237

Анонимен

преди 1 месец

Някво злобно русофилчи, само да пусна коментар и веднага ме блокирва! Леко, сърцето господинчо!

236

Петко Сатъра !

преди 1 месец

Новите реалности, мистър Путин!

235

Анонимен

преди 1 месец

Айдеее..и Белгород утече.

234

Анонимен

преди 1 месец

20000 пленени руски войници до момента.Брадатите тиктокъри са отделени.При полк Азов са.

233

Анонимен

преди 1 месец

От Курск до Москва се взем за един ден.

232

Анонимен

преди 1 месец

До справедлив мирА аз имам чувството, че западните държави, ще се радват и ще вдигнат банкет, че са се оттървали от този цирей Украйна, който създава проблеми на цяла Европа, внася несигурност, рекетира и съсипва икономиките ни! Иначе за чернозема си прав, чак земята им остъргваха тези хиени и във вагони я изпращаха към някои западни държави, така са правили и през ВСВ там, ограбвали са храната и са я изпращали във вагони в нацистка Германия, а украино-руските семейства са гладували.

231

11

преди 1 месец

До Анонимен 230 ---- При такава огромна територия, няма нужда да се защитава границата - просто ще бъдеш оставен да си напредваш на воля, имаш много място да си развяваш коня, има достатъчно време да те намерят и да те изпекат и изпържат добре.

230

Анонимен

преди 1 месец

Ама моля ви се, ако не искате да посетите Русия, влезте в Тубата и вижте руските градове, чисто , подредено, красиво, с трудолюбиви хора, някои градове в Европа, изглеждат като гета пред руските!

229

Анонимен

преди 1 месец

Защитата на руската граница е без аналог.Защото НЯМА такава.

228

11

преди 1 месец

До Анонимен 225 ---- Пълно мaлoyмие е да пратиш войски там, където няма руски войски, да го обявиш за победоносно настъпление, щото няма кой да защитава, да избиеш цивилно население, да стреляш по АЕЦ-а и в медиите да върви пропагандата за слабата руска войска. Ама войската идва и краят на тая безкрайна простотия за съжаление ще е тъжен

227

справедлив мир

преди 1 месец

Означава наглосаксите с празни ръце! Или Украйна без западно присъствие! Напрао на запад ще вият на три гласа като им дръпнат чернозема и ресурсите за 10 трилиона! :):)

226

До 224

преди 1 месец

Явно на уркофилията трябва да и се набият канчетата щом още има виденя,Казват ,че боя лекува всичко

225

Анонимен

преди 1 месец

Снощи укро-войската в Курск гледала на небето северно сияние - батько Бандера им махал с ръка и ги викал при себе си.

224

Тези

преди 1 месец

вече са пътници за Ада,подкарани от дяволите Спецназ,Вагнер и Ахмат.

223

До 220

преди 1 месец

А аз виждах едни още по-бавни като оня американец,дето си наказал лицето с лимонов сок и си мислел ,че камерите няма да разпознаят лицето му и така ще обере банка.Е той обрал даже две и го арестували още същия ден и въпреки,че му показвали записите от камерите,той не разбирал къде е сбъркал

222

Анонимен

преди 1 месец

С тази статия и заявленията на киевския говорител се изчерпват добрите новини. А в Курск наступът дава задна, но единственият път е мишена за бомбите. Развръзката иде по-скоро от очакваното. Руснаците, излиза, не са пазили Курск, защото не са дорускали, че Зеленски ще направи такава глупост. Е, направи я! Честито на Кремъл!

221

Анонимен

преди 1 месец

Русофилията,вервате,ли си?

220

Анонимен

преди 1 месец

Ахматките са послушали папата.За бялото знаме става дума.

219

До ,217

преди 1 месец

А от "умен" украинец дето на вързано куче хляб не може да даде и все едни и същи опорки пише като му се каза,че да не харесваш.нагли безмозъчни просяци няма нищо общо с русофилството.Кавко може да стане

218

Анонимен

преди 1 месец

Укро-офанзивата преживява последни дни. От снощи руснаците работят поткоманда: зачистка -перекур- зачистка. Добро пожаловать в Курск, Ваша честь ***, казва един войник, снемайки оръжието от убит укро-офицер. Зле работата. Русия не свали войска от Донбас, Украйна виси на единствен път и мост за снабдяване в Курск. Какво ли ще стане с него? Язък за момчетата.