39

Украинец

преди 1 месец

До Курск. Явно не си запознат с обсега на действие на някои ракети, че е хиляди километри. А и 520 км са нищо - и с танкове със синьожълтото знаме могат да се минат бързо.

38

Курск

преди 1 месец

До Москва има цели 520 километра Извън обсега на натовските ракети е! !

37

@ @ @

преди 1 месец

Мале, Мале! Колко много руска гряз пъпли в нета! Газ пикаят. Нека! Успех на украинците!

36

До 32

преди 1 месец

Да бе , то затова вече трета година специална тридневна операция !

35

Хаха

преди 1 месец

Тия просто забравиха, че по света има държави със свобода на словото, а не като при тях тоталитарна диктатура на шайка разбойници !

34

Бонго Бонго

преди 1 месец

Е.и???

33

ВСИЧКИ РУСНАЦИ

преди 1 месец

КОИТО ЖИВЕЯТ В ИТАЛИЯ СЪЩО ДА БЪДАТ ИЗВИКАНИ В ПОСОЛСТВОТО И РЕПАТРИРАНИ В РУСИЯ...

32

Анонимен

преди 1 месец

до 31 И как са наритани руснаците като в момента братушките избиват наред укрраинските фашисти в Русия. Жив украински войник няма да излезе от Русия и всичко ще е приключило до седмица, Алексчо краварски!

31

Алекс

преди 1 месец

Чебурашките още са в епохата на СССР,когато истината можеше да се скрие и да се развяват бодри лозунги.Сега истината лъсна-чебурашките бяха наритани както си требе от ВСУ.

30

Анонимен

преди 1 месец

"Сервис YouTube больше не работает в России" - не работи само за най-задръстените. Руснаците не са задръстени, имат си VPN и YouTube им работи като швейцарски часовник. За крадец не ставаш, сине. Ти си бyдaлa.

29

До 27

преди 1 месец

Е така са украинските копейки и само развяват евтини просешки лозунги

28

До25

преди 1 месец

Е в България има само украински копейки, който ще ги натоварим на жълти влакове щом си мислят,че тук вече им е Урколандия

27

по традиция

преди 1 месец

Нов ден, нов безпомощен вой на копейките. Трета година срам, провали и падение на руската локва.

26

До 19

преди 1 месец

И защо да работи,за да покаже един украинец , който един път бил украински войник ,а след два дни пленен чеченец,ако твоята Урколадия е като африканска държава е България все още не е

25

до БГ мужиците

преди 1 месец

Копейкаджиите вместо да клечат по форумите, да организират една доставка на черни чували за любимата им Путеландия, че рашистите не смогват с тяхното производство

24

Анонимен

преди 1 месец

Заедно с бандеровците журналистическа група на италианската РАИ навлезе в Курска област на РФ без визи и без акредитация. Това е нарушение на държавната граница. Те са нарушители.

23

По същество

преди 1 месец

Нещо за репортажа да кажете? За времето в Курск ли е било? За историята? Какво толкова са казали италианците? Що за новина е това. Казвате ни някакъв свършен факт без контекст.

22

ароматния пръч

преди 1 месец

21,готвача и да им е показал пътя,десети ден нямат ресурсите да мръднат по-близо от 60 км към Куркс,от който русназите в момента им носят първите му три букви за дар.

21

Анонимен

преди 1 месец

Рашистите не обичат реалността.

20

Анонимен

преди 1 месец

Много репортажи още ще има!Готвача им показа пътя.