132

Анонимен

преди 1 месец

Незнам за Пеевски но драскачи драскат както обикновено за жълти стотинки

131

Право на мнение!

преди 1 месец

Колко тъжно и жалко, че този елементарен корпулентен човечец Делян Пеевски е типичен представител на назначените "бизнесмени" в БГ - в главата му са само някакви "скутове и мазни кафета", явно така си представя света - мутренски схеми, шантажи и епитети на 13 годишен недорасляк. Нормалните политици използват модели, анализи, програми и т.н, ама какво ли е нормално тук...

130

Психолог

преди 1 месец

Делян Пеевски е изостанал в менталното си развитие човек, изразните му средства са като на тинейджър, а не на зрял мъж на 44 години!

129

Истината!!!

преди 1 месец

"Мощни кукловоди като Бойко Борисов и санкционираният магнат Делян Пеевски дискредитират демокрацията и се опитват напразно да си гарантират властта". Томас Хакер

128

Вън Боко и Шиши!

преди 1 месец

Борисов и Пеевски трябва да се оттеглят по един или друг начин от политиката, за да отворят пространство за обновяване на партиите им.

127

Peter

преди 1 месец

А така ..избухни Пеевски..избухни.ама кажи и за кеша от КТБ

126

Чери

преди 1 месец

Шиши, да не би да си сърдит на Москва защото яде бая бой от тях в Дубай. Чак беше отслабнал тогава.

125

Размисли

преди 1 месец

Банкерът Цветан Василев изтъкнал, че Еврото е приемал прокурори и магистрати в ресторанта "Осемте джуджета", защото Пеевски не е искал да ги приема лично в хотел "Берлин".

124

Хахаха

преди 1 месец

Малко поизнервени ми изглеждат от кръга на дебелия Шиши, що така ? Да не би инициалите Д.П. при фалита на КТБ да не значели просто държавно предприятие ?

123

Абе

преди 1 месец

най големия крадец в държавата, денонощно вие "дръжте крадеца".

122

Ха-ха

преди 1 месец

Прасчо опитва да се изкара полезен на Посолството чрез атлантическо бръщолевене,ама там май са го отсвирили като политически безперспективен.Наесен Шиши ще е никой!А може и 2м под земята...

121

Мафията вън!

преди 1 месец

Този когато и да го арестуват, все ще е късно!!!

120

Чудя се...

преди 1 месец

Да се чудиш в нормална държава ли живееш или в колумбийски сериал?Ама какво да пита човек, след като Прокурватурата 10 години не може да изслуша Василев по видеовръзка и Пеевски откакто се върна от Дубай!

119

Съд и затвор!

преди 1 месец

Гешев, Еврото и Шиши фалираха и разграбиха КТБ.

118

Превзетата държава!

преди 1 месец

Този всячески се стреми да отклони вниманието от себе си и собствените си престъпления - фалита на КТБ, Кредита от ББР в размер на 150 млн. лв., отпуснати на "Булгартабак" - собственост на лидера на парламентарната на ДПС Делян Пеевски, пране на мръсни пари и корупция, за което е санкциониран по Магнитски от САЩ и Великобритания!!!!!

117

Мнение

преди 1 месец

Пеевсщи е олигарх забогатял по съмтителен начин! Той отклонява вниманието от себе си с евтини скалъпени скандали!

116

Защо?

преди 1 месец

Защо не разследват и 150 млн. лв. кредит от ББР за "Булгартабак"????

115

Пеевски постановки

преди 1 месец

Вчера Цветан Василев публично го осветли като един от главните фалирали КТБ, сега Прокуратурата пак ще трябва да спасява Пеевски. Ама Гешев го няма. Трябва Сарафов...Затова Пеевски отклонява вниманието с Президента! ПП-ДБ не управляват и няма как да се сщалъпи компромат като фалшиментото с "пудели и пачки", зтачи та прицел му е Президента!

114

Корупция...

преди 1 месец

Достатъчно е някой прокурор да си свърши работата и да събере доказателства срущу г-н Шиши Магнитски. Пътят на мангизите няма как да скриеш...

113

Страх тресе свинарни

преди 1 месец

Шиши и Тиквоний от Банкя се тресат от страх ......