212

Анонимен

преди 1 месец

И да ми слагате минус и да не слагате Германия е спряла помоща за украйна .

211

Анонимен

преди 1 месец

Украйна яко нарита грозната руска морда.

210

82 ОМБр

преди 1 месец

Не е нужно и никой не би могъл да ми вмени вина,че мразя руснаците,защото аз наистина ги ненавиждам!!!

209

Я па я..!

преди 1 месец

Последната победа на Путин. Зацапа яко свещите.

208

Анонимен

преди 1 месец

Германия е преустановила военната помощ за украйна , заради участието и в саботажа на СП2 и по личното разпореждане на канцлера.

207

Баце

преди 1 месец

Безмислени жертви за временна ПР акция. Язък , че зеленяка *** преговорите. Вече няма за какво да се преговаря.

206

82 ОМБр

преди 1 месец

ТАСС или "РИА",Може би "Рибар"ти каза,че ВСУ "трябвало" да превземе цялата курска? Не бе,не си разбрал,половината курска и половината Белгородска,но втората находища,ВСУ не бърза,джуджето бърза. Слава на Украйна!

205

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 224 Извозват ги с влакови композиции само че труповете на руснаците. Вече 20 композиции от по 100 вагона с трупове на руснаци са изгорени в пещите на украинските ТЕЦ. Цената на тока в Украйна е паднала драстично.

204

Хи хи

преди 1 месец

Укрепване на позициите означава че са се окопали в окопите в очакване на руснаците да дойдат и да ги издърпат за косата, ха ха, укрепвали се били !!

203

Анонимен

преди 1 месец

Никаква информация не сте написали, а и не дават. Украинците и за най-малкото се хващат да се бият в гърдите какви са велики. Щом няма даже измислена конкретика, значи няма за какво да се хвалят....Всъщност, фактите са повече от лоши: избиват се много хора и България като държава поддържа избиването. Нека да приполним, че 30 години ни вменяваха вина, че бълагарски военни са влезли в Чехословакия през 1968 съгласно подписан И от Чехсловакия договор. И няма жертви. А сега има хиляди и хиляди.

202

Анонимен

преди 1 месец

Укрепват позициите си - дръжки! До 11 Август трябвало да превземат цялата Курска област, но сега е 17 Август и труповете им са поръсили обилно руската земя далече от гръмките им цели. Руснаците извозват труповете на украински военни с автоколони от Камаз-и, каросериите на които са препълнени с камари от тела. След като видяха, че не само, че не могат да настъпват повече, ами трябва да бягат, руснаците вече им бяха унищожили повечето транспорт. Остава им само да се окопават ("укепват") :)

201

Анонимен

преди 1 месец

Обичам Русия и руската култура! Бог да пази Русия!.....ОТ ПУТИН И ТАКИВА КАТО НЕГО!

200

Кукунела Снайпера

преди 1 месец

2 реда укросъчинения - 300 гривни стандартен хонорар. Лято е,жътва е сега... Ден година храни!

199

Тия коментари са

преди 1 месец

Пълен цирк Двама си говорят Единия е твърда Коууипейка другия е твърд ЕвроАтлянтик

198

Виц

преди 1 месец

Руснак рибар хванал златната рибка. Пусни ме и ще ти изпълня едно желание. Пуснал я рибаря , а тя : Какво е твоето желание ? Да стана герой на Русия. Нямаш проблем , казала рибката и го изпратила сам в Курск , с два пистолета , срещу пет украински танка.

197

Анонимен

преди 1 месец

Харесва или не, един играе ва банк, а другият го хлъзга да му е за последно.

196

НЕУТРАЛЕН

преди 1 месец

Другаре и господа, знаете ли колко са 1000кв. км.?Това е 1/3 от Видинска област ИЛИ 1/3 от Кюстендилска област. Мислите ли, че дори за България окупацията от сърбите на 1/3 от Видинска област ще е проблем?А, тук говорим за Русия която е 170 пъти по - голяма от България.

195

Анонимен

преди 1 месец

Пиндостан губи в Украйна и в Курска област.

194

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, важното не е в Курск а в Брянск, това е по скоро отвличаща или подготвителна операция, а какво има, има база Брянск-1, ама те руснаците още си мислят че целта им е АЕЦ-а

193

До АнаЛизатор

преди 1 месец

Ти научи български, пък после обЕснявай.