12

Анонимен

преди 1 месец

Пак не гледате какви ги пишете - ..."Украйна да използва предоставени от Русия оръжия, за да се сражава с руските сили на територията на Русия..."

11

Анонимен

преди 1 месец

Ако вп беше нормален човек и отговорен политик със съвест нямаше да прави от студен конфликт с 20000 жертви за 7 години (3000 на година) ПЪЛНОМАЩАБНА ВОЙНА със стотици хиляди жертви и милиони имигранти десетки разрушени градове села за две години..само че той НЕ е човек а е (морално)джудже психопат !!

10

Пирожкин

преди 1 месец

Интервю от 2023: Министерството на отбраната се опитва да измами обществото, а президентът ни разказва някаква история за луда агресия от страна на Украйна и как те са се опитвали да ни нападнат заедно с цялото НАТО. Войната им трябваше, за да може Шойгу да стане маршал и да вземе втори медал на Герой на Русия. Войната не беше необходима за демилитаризация и денацификация на Украйна", каза Пригожин.

9

Анонимен

преди 1 месец

В най-голяма тайна е останала от Блатная, чието разузнаване още е на ниво 40-те години на 20 век! Хахахах, за сметка на това, американските сателити следят всичко ставащо в Блатная в реално време

8

ру Блата

преди 1 месец

важното е ГруZ 200 да не спира!! мобилните крематориуми са задръстени от преработване на ушшанки , ванки и козари! Смрад от неприбрана ГнуZ 200 блатна *** се носи из въздуха пълен с мухи мършоядки ☠️🤮☠️🤮.

7

Анонимен

преди 1 месец

Блатомир *** еРуззки кривославен джихадист садистZaпочнаСвещена боклуджийска апирация и построи пирамиди от Г200 трупове

6

МОРДОР ЩЕ ИЗГОРИ

преди 1 месец

Всичко опитаха само и само да им се случат бързо нещата..защото никой не иска да се проточва и да zaтъва в многогодишен конфликт..Славата идва от бърза и/или зрелищна победа! Следователно спокойно може да се каже че Украйна вече е победител!

5

Конфуции

преди 1 месец

Това е провокация на Запада, Байдън отчаяно се опитва да провокира Русия да използва ядрено оръжие, то е ясно че с такива напъни няма да я докарат доникъде, но понеже Медведев се закани че ако има атака на Руска територия той ще използва ядрено оръжие без да се замисли, сега използват това

4

Анонимен

преди 1 месец

Димата сега ще ни взриви всички НО първо ще изстреля стратегически залп от водка към устата си

3

Анонимен

преди 1 месец

Запада е най-големият предател на Украйна и най-големият враг на Украйна. Съобщава на врага плановете и Путин само трябва да гледа СНН и да научава всичко.

2

Анонимен

преди 1 месец

Накрая ще трябва и БЛАТУШКИТЕ да минат на евро за да се оправят ... Толкова територии и ресурси а миZеруват че и войни правят ама така е след като ги води Zлата орда... крепостните блатници много държави са асвабадили само своята НЕ и ще беднярстват

1

Закон на Нютон

преди 1 месец

Я виж ти че можело и Украйна да прави асвабадителна апираця! Следват референдуми и независимост за новите републики