24

Анонимен

преди 1 месец

до 20 Коя година си служил ве, смеееешник че си имал 86 дни задръжка? За какво те задържаха 86 дни като всеки тогава е имал само 40 дни задръжка, смееешник фантазьорски?

23

Анонимен

преди 1 месец

Алоооо алооооо алоооо

22

от 19

преди 1 месец

до 13 Зозо, краварец, това което описваш беше службата в последните години които хванах и аз. При бай Тошо всеки войник стига да не е от трудови войски е изстрелвал по цели сандъци с патрони. Това ясно ли ти е, кравар?

21

Анонимен

преди 1 месец

Няма нищо лошо във военната служба стига да не е по руски модел както беше при нас. Пълна пародия и откровенна човешка простотия.

20

Айляк

преди 1 месец

До 11 Тих те искам анонимен л.ь.о.х.м.а.н.е. Цели 86 дни задръжки имах.+ двете години. И с тия 40 дни не лъжи кат дрът...кубински ром....Хабана ли беше, как беше...

19

Анонимен

преди 1 месец

до 17 Аз за 6 месеца служба бях изстрелял точно два пълнителя със зачисления ми калашник тоест 60 патрона и съм хвърлил две гранати на учения. Голям войник станах, няма що.

18

Зозо

преди 1 месец

Хахахааа, 2 г. служба на комунистите едно време. По цял ден метене на плаца, боядисване на бордюри, палене на печката на командира, белене на лук в кухнята :)))))))))))))))))) Бачкане без пари на къра - бригада.... Ай сиктир!!!!

17

Анонимен

преди 1 месец

2 месеца е добре.Ще ги научат да стрелят да хвърлят гранати да действат във военна обстановка.Защо безмисленото маршируване носенето на пейки бордюри и боядисването им както и копаенето на дупки в двегодишната бг казарма е по-добре?

16

uha

преди 1 месец

И аз искам да се върне. И да ме вземат, нищо че съм над 65г. Там(в казармата) ми беше корав и маците ми вързваха, а сега само бабичките...

15

Анонимен

преди 1 месец

до 12 Последно законът предвиждаше да ходиш задължително в казарма до 27 годишна възраст. След тази възраст не могат да те вкарат в казармата.

14

Край на цветните

преди 1 месец

Е сега на цветните им се разказа играта. Дано и тук върнат задължителната казарма и я направят минимум 1 година. Ще ги видим тези брадясали момченца с оскубаните вежди и бръснати краченца. С удоволствие ще гледам как се гърчат такива в казармата. Дано я върнат и тук! Тогава ще ви видя как ще стоите по цял ден из социалките и как ще се правите на инвеститори, крипто гурута и подобни разбирачи.

13

Анонимен

преди 1 месец

Пуберите във форума малко им стегна под лъжичката като осъзнават и че при нас може да въведат отново задължителната казарма до 27 годишна възраст. Напълнихте ли гаааащите, пубери? Муахахахаххаха...

12

Анонимен

преди 1 месец

Да събират тукашните ллекенцца, всичките неходили, като не си ходил на 19 ще ходиш на 49.

11

Анонимен

преди 1 месец

до Айляк, какви задръжки си имал повече от 2 месеца ти бе? Задръжката едно време при бай Тошо беше 40 дни. Тоест 2 години и 40 дни. Като стана година и половина казармата нямаше вече и задръжки.

10

аха

преди 1 месец

познайте дали нашите американофили няма да направят същото? Трябва пушечно месо за Чичо Сам.

9

Анонимен

преди 1 месец

Те тия войници за 2 месеца не могат да научат имената на войниците от взвода си, камо ли на ротата си.

8

Айляк

преди 1 месец

Хе-хе два месеца казарма...ге***ове ли ще ги правят вътре? На мене само задръжките ми беха повече...

7

хахахахахахаха

преди 1 месец

няма да им стигне времето за 2 месеца да го научат дори да не се застреля сам

6

Анонимен

преди 1 месец

И у нас след това и да не е смешните 2 месеца а побе една година та пуберите с жълто на устата поне малко да влязат в час, вместо по цял ден да пият и дрогирват.

5

Анонимен

преди 1 месец

Да поддържаш редовна войска е особено скъпо мероприятие. Особено ако никой не те заплашва и особено, ако тази войска ще бъде напълно беззъба срещу дори малко по-силен противник и само ще дава жертви. Затова и държави като Сан Марино и Люксенбург си траят и си живеят превъзходно далеч от всякакви войни. Нещо да сте ги чували да се топорчат и да налагат санкции? А дали въобще са в НАТО?