329

FMC

преди 1 месец

Тия журналисти, дето пишат подобни статии, малоууммни ли са? Повишавал се дъха на населението, А духа на воюващите къде е? Затова ли почва да им отеснява Покровск и за това ли негодуват на фронта? Ама нищо, нали духа на населението е висок...

328

Do offf

преди 1 месец

Нека си вярват. Те живеят в 20 век, а СеСеСеРейският байрак им е набучен в свинктера и като пердят знамето се развява. От украински гъдел, напоследък са мръднали, но май им е по партийна линия.

327

К.У.Р. капан

преди 1 месец

за Московията. Яко ви го нaчykaxa "укрофашистите". Вождът ви зяпа, като обосрано дете.

326

Анонимен

преди 1 месец

Много скоро след като свърши разправата с укто-войските в Курска област - ще свърши и целия военен конфликт щото уркитенще останат без боедпособна срмия

325

Червени амеби,

преди 1 месец

Духайте борша, че не остана. Путин на бесилото и без ***, за да припърди преди да даде дух бог Ленина - най-видимият "бог" във Вселената.

324

20 гривни / брой

преди 1 месец

Агенцията ЕЖК & СалмонЕЛКА ЕООД прИзентс, баце... Айде на пасквилите,топли,пресни и евроатлантични!

323

Анонимен

преди 1 месец

Арест, бърз съд и разстрел за кевския фашизоид. За държавна измяна и разпалване на братоубийствена война. Това е единствения изход и спасение за хиляди войници и милиони окраински граждани!

322

Закривай окрайна!

преди 1 месец

Вън НАГЛИТЕ окраинци!

321

Анонимен

преди 1 месец

Никола Стефанов ,пак ли това е путинска хитрост ахахха, винаги когато путинска армия бяга вие мислете че такъв е планът аха клоуни

320

Gorskio

преди 1 месец

Затва птлера скърца със зъби по брифингите, нали Коле? Понеже всичко върви по план...

319

Жужа

преди 1 месец

***, обикаля нервно в бункерчето си. Сега и с бомби не мой да плаши ,що тряа на главата си да ги хвърля

318

Никола Стефанов

преди 1 месец

Днесаджиите явно още не са схванали какво се случи в Курск. Курск беше и все още е капан за укрите. Още преди два месеца руснаците започнаха да изтеглят наборници и да ги заменят с волнонаемни, също и да разминират част от границата, с една единствена цел - да предоставят силно примамлива мишена, изглеждаща слабозащитена - Курската АЕЦ. Укрите хлътнаха и с двата крака и за една седмица ЗАГУБИХА голяма част от останалите им елитни сили и поне половината от техниката, предоставена им от запада.

317

Анонимен

преди 1 месец

Арест, бърз съд и разстрел за кремълския фашизоид. За държавна измяна и разпалване на братоубийствена война. Това е единствения изход и спасение за хиляди войници и милиони руски граждани!

316

offf

преди 1 месец

Гледам в коментарите, копейките и те започват да плашат с ядрено оръжие...., оригинални полезни ид..O..ти :D След две години се оказа , че великата военна сила русия е само в техните празни глави....

315

Анонимен

преди 1 месец

Този, който се смее последен , се смее най-добре

314

Укра

преди 1 месец

Вероятно ще има няколко стратегически поникнали гъби над Киев.

313

Анонимен

преди 1 месец

Няма значение, Путин е пътник и той го знае, затова е умрял от страх.

312

А Буш?

преди 1 месец

Да се засрамиш е човешко чувство. Затова пък не съм чул американците да се засрамят. Или висшите чиновници на ЕС. Не си представяб засрамени Урсула, Жан-Мишел, Блинкен, най-вече Буш младши, например...Манипулативна статия.

311

Анонимен

преди 1 месец

Единствените терористи в тая война са русофашагите.

310

Дядката

преди 1 месец

Глупости!Навлизането на Украйна в посока АЕЦ Куркс , убийствата на цивилни и т.н. военни престъпления само дават основания на Русия да включи цялата територия към Руската Федерация!