10

Анонимен

преди 1 месец

Ха-ха! Сигурно сам се е чекирал на летището... по новата система Хи-хи! Всъщност е време за почивки и отпуски. Изчакахте да настъпи, че да го потърсите, нали? Ама става за запълване на място в нета.

9

Анонимен

преди 1 месец

Кире, сега верме е да създадеш едно дружество "Да запазим Росенец" (от Пеевски) и да му станеш председател. Лена ще оправи документацията.

8

Анонимен

преди 1 месец

Ами той кмета на София, Терзиев, върна багерите които бяха отишли да събарят ловния хотел на Гайтански, защото Вълка лично му обещал сам да си събори хотела.

7

Банкеръ

преди 1 месец

ТовА е само началото. Лили държи козовете.Поддържащите Доган играят с белязани карти,нямат козове само вяра в Аллаха.

6

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименТук но пише, но чдърът е бил от Прокуратурата, която се ръководи от Пеевски. Гайтански е дал парите на Доган, а сега Доган стана враг на Пеевски и прокурорите бяха задействани.

5

Да му мисли Боко

преди 1 месец

Боко даде заема на Вълка. Вълка буташе ромите от чистотата да гласуват за гербавите. Доган и Пеевски се скараха и Вълка го подгониха. Бaxypa сега ще го яде Боко.

4

Анонимен

преди 1 месец

След изборите ще има евроатлантическа сватба ГЕРБ-ДПС(Пеевски)-ППДБ-ИТН.

3

Ангелина

преди 1 месец

Те имат е други свързани с тях лица по източване на средства ,които са съпричастни в тяхната дейност.Някои от тях се намират дори в НС .Или чакат и те да "избягат"?!Тези двамата и много други техни себеподобни са "яли от държавната баница" ,защото висши фактори в държавната власт са им я давали ,за да получат след това "пай" от тях.

2

Анонимен

преди 1 месец

Не стана с ала-бала и викнаха прокуратурата да спасява положението. Но дали ще стане толкова лесно?

1

Анонимен

преди 1 месец

А Петков не каза ли защо Пеевски вдигна чадъра, който закриляше Гайтански и Мавродиев? Защо не каза?