56

Анонимен

преди 1 месец

Не моа го пипнат, тоа краднал с Бойко

55

Анонимен

преди 1 месец

2021г дед Дамаджан разправяше по медиите, че неграмотен ром изтеглил 60 000 000 от банка в чували- взех няколко чувала и цъфнат в Уникредит да тегля поне 10милиона- охраната ме изхвърли, сега се чудя като гледах в какъв дворец живее Вълчо- уж неграмотен шафиьор- пък глей кви коли има- та сега си викам дали да опитам да тегля едни 150 милиона- кво *** кажите?!

54

До 48

преди 1 месец

Ха Дано, ама Надали!?? Гайтански в Затвора?!? Илюзиите на един честен човек. Жив и здрав да си!

53

адвокат

преди 1 месец

Колега,ако обвинението е по чл.282 и сл НК,да има резон в думите ти.Но обвинението е за присвояване-том се обвиняват всички,които ФАКТИЧЕСКИ СА УЧАСТВАЛИ В ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО ДЕЯНИЕ.Да си организираш получаване на 150 млн лв. от бюджета,и да си с АКТИВНО МАНЕФЕСТИРАНЕ ДА НЕ ГИ ВРЪЩАШ,какво е колега?Пеналист съм,и ще те посъветвам-"гъделичкащо" е да те интервюират,да те дават по кабеларките,но все пак трябва да си правим сметка и за професионалния авторитет.

52

Ха така

преди 1 месец

А ТАКА, МЕДИИ, ПОЧНЕТЕ ДА ГО ВЪЗВЕЛИЧАВАТЕ КРАДЕЦА!!! АМА НЕ БИЛ ТОЙ КРАДЕЦА, ДЕТО ВЗЕЛ И НЕ ВЪРНАЛ 150 МИЛИОНА, АМИ ТОЗИ, КОЙТО МУ ГИ Е ОТПУСНАЛ?!? РЕШЕНИЕТО ДА НЕ ВРЪЩАШ КРЕДИТ Е ЛИЧНО НА ПОЛУЧАТЕЛЯ, А НЕ НА БАНКАТА!!! ЗА ИДДДЕОТИ НИ ВЗЕМАТЕ! И НЕ ЧЕ МАВРУДИЕВ НЕ Е И ТОЙ В КЮПА.

51

Анонимен

преди 1 месец

До днес изплащал 150 000 000 кредит честну ли, ако не е изплащал защо не са му прибрали всичко и в затвора....аман от велики овна!

50

Анонимен

преди 1 месец

Това е адвоката на олигасиите и уубийците по пътищата. Адвокат е на бенкера Цветан Василев, на майката на убиеца на Милен Цветков, на въълка и т.н.

49

Анонимен

преди 1 месец

Не е мишок и изплащал 150 000 000 кредит- нали, или какво не изплащал кредита- дал 30 000 000 на Доан- той върнал 70% на на бившия мин на икономиката дето адреса му беше в панелка в Чайка,и сега Доан чист и изпран няма да връща, а вълка да сподели как от шафьорче стана крупен милионер като Черепа- аман от про руски БГ олигарси рожби на Кремъл- обраха народа, и продължават да го обират!

48

Анонимен

преди 1 месец

Гайтански пред адвоката си: Не съм мишок, за да се крия! Не виждаш лиПишлеме адвокатско, че пуша обикновенна цигара а не елетронни цигари?

47

Анонимен

преди 1 месец

Значи, откраднал си 150 милиона от държавата и викаш - аз не съм мишок. Излиза, че се има за готин и печен крадец. Нещо като крадецът-джентълмен. Човек с достойнство. Почтен човек.

46

Анонимен

преди 1 месец

Гайтански пред адвоката си: Не съм мишок, за да се крия! Не виждаш ли *** адвокатско, че пуша обикновенна цигара а не елетронни цигари?

45

Анонимен

преди 1 месец

НЕ знам да са осъдили някой защото е мишок, но има много хора, които им гният ръкавите в затвора защото са извършвали финансови измами. Господин гайтански да пази мутренските си прилагателни за яхтите, в правосърдната система работят с различни термини, в затвора има всякакви - мишоци плъхове, лъвове, хипопотами, жирафи. Нека да си избере като каква животинка да влезе зад решетките. Ако иска и пола да смени пак ще лежи.

44

честен бизнесмен

преди 1 месец

Комбинативни -Бизнесмени - посредници обгрижвани от политици .

43

Анонимен

преди 1 месец

Като си платиш на "когото трябва", вече се чувстваш "невинен". Още 100 години няма да влезем в Шенген с таз корумпирана съдебна система.

42

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно се е предал, за да свидетелства срещу Борисов.

41

аааа 2

преди 1 месец

не може по цял ден да си разхождаш кучетата и да не ти пука от нищо ! или да се наливаш по градинките и нищо да не те интересува ! това ако е народ аз съм трамвай ...

40

Анонимен

преди 1 месец

На Борисов сигурно му е гадно, че е по-богат от Руми Вълка, но не може да го покаже. Това е същото като да си беден.

39

Анонимен

преди 1 месец

Друго си е мафията в България да си направи собствена държавна банка и да си краде на воля от всички българи. Просто гениална схема. После нека масата българи да са убедени, че държавата е добър стопанин. Нали се сещате как точно частна банка ще допусне на първо място да ти даде.необезпечен кредит за 150 милиона, а после и да не успее да си го събере. И да те остави да викаш по телевизора, че не си мишок.

38

Анонимен

преди 1 месец

Ивайла Бакалова е играла с този дебелия дъртак на джобен тенис. Жените си обичат парите и това е.

37

Анонимен

преди 1 месец

Явно адвоката не е чел договора за кредит, защото там много ясно пише, че той трябва да се върне. Отговорност на банката е да провери клиента, отговорност на клиента е да върне сумата. Адвоката нали не си мисли, че в един договор само едната страна има задължения? Почвам да се питам какво право учат в Климент Охридски? Да е завършил НБУ или американския всички ще го разберем.