738

Тото

преди 1 месец

Страна разчитаща на престъпници да воюват за нея е само един колос на глинени крака...

737

Анонимен

преди 1 месец

Русия ще си върне превзетите села от украинците, но украинците никога няма да си върнат Крим, достъпа до Азовско море и превзетите градове от руснаците. Колкото повече мърдат украинците повече им влиза .....и насита нямат! Най-добрата оферта към украинците беше на 23.02.2022 и всяка следваща ще е по-лоша.

736

Анонимен

преди 1 месец

Абе,нещо спряха радостните крясъци,какво стана,укропите пак наядоха дървото,май,а...!?

735

Мужик

преди 1 месец

Абе вие с една Украйна не можете да се справите пък на целия свят се дрьвuте!

734

бой за ресурси

преди 1 месец

По скоро разни отка,лки от запада може да ни докарат атомна бомба на главите. Бият се за жизненон пространство и ресурси. Нищо друго

733

хаха

преди 1 месец

Стигнах до "Руският депутат Михаил Шеремет каза".Предпочитам да слушам Димата Медведев - той е по-креативен и забавен.

732

Ужасът

преди 1 месец

Жалките копейки попиват слабоумната пропаганда на *** нацита (само за справка- същата продължително време отричаше потъването на кораба Москва, преди да млъкне) и си живеят в измисления й свят. Тая пропаганда е толкова слабоумна, толкова смехотворна, че е истинска обида за интелекта на вярващите й. На цялата о*рана ситуация в рашистан, сега пък пътя за отстъпление на украинците бил отрязан. Е това ли ви успокоява, бе копейки! Или спирта в кръвта ви.

731

ясно като 2+2

преди 1 месец

Само руското нападениа над Украйна не може да доведе до световна война ,Украйна няма право да отвръща.

730

Анонимен

преди 1 месец

Дреме му на Китай за Курска област а русия е ромско гето дето и за РЕГИОНАЛНА война нестава

729

Анонимен

преди 1 месец

Само българските олигарси изградени по руски образец- рожби на Кремъл- крадат милиарди безнаказано- обраха народ и държава- мразим ги- доживотен затвор за тях и прокситата им в БГ парламент!

728

Анонимен

преди 1 месец

Където е стъпил крак на братушка цвете не е никнало- а където има про Кремълски проксита БГ олигарси има бедност и разруха- они крадат та се дерат

727

ТЪПУТИН

преди 1 месец

ПУТИН МИ С ГРЕСЧИЦА НАМАЖИ, ЗАЩОТО ОТ КУРСК ЯКО СЕ ВЪЗПАЛИ.

726

Анонимен

преди 1 месец

Икономиките само на Полша + Холандия са по големи от руската. Русия е едно незначително икономическо джудже в безтегловност. Народа им мизерства от как е основана Московията. От злоба и завист решиха да почнат война с масата техника от СССР точно преди да се разпадне от ръжда , да не става зян. Не виждам каква световна война може да става . 138 милиона пияници не знам колко ще ги търпи света

725

Анонимен

преди 1 месец

...но войната в Украйна и отделянето на Донбас Луганск и Крим не носи никаква опасност- това според депутатът е най безопасната война на Русия- така ли?!

724

Анонимен

преди 1 месец

Може да има световна криза за водката.

723

Анонимен

преди 1 месец

Тази война същестува все още, заради наливачите на оръжия, ако запада не бяха наливали оръжия, войната отдавна щеше да е свършила и нямаше да загинат толкова хора и от двете страни!

722

Искандер

преди 1 месец

Абе колко гори един хаймарс? А два?

721

Анонимен

преди 1 месец

Проходите към Курска област са затворени и освен това, сега дистанционното руско миниране "Земеделие", работи на пълна пара и минира яко зад гърба на украинците, пътищата за снабдяване са прекъснати!

720

Анонимен

преди 1 месец

На украинците навлязли в Курска област, им е отрязан пътя към Украйна, обкръжени са!

719

кинжал

преди 1 месец

Абе, къде е сирски?