48

една жена

преди 1 месец

До Прочетете фактите 53 Фактите липсват. Има едно много просто нещо, което може да направи човек в това положение - да си направи тест за пол и всичко ще стане кристално ясно, нали? Но той не го прави. Не го е направил, когато са го дисквалифицирали на Световното, не го прави и сега. Защо? Със сигурност не е отгледан, като жена. Нито походката, нито движенията му са на жена. Сравнен с боксьорките, с които се бие, очевидно е мъж.

47

И ся кво

преди 1 месец

Абе, к0пейки, верно ли се бъркате, че Имане не е в готовност да си докаже пола, щом почва да съди? *** верно ли не загрявате какво ви причини лек0верието!? Не осъзнавате ли все още, че пак станахте за смях с това, колко сте лесни за манuпyлацuя! Казва ви някакъв разпенен рускиняк от световн0 0тритната 0рганизация на фона на uкони, че една жена е мъж и и сте готови всичките. Хахахаха! Хахаха! Хахахахахахаха! Сладурковци сте.

46

Лекар

преди 1 месец

Болигокура, нали има медал

45

Кифладжията

преди 1 месец

Набедена била, че имала мъжка хромозома, хахаха. Евала на тая журналистика.

44

Хелиф е жена

преди 1 месец

за огромно неудоволствие на някой. Въпреки спорните й полови хормони. ТЯ, за да подаде жалба за тормоз, значи очевидно е готова да направи необходимите тестове, ако й ги поискат в съда. Не я мислете за толкова тъ.па.

43

Анонимен

преди 1 месец

И Мъск и Роулинг имат много пари. Бълха ги ухапала, ако няколко милиона отидат при жертвата на арогантността им.

42

Прочетете фактите

преди 1 месец

Тази жена (да, жена) си е била цял живот жена, отгледана е като жена, не пие мъжки хормони, има женски белези. Очевидно има някаква генетична аномалия. Обаче не виждам защо я нападат всички, след като тя не е виновна за случващото се. И тя е жертва.

41

абе копейки

преди 1 месец

Как всичко свързано със запада и ЕС е позор а в същото време никой не иска да живее в престижа пPocия? Как става тоя номер бе, алкаши пp0cТи? Как всичко живо все на запад бяга?

40

Анонимен

преди 1 месец

Абе как не се намери една богата мутра да плати за разрешаване на такива простотии ? Ако съм Пабло Ескобар с милиарди от кокаин, направо плащам на 10 горили да го съблекат тоя гол и да му направят недоброволно тестове и край. Мъж пребил жените на Олимпиадата, евала бе Запад! Върха на цивилизацията!

39

Гьотферен

преди 1 месец

Е стара арабска дума, ся либерал феминистките и идеолозите на многополовите им викат - през полови жени.

38

Анонимен

преди 1 месец

Кой се е заял с Мъск бял ден не е видял. Сега адвокатите на г-н Иман го навиват, за да му наскубят парите,но ще клекнат веднага щом им поискат ДНК резултати. Щото в съда няма да мине номера с грамотата за 8 март, която получил в училище. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахаха Хахахаха Хахахаха

37

Анонимен

преди 1 месец

Със сигурност Мъск е оказвал тормоз по индиректен начин cyber bully. И друг път го е правил спрямо жени.

36

МИСЛЕЩА

преди 1 месец

Това най ме дразни в тези особи, че винаги се изкарват жертви! Гнус!

35

Анонимен

преди 1 месец

Кибертормозът ще му се види като ухапване от комар щом някой не се наеме да му свали панталоните. Със свещи си търси белята.

34

Анонимен

преди 1 месец

Вече всичко свързано с ЕС и запада е позор , а не престиж както и Олимпиадата. Преди ЕС беше пример за подръжание , сетете се кой иска да унищожи Европа и го прави успешно. (Не е Русия , ППДБ активистчета прости)

33

Анонимен

преди 1 месец

Много е чепата е тая Халиф, никой не можа да я надвие на Олимпиадата. Неудобен противник!

32

АнонимеН

преди 1 месец

МОК МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ КОЕ Е РЕДНО И КОЕ НЕ Е И ТО ОТ ГОДИНИ ! ТЪЙ , ЧЕ ПРОБЛЕМА НЕ Е ИМАН ХАЛИФ! ТРЯБВАШЕ ДА ПСУВАТ ПО МОК А НЕ ПО ИМАН! ЩЕ ГИ ОСЪДИ! ПРОБЛЕМА НЕ Е В ИМАН А В МОК!

31

Анка

преди 1 месец

Мъжа ми каза че имал хрумузоми с тестисистерон

30

Анонимен

преди 1 месец

Господин Хелиф ще трябва да представи генетични тестове и ще се откаже от иска. Ще видите скоро.

29

Даскалица

преди 1 месец

този е луд! нали ще му направят експертиза и моментално ще се види, че е измамник с мъжки хромозоми.