера забрани украинската църква официално въпреки че се отдели от руската още през 2022-ра.Разберете,че това са сатанисти,които искат да въведат сатанински порядък и се показаха на Евровизията и Олимпиадата.

120

Зелето

преди 1 месец

Да, бате муниции! Дай, бате ракети! Дай, бате самолети! Дай, бате системи C300! Дай, бате танкове! Дай, бате пари! Абе, дай к""вото дадеш, че сме голи и боси! На ден войната ни струва по 135 милиона долара и пак не ни стигат.

119

Анонимен

преди 1 месец

Нима Третата световна война ще започне заради един клоун?

118

Анонимен

преди 1 месец

Просякът Зелю няма да миряса докато не втаса.

117

Анонимен

преди 1 месец

Зелника спешно призовал Нато или призовал спешно да му доставят оръжия? Кое от двете?

116

Анонимен

преди 1 месец

Само 10 000 украинци влязоха в русия и глейте кво става.

115

Европедерас

преди 1 месец

Путин е агресор който убива деца. ГДБОП да направи обиск на офиса на Евгени Минчев и да конфискува цялата документация.

114

Анонимен

преди 1 месец

Радев кога ще призове Русия за мир?

113

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски заложи всичко на една карта и загуби.