372

Анонимен

преди 1 месец

Да,защо вето,НПО-та искат пропаганда на ЛГБТ точно в училищата?Субсидията ги стимулира,събраха 7000 ***.Предполагам,че се целят в чл.6,ал 2 от Конституцията,в който не се допуска ограничаване на права основани на раса,произход,пол,религиозни убеждения и т.н..Но ограничения на права основани на пол,означава да няма дискриминация спрямо жени или равни права на мъже и жени У нас няма дискруминация.Но не може чрез пропаганда на деца от 4 годишни до 18г.съзнателно да ги правят различни.

371

госпожа Емилия

преди 1 месец

До Анонименискат, защото разполагат с много пари и знаят,че нашите политици са ПРОДАЖНИ.Този проблем ще изкара хората на улици и площади.Крайно време е.

370

Демон

преди 1 месец

Ако сте ЛГБТ, глобалисти или фенове на зелената зделка - пишете се умрели !!! Ще има голямо дране !!!

369

Анонимен

преди 1 месец

Пропагандата в училищата е крайно неприемлива защото е извратена и няма нищо общо с приемането на различните.Напротив ,цялата система е създадена чрез психологически натиск да се обърка съзнанието на незрелите да станат различни от биологичния пол и безлични.Съответно подтикване към смяна на пола на малолетни и непълнолетни т.е.унищожаване на биологията и чрез една привидна уж нова полова идентичност да не могат да имат поколение.Бърза се да стане преди пълнолетие преди осъзнаване.

368

H

преди 1 месец

Ей бездетни проклетници не ни закачайте децата ми

367

госпожа Емилия

преди 1 месец

големите апетити за нашите деца.Този път НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ! Излизаме на улицата и жална ви майка !

366

Лицемери

преди 1 месец

Нямам повече да пиша!

365

Анонимен

преди 1 месец

Какво общо имат изказванията от трибуната с написаното в Закона? Аз не прочетох нито един ред срещу закона. Но много срещу изказвания на депутати.

364

Анонимен

преди 1 месец

НЕАКВО СИ КОМИСАРЧЕ, ЩО НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ПОЛИТИКА ОСНОВАВАЩА СЕ НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА, ВЗЕЛО ДА СЕ ПЛЮНЧИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ И 76 ПЛАТЕНИ НПО-ТА СБРАЛИ 7000 ЛЕСБОПЕДДАЛКИ ПРАВЯТ СИ СВАЛКИ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТА, А НЕГРАМОТНИТЕ ЖУРНАЛЯМЕНТА ДУХАТ ТАРАТОРА ДА ВЪРНЕ ПРЕЗИДЕНТА ЗАКОНА И ТО БЕЗ НИКАКВА МОТИВАЦИЯ, ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ ГЕЙСКАТА ИЗЛАГАЦИЯ!!!...

363

Анонимен

преди 1 месец

Ако преидентът наложи вето е много вероятно рейтингът му да се срине и всякакъв негов бъдещ политически проект да претърпи неуспех. От друга страна, при натиск от ЕС няма да му бъде лесно да откаже както стана и след посещение на комисар от ЕС преди време и малко след това станахме последната страна от ЕС, въвела знаменития 'Зелен сертификат' (служебното правителство на Стефан Янев и здравен министър Стойчо Кацаров).

362

1ъъ

преди 1 месец

Става въпрос за нашите деца не за техните! Затова нямат право на глас!

361

Възмутена

преди 1 месец

Максим Каракаш, скандалния бизнесмен, подбира служителките във фирмите си по любов. Последната му любовница е на годините на сина му, който отдавна е изпратен в чужбина. А жена му Таня е устроена на държавна работа далеч от фирмите и живота на любовчията бизнесмен.

360

Анонимен

преди 1 месец

Нужно е да се изведат от училищата подобни и да се лекуват в специални институции като тази в Карлуково!

359

Един Българин

преди 1 месец

Абе скрийте се , бе !!! 7000 извратени искат да извра тят о нашите деца. 6,5 милиона искаме Радев да подпише закона като мъж, който отстоява позициите си

358

РАДЕВ НЕ СЕ КРИЙ

преди 1 месец

ПОДПИШИ ПРОМЕНИТЕ или СЕ МАХАЙ

357

Що за наглост!?!

преди 1 месец

Кой е тоя, който иска да дава съвети на нашия президент?И да питам, ако всичките със сексуални разстройства имат право да влязат в детската градина и училищата, да обясняват на децата какво ще стане? Всички полове? То освен сексуално образование друго ще има ли време да се преподава на децата. Или: Вие съгласни ли сте в детските градини да влязат и се обясняват хетеросексуалните и да обясняват предимствата на традиционния секс? Например Кобилкина да влезе и да обяснява, както тя си знае!***!

356

?!?!?!

преди 1 месец

Има само два пола!!! Не искаме евроджендърството Ви Европа!!!

355

Кръчматъ

преди 1 месец

"Комисар и 7000 души искат от Радев вето на "ЛГБТ закона"""" ------ Да го д.....!!!! Никакво вето!!!!

354

Анонимен

преди 1 месец

https://liveuamap/bg/2024/12-august-russian-ministry-of-defense-claims-full-occupationЕТО ВИЖТЕ НА ЗАПАДНАТА КАРТА НЮ ЙОРК Е РУСКИ ХАХАХАХАХА

353

Анонимен

преди 1 месец

Падна Нй Йорк хахахахахахаха Зеленски пикаее газззз