82

Как как

преди 1 месец

До IQ 3.14 Да, а да се боксират жени е отврат. Бокса е и много опасен за здравето на самите спортисти спорт - има изследвания, голяма част от тях след това страдат от Алцхаймер заради постоянните удари.

81

Кръчматъ

преди 1 месец

Значи шъ става по-зле..., Малцинството на ЛГБТ вече тотално доминира над Традиционолизма!

80

До 75

преди 1 месец

И Тайванската федерация блъфират. Никой няма да съди никой, в съда не става / както в МОК / да ги покажеш кръщелното свидетелство и паспорта. В съда се доказва с медицински изследвания. Тайванската федерация може да си съди само налъмите. Това сега са пушилки, да залъжат хората, че уж са много убедителни. Въздух под налягане. Адвокатски трикове. Като я осъди да вземе и да роди.

79

Анонимен

преди 1 месец

Ще се извини, я! Иначе щяха да я обвинят в расисъм, дискриминация, хомофобия, липса на толерантност и прочие блага, които противоречат на т.нар. европейски ценности. Какво да прави... Скоро за истината няма да има място в ЕС.

78

Как как

преди 1 месец

До Анонимен 78 За ваше громно съжаление, игрите в Пари ще се запомнят от света като най-добрите в новата история заедно. стези от Лондон 2012. Колкото и да ви е мъка и да се напъвата. Единствените, които ще си останат с рушките опорки за руските копейки.

77

една жена

преди 1 месец

До IQ 3.14 63 Дежурният отворко пак ни заплашва :) Клеветата трябва да се докаже. Пък и откога е позорно обстоятелство да си мъж :) Аз харесвам мъжете. :)

76

Анонимен

преди 1 месец

Щом дори не могат да се оплачат нормалните състезателки - на следв. олимпиада в състезанията ще има още 100 такива транс-а и всекакви други видове полове, различни от жена и от мъж ((( Ерго - нелгедаемо от мен!

75

Как как

преди 1 месец

До IQ 3.14 Бокса от следващата олимпиада няма да е олимпийски спорт.

74

Анонимен

преди 1 месец

Тая е като плувкините на ГДР на олимпиадата в Москва през 1980. Не знам за какви железни завеси пишат копейките.

73

Анонимен

преди 1 месец

Французите направиха всичко възможно, че тия игри да се запомнят. То не бяха смърфове, то не бяха скандали. Как щом си се родил мъж и клъц-клъц после си жена?!? Не става така. Просто си мъж с отрязан шнур. И тия смърфове... Някой да е забелязал, че са само мъжки смърфове? Има и 2, дето са уж женски, но те са изкуствено създадени от някакъв магьосник. Гарго нещо се казваше май. И тука същото - изкуствено създадени уж жени. А може ли да кърми? НЕ. Има ли месечен цикъл? НЕ. Каква жена е тогава?

72

Как как

преди 1 месец

До Анонимен 70 Ще съди, но не тя лично, а Тайванската федерация. Поне четете статията.

71

Анонимен

преди 1 месец

Женски бокс - извратена работа дори и без Имане Халиф.

70

Анонимен

преди 1 месец

До 61 Гогу- Те няма да изчезнат,но няма и паради да правят и да протестират,че няма урочи в училищата с обяснения колко е готино да си обратен

69

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е жена , колкото река Сена не беше замърсена и плувците драйфаха и се отказаха от състезанието. Бахаха

68

Италише суляндурише,

преди 1 месец

Другия път нокаут!

67

Анонимен

преди 1 месец

Е няма да съди, щото ако заведе дело ще трябва да докаже, че не е мъж, а така може да си твърди, че е жена щото паспорта пише Ж.

66

Анонимен

преди 1 месец

До путиниста със желязната завеса. Алжир определено не са западняци. Да не се окаже, че си от един край с Имането?

65

Как как

преди 1 месец

До Анонимен 65 МБА е нелегитимна, защото е изяцяло овладяна от руснаците и провежда политиката им, вместо да се занимава със спорт. Единствената такава оргаизация, която е лишена от МОК от правото да организира олимпийския турнир за съответния спорт.

64

Нане Вуте

преди 1 месец

Яко са ги натиснали да се отказват от думите си и да се извиняват!!! ****дерас*тия а не олимпиада! Умря олимпийската идея!!

63

Анонимен

преди 1 месец

Интересно как стигнаха до Олимпиадата, след като са дисквалифицирани поради мъжки хромозоми в генетичните тестове? Как така попаднаха в олимпийските квоти?