43

Анонимен

преди 1 месец

зеленото плашило що рече

42

Анонимен

преди 1 месец

от 46 до 43

41

Анонимен

преди 1 месец

до 4 Оня ден Костадинов на площада пред бившия партиен дом го питаха дали е вярно че е взел 5 милиона за лобизъм както каза Ивелин Михайлов и Костадинов: Разбирате ли сега че Ивелин Михайлов му остава само едно преди да влезе в затвора? Да си съчинява глупости. Дойдем ли на власт той заедно с Пеевски ще са първите натикани в затвора.

40

До "педал

преди 1 месец

Ти си ===: долен десен тесен ***

39

Анонимен

преди 1 месец

Кравари във форума, днес не ви е ден! Мълчите като дууупета, като разбрахте че истинските нормални човешки ценности даже и прогнилия ви запад разбра че са руски. Муахахахахаа...това разбира се го казвам с ирония. Видяхте ли си скааапания извратен прогнил запаааад? Самото ви мълчание казва всичко, скааапаняци!

38

Педал От Парка

преди 1 месец

аман бре само с джендърите ли ще ни занимавате . Да се занимаваме със сектата на сциантологията от Величие и цар Ивелин

37

Анонимен

преди 1 месец

Мисля че и на автора не му е ясно за какво иде речта.

36

Моето мнение

преди 1 месец

Мъртвият евроатлантик и сциантолог от сектантите е спасено дете

35

==С А Щ==

преди 1 месец

Там има демократично общество, което е съвременно,толерантно и привлекателно за целия демократичен свят.

34

Анонимен

преди 1 месец

Костадинов го чуха и се съгласиха с него даже във Върховния съд на САЩ. Ето това е признание!

33

Анонимен

преди 1 месец

Сега кретеNията в Бряксел да им врътне една санкция, че въвеждат руски ценности!

32

Анонимен

преди 1 месец

Ау, съдът в САЩ налага руски ценности! А къде е свободата на абнормалния и извратеняка?!

31

Приказки от 1001нощ

преди 1 месец

Това на снимката Кукунела Снайпера ли е?!? Изглежда потресаващо,но някак демократично и евроатлантично...Щото милата и36ъл8а 100 000 статийки,съчинения и копи пейст манипулации по темата за многообразието на ЛГБТИФШСТИ+%()/*&$@}{¢£, че вече е натрупала няколко милиона гривни в шкафове и чекмеджета :) :) :) Творческия устрем на КукунелченетУ буди нескрита завист,но и възхищение в Стивън Кинг, Тери Пратчет и Джоан Роулинг заради буйното въображение и болни фантазии,щедро грантово мотивирани...

30

Анонимен

преди 1 месец

Ние сме наясно, че от там иде Gейташката пропаганда. Нищо по-естествено няма от това закон, който забранява натрапването на ненормалното и извращенията, да се забрани именно там.

29

Анонимен

преди 1 месец

Тука много мааалоумници не схващат какво иска да ни каже заглавието. По-простичко да го обясня: Върховния съд забранява искането на Байдън да се толерира ЛГБТ ценностите в училище.

28

Анонимен

преди 1 месец

Руски били ценностите, само щото ги има в Русия. И, когато са в полза на повечето хора и не допускат разни извращения, какво значение има руски, немски или патагонски са?

27

Малко пояснение

преди 1 месец

Изтрещелите либерали с промените в закона срещу дискриминация на сексуална основа поставят в рисково положение момичетата в училищата, в чиито съблекални и тоалетни може да нахлува всеки насилник под предлог, че и той се идентифицира като жена. Това спряха съдиите в управляваните от републиканци щати. Спряха и гаврата с женския спорт в училищата с федерално финансиране, за да няма и в тези отбори яки момчета с мъжки принадлежности, които се "идентифицират" като жени. Това е.

26

Анонимен

преди 1 месец

Наистина писва от тия, колкото преди нямах никакво лошо отношение към тях, толкова повече сега вече ме нервят. И да, гнус са! Като оня украински просяк, само искаме, искаме, искаме! Какво искате, имате права, колкото и останалите граждани на тая държава, живейте си живота. Ама не, ще ни се налагат. Ами, значи мвнозинството трябва да се събуди и да не позволи на малцинството да му се качва на главата.

25

Анонимен

преди 1 месец

- Джон, какво реши върховният ни съд? - Реши да имаме руски ценности, сър!

24

Анонимен

преди 1 месец

Ужаст, ам ся!? Кво ша праят нашите "трансове"? Ша тряа да одят у Брюхел...